Şimdi Ara

Asosyallikten kurtulamanın yolları izledim kurtuldum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
6
Favori
9.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu sorun kimi için para nedeniyledir kimi için oyun bağımlılığıdır...

benim için para çünkü dışarıda resmen cep soyuyolar.
  • Evet güzel açıklamış. Sözlüğe ve yazarlara olan saygım iki kat arttı. Bu konuda çok kızgınım. Etrafta yazılıp çizilenler sözde doktorlar ve piskolojistler Anti-sosyallere hastalıklı olarak yaklaşmışlar. Sosyallik, hastalıklı bir topluma uyum sağlamaksa bırakın sosyal olmayalım. Seçme hakkı benim.
  • Bir zamanlar asosyaldim. Sonra hayatıma o girdi bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

zaten herkes biliyor,
    eskiden millette para vardı zamanla herşeye zam zam kimsede para kalmadı
    para olsa zaten kimse evde durmaz çıkar gezer kız ayarlar yer içer dolaşır,para yok diye millet asosyal
    para olcakta evde durcazmı sanıyorsunuz
    ama elden birşey gelmiyor sürekli zam elde para yok

bu konu burdan girdi, şeriat salamından çıkar. demedi deme ibrahim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 16 Eylül 2009; 1:35:34 >

• Karı kızla muhattap olmakla sosyal olunmaz.
    Bilgisayar başında fazla oturmakla antisosyal olunmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyGuard

Nedense sosyal olmak için böyle konu açan arkadaşların çoğu kız tavlamaktan bahsediyor sosyal olmanın yolu kız tavlamaktan geçmiyor bırakın bu kız tavlama olaylarını artık...

arkadaşa kesinlikle katılıyorum
  •  Asosyallikten kurtulamanın yolları izledim kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

quote:

Orijinalden alıntı: HolyGuard

Nedense sosyal olmak için böyle konu açan arkadaşların çoğu kız tavlamaktan bahsediyor sosyal olmanın yolu kız tavlamaktan geçmiyor bırakın bu kız tavlama olaylarını artık...

bir kafeye gitsen tek başına oturunca herkesin içinde garip olur
    bir erkekle gitsen sap sapa oda olmaz
    normal olan bir şey kızla gezmektir,yani sokakta tek başına veya erkekle gezmek iyi olmuyor o yüzden dışarı çıkarken kızda olması lazım o amaçlı kızdan bahsetmişler

Kız arkadaşın olur ona bir şey diyemem anlatmaya çalıştığım hayatta her şeyin kız olmadığı

Adam konu açıyor asosyalim diyor gelen cevaplar kız tavla,kız arkadaş bul...

Bu mudur yani kız tavlayınca herşey bitecek mi?

Anlatmak istediğim bu...

• Kız arkadaşı olupta antisosyal olan bir sürü kişi biliyorum ...
  • Sağol, henüz izlemedim ama yer imlerine ekledim, gece izlerim...
  • Asosyallik korkaklıktır.Asosyal çözüm arar.

Anti-Sosyal çözüm aramaz.Ve antisosyalliğini herkse söylemez.Aslında Anti-Sosyallikle bir yere kadar iyi.Sırf herkesle iyi geçinmek için kendi karakterinden taviz vermek saçmalıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

sosyal insan kişiliğini duruşunu hiçe sayıp herkese şerbet vermekten başka bişi değildir.Kaliteli insan popüler olamaz. Ayrıca bara yanlızda giderim sapsapa da giderim. o kadar aciz abaza bi nesil yetişiyor ki karı olsn çamur olsun felsefesindeler herkesin sosyal olmaktan önce insan olması dileğiyle

quote:

Orijinalden alıntı: asimow

quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

Orijinalden alıntı: asimow

Antisosyal ve asosyal aynı anlamda değil, herangi bir antisosyalın kendisini tedavi etmeye ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.

İşte bu. Antisosyaller kendini sosyal sanan hastalıklı insanlardan nefret etmiş, onların yaşamlarından tiksinmiştir ve anti-sosyal olmuştur. Arkadaş ne yazmış? Sokağa çıktım, arkadaş edindim, kız tavladım. İyi halt ettin. Kız tavladın, ne yapacaksın? İşi ilerletirsen öpüşüp koklaşacaksın? İçki içip kafayı bulacaksın. Bu çok mu iyi birşey? İşte sosyalliğin bu yüzünü gören insanlar anti-sosyal olarak bu hayata bulaşmamışlardır.

Ayrıca tespitim şudur ki; Anti-sosyaller, sosyal insanlardan daha akıllı zeki bilgili ve okumuştur. Sosyal insan sosyalliği aman bozulmasın diye gezsin tozsun geyik yapsın kız tavlasın o bar senin bu bar benim dolaşsın tanımadığı etmediği insanlarla tanışsın kaynaşsın o kişi 20 lira borç istede vallahi bende de yok desin. Ama anti-sosyal arkadaşlığı böyle değil. Arkadaşlarımız az olduğu için mi asosyal diyorsunuz bize? Az ama özler. Hepsi de bize her koşulda yardım edebilecek kişiler. Birde network sosyalleri var. Facebook'da ki 1000-2000 friendsi olana ben sosyal demiyorum kızsa kaşar erkekse abazandır onun adı.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum.

Halkla ilişkileri aşırı iyi bir insan olarak hem sosyal hayatta hem iş gereği yeri gelince bende haftalarca bilgisayarın başından kalkmam ve zamansal asosyallik durumları oluşur. Bunun sebebi tatilimi nasıl değerlendirme isteğimle alakalıdır ben oyun oynamak film izlemek istiyorsam dışarı çıkmıyorsam bunun adı her zaman asosyallik olmamalı. Yeri gelince aralıksız her gün 2.5 ay pc başında olduğumda olmuştur bilirim insanlara toplu konuşma yapmak, işe alım konuşma ve testleri yapmak ve müşteri temsilciğili yapmak gibi eylemlerde de bulunduğumda olmuştur. Kaldı ki pskoloji üzerine bir çok kitap okumuş ve yakınlarımın rahatsızlıkları dolayısı ile tecrübe edinmiş bir insanım yeri gelince çok güzel arkadaşta olurum dert dinlerim, kafam bozuk olunca tek başıma sinemaya gider tek başıma akşam yemeğide yiyebilirim. Ben şizofrensem sorun yok fakat bir insan şizofren olabileceğini sorgulamaya kalkıyorsa takdir edersiniz ki şizofren olma ihtimalide çok düşüktür :)

İkinizinde yazılarına +1 verdim bende böyle düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 29 Kasım 2012; 18:36:43 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.