Şimdi Ara

Asosyallikten kurtulamanın yolları izledim kurtuldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
6
Favori
9.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaş kaç kaçıncı sınıfa geçtin
    konu neydi nereye getirdin,ama tipik 15 yaş altı sorunu bunlar,o yüzden cevap vermeye gerek duymuyorum,istediğini yazabilirsin sonrada yazı yazdım diye sevin sayfa senin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

bazı şeyler parayla alakalı. dışarı merkezi bi yere gitsen 10 tl toplu taşımaya gidiyo. yemek yesen bişeler içsen, biraz aktivite yapsan rahat 50-60 tl bulur

bende onu diyorum,para olmadan dışarı çıkılmıyor,para şart ama bazıları anlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimow

Antisosyal ve asosyal aynı anlamda değil, herangi bir antisosyalın kendisini tedavi etmeye ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.

İşte bu. Antisosyaller kendini sosyal sanan hastalıklı insanlardan nefret etmiş, onların yaşamlarından tiksinmiştir ve anti-sosyal olmuştur. Arkadaş ne yazmış? Sokağa çıktım, arkadaş edindim, kız tavladım. İyi halt ettin. Kız tavladın, ne yapacaksın? İşi ilerletirsen öpüşüp koklaşacaksın? İçki içip kafayı bulacaksın. Bu çok mu iyi birşey? İşte sosyalliğin bu yüzünü gören insanlar anti-sosyal olarak bu hayata bulaşmamışlardır.

Ayrıca tespitim şudur ki; Anti-sosyaller, sosyal insanlardan daha akıllı zeki bilgili ve okumuştur. Sosyal insan sosyalliği aman bozulmasın diye gezsin tozsun geyik yapsın kız tavlasın o bar senin bu bar benim dolaşsın tanımadığı etmediği insanlarla tanışsın kaynaşsın o kişi 20 lira borç istede vallahi bende de yok desin. Ama anti-sosyal arkadaşlığı böyle değil. Arkadaşlarımız az olduğu için mi asosyal diyorsunuz bize? Az ama özler. Hepsi de bize her koşulda yardım edebilecek kişiler. Birde network sosyalleri var. Facebook'da ki 1000-2000 friendsi olana ben sosyal demiyorum kızsa kaşar erkekse abazandır onun adı.

• Nedense sosyal olmak için böyle konu açan arkadaşların çoğu kız tavlamaktan bahsediyor sosyal olmanın yolu kız tavlamaktan geçmiyor bırakın bu kız tavlama olaylarını artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyGuard

Nedense sosyal olmak için böyle konu açan arkadaşların çoğu kız tavlamaktan bahsediyor sosyal olmanın yolu kız tavlamaktan geçmiyor bırakın bu kız tavlama olaylarını artık...

bir kafeye gitsen tek başına oturunca herkesin içinde garip olur
    bir erkekle gitsen sap sapa oda olmaz
    normal olan bir şey kızla gezmektir,yani sokakta tek başına veya erkekle gezmek iyi olmuyor o yüzden dışarı çıkarken kızda olması lazım o amaçlı kızdan bahsetmişler
  • Yorum yazayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyGuard

Nedense sosyal olmak için böyle konu açan arkadaşların çoğu kız tavlamaktan bahsediyor sosyal olmanın yolu kız tavlamaktan geçmiyor bırakın bu kız tavlama olaylarını artık...

bir asosyal olarak + 1971
  • Anti-Sosyal kavramını Asosyallikle karıştırmışsınız , bu defalarca açıklanan bir şey 2 si apayrı dünyalar..
    Asosyallik kişilik bozukluğu değildir ama Anti-Sosyallik kişilik bozukluğudur !
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Anti-Sosyal kavramını Asosyallikle karıştırmışsınız , bu defalarca açıklanan bir şey 2 si apayrı dünyalar..

asosyal kısı
    normal sosyal yasantısı olmayan kısılerdır mesela dısarı cıkmayan gezmeyen eglenmeyen arkadası olmayan kısıler,bu kısıler parasızlıktan eve kapananlardada gorulebılıyor

antı sosyal kısıler ıse,hastalık gıbı kısılerı ve dısarıyı sevmeyen kısılerdır
    aslında ıkısınınde sonucu aynıdır eve kapanıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Anti-Sosyal kavramını Asosyallikle karıştırmışsınız , bu defalarca açıklanan bir şey 2 si apayrı dünyalar..

asosyal kısı
    normal sosyal yasantısı olmayan kısılerdır mesela dısarı cıkmayan gezmeyen eglenmeyen arkadası olmayan kısıler,bu kısıler parasızlıktan eve kapananlardada gorulebılıyor

antı sosyal kısıler ıse,hastalık gıbı kısılerı ve dısarıyı sevmeyen kısılerdır
    aslında ıkısınınde sonucu aynıdır eve kapanıyorlar

Biz kütük gibi oturuyoz mu eğlenmiyoz mu.Okul var koca gün yeterince sosyal oluyoz orda arkadaşta var işte yeter

Kişik bozukluğuymuş kurtulmanın yollarıymış hikaye 2-3 araadaş gezin alın size sosyal oldum.Dıaşrda gezmeyide sevmem zaten otur evinde rahat rahat oh insanlarıda çok sevmem çok sıkılırsam alırım en iyi arkadaşımı çıkar turlarız hava alırız yine gelirim eve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 15 Eylül 2009; 23:20:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojito:zL

quote:

sen paranı ver bakalım 1 dakka evde durcakmıyım,uyumaya bile gelmem çok kız var ama ancak 1 ayda bir kez birini arıyorum yemek ve benzin 50 tl gidiyor

Birincisi paramı niye veriyim ikincisi çok kız var etrafımda diyenleri gördük.

Knight Online'a para veren adamdan bu kelimeler... Çöpe atsan daha sevap.
  • sosyal insan kişiliğini duruşunu hiçe sayıp herkese şerbet vermekten başka bişi değildir.Kaliteli insan popüler olamaz. Ayrıca bara yanlızda giderim sapsapa da giderim. o kadar aciz abaza bi nesil yetişiyor ki karı olsn çamur olsun felsefesindeler herkesin sosyal olmaktan önce insan olması dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

Orijinalden alıntı: asimow

Antisosyal ve asosyal aynı anlamda değil, herangi bir antisosyalın kendisini tedavi etmeye ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.

İşte bu. Antisosyaller kendini sosyal sanan hastalıklı insanlardan nefret etmiş, onların yaşamlarından tiksinmiştir ve anti-sosyal olmuştur. Arkadaş ne yazmış? Sokağa çıktım, arkadaş edindim, kız tavladım. İyi halt ettin. Kız tavladın, ne yapacaksın? İşi ilerletirsen öpüşüp koklaşacaksın? İçki içip kafayı bulacaksın. Bu çok mu iyi birşey? İşte sosyalliğin bu yüzünü gören insanlar anti-sosyal olarak bu hayata bulaşmamışlardır.

Ayrıca tespitim şudur ki; Anti-sosyaller, sosyal insanlardan daha akıllı zeki bilgili ve okumuştur. Sosyal insan sosyalliği aman bozulmasın diye gezsin tozsun geyik yapsın kız tavlasın o bar senin bu bar benim dolaşsın tanımadığı etmediği insanlarla tanışsın kaynaşsın o kişi 20 lira borç istede vallahi bende de yok desin. Ama anti-sosyal arkadaşlığı böyle değil. Arkadaşlarımız az olduğu için mi asosyal diyorsunuz bize? Az ama özler. Hepsi de bize her koşulda yardım edebilecek kişiler. Birde network sosyalleri var. Facebook'da ki 1000-2000 friendsi olana ben sosyal demiyorum kızsa kaşar erkekse abazandır onun adı.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum.

• Anti-Sosyallik aslında asosyallik ile ilişkili birşey en azından bande bu böyle,
    -Hergün dışarı çıkıp cebinde beş kuruş parası kalmayan ama abi sosyalleşelim de ucuz bir yere gidelim diyen insanları
    -Club club gezip o hatun bana baktı, bu hatunla yattım, şu kadar içtim diyen tipleri
    -Günü birlik yaşıyan insanları
    -Sırf toplum içerisinde yer edinebilmek için converse,adidas allstar giyen
    -Sırf toplum içerisinde yer edinebilmek için rap,pop,techno dinleyen
    İnsanlardan nefret ediyorum ve hiçbir kanlı cinayet, ölüm vb. olaylardan etkilenmem. İlkokuldan beri ağlamıyan biriyim.

Haliyle bu kişilerden nefret ettiği için insan sadece küçük bir kesim kalıyor geriye aradığım sadece mütevazi yaşam sürdüren insanlar fazla birşey değil ama ergen gençlik hep bir clublere akalım, nevizadeye gidip içelim, heavy metal dinleyip alkolün sigaranın bir tarafına koyalım(Metal dinlerim ama alkol ve sigara kullanmam) şeklinde düşünen klasik tiplerle dolu etraf böyle insanlar bana birşey katamıyacağından onlarla birlikte olmam için hiçbir sebep yok.

Benim konuşucağım adam ben nasıl kendi çıkarım için onun yanında değil de gerçekten sevdiğimden yanımdaysam aynısı görmek isterim.
    Böyle insanlar bulunabilir ama nasıl bulacağımı kesinlikle bilmiyorum. Özellikle insanlar hep arkadaş çevresini eğitim hayatı boyunca edindiği ve ben de eğitim hayatımı sonlandırdığım için önümde açık kapı yok gibi arkadaşın arkadaşı olayı da hiçbir zaman yaşanmayan bir talihsizlik benim için.

• Ayrıca Anti-sosyal ile a-sosyal 'i yanlış kategorize ediyorsunuz. Bunu Türkiyedeki piskoloji okuyan bilim adamları yaptıysa aptallar becerememiş daha a ile antinin anlamını bilmiyorlar. Anti karşıt anlamı taşır; karşı gelen; karşı olan; karşı duran. Karşıt görüş olarak da algılanabilir. Mesela anti-terörist timi terörist timine karşı olan onları öldürmekle görevli timdir. anti-air gun havaya karşı koruma sağlayan toptur. anti-virüs programı bilgisayarınızı virüslere karşı korumaya yarayan virüslere karşı bir programdır. Öyleyse anti-sosyal sizin hastalıklı sosyalliğinize karşı olan bir gruptur. Arkadaşım bugün beni çağırsa gel buluşalım diye gider buluşur konuşuruz. Oturur bir yerde yemek yeriz karın doyururuz. Genelde oyundan internetten konuşuruz. Sonra ne yapalım deriz, evlere döner oyun atarız. Dışarıda serserilik yapıp karı kız peşinde sürtmekten faydalıdır. Faydalı değilse bile en azından başkasına zararı olmaz, size zararı olmaz. Öyleyse anti-sosyal çevresine zarar veren hastalıklı kişiler değildir. Sosyallik çevreye zarar verir. Emo ve Apaçi yaşam türlerinin hepsi sosyaldir. Sürekli arkadaşlarıyla dışarılardadırlar. Sosyalliğiniz bu işte sizin. Asosyal ise istesede sosyal olamayandır çünkü çevresinde kimse yoktur, herkes ondan bir sebeple çekinir, belki dengesizdir, belki ne dediğini bilmiyordur, çünkü hastalıktır, hastalığa çare gerekir. Depresifse anti-depresan kullanması gerekir. Bak yine anti kelimesi çünkü depresyona karşı bir ilaç. panik atak varsa bunun için ilaç kullanması gerekir.

Asosyal ile Antisosyali karıştırıyosunuz. Bu ikisini kim kategorize edip tanım koyduysa harbi gerizekalıymış. Devlet başkanı olsa arasın beni bu konuda karşılıklı tartışmaya girip belge ve ispatlarla bu işi düzeltmek isterim.

• Anti sosyalim, halimden bazen memnunum ama bazen de çok sorun oluyor.
  • Antisosyallik ile asosyalin arasında dağlar kadar fark var. Lütfen idrak edelim.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=asosyallik+ile+antisosyallik+arasindaki+fark
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojito:zL

quote:

zaten herkes biliyor,
    eskiden millette para vardı zamanla herşeye zam zam kimsede para kalmadı
    para olsa zaten kimse evde durmaz çıkar gezer kız ayarlar yer içer dolaşır,para yok diye millet asosyal
    para olcakta evde durcazmı sanıyorsunuz
    ama elden birşey gelmiyor sürekli zam elde para yok

Bunla alakası yok çok şükür param var ama evden çıkmak istemiyorum lanet olsun knight online

bul beni sana bi kız ayarlayım

• asosyal insan bu durumun bi hastalık olduğunu bilir ve bu durumdan kurtulmak ister ama çaresizdir adım atamaz.
    antisosyal ise onun hayat felsefesidir. bilerek bu yolu seçmiştir. insanlardan nefret eder bu yüzden yanlız takılmayı sever.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Antisosyallik ile asosyalin arasında dağlar kadar fark var. Lütfen idrak edelim.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=asosyallik+ile+antisosyallik+arasindaki+fark

sözlükten arkadaşın biri güzel açıklamış:

yüzme bilmemekle, denize girmemek arasındaki farktır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.