Şimdi Ara

ASP-C gövde için Tamron 17-50mm vs Canon 15-85mm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese; 600D makinam var. Uzun zamandır fotoğraf çekiyorum 600D öncesi yarı profesyonel makine geçmişim de var. Ama artık 600Dnin kit lensi yetmemeye başladı. Yetmeme nedenleri çekilen görüntülerde ortam ışıklı olsa bile olan bozulmalar. 50mm lensim de var fakat açı çok dar geliyor. Yavaş yavaş artık kendime beni uzun zaman üzmeyecek lens/lensler almak istiyorum. Şu anda 1000TL bütçem var. Sıfır Tamron 17-50mm VC'siz model veya ikinci el Canon 15-85mm IS USM arasında kaldım. Tamron diyafram açıklığı cezbediyor. Öte yandan Canon da aralığı cezbediyor. Amacım günlük amaçla kullanabıleceğim bir lens olması. Ormana gidip fotoğraf da çekiyorum sokağa çıkıp da çekiyorum. Genelde düşük ışıkta çekim yapmıyorum en fazla akşam üstü çekim yaparım illa gece çekim yapıcaksam da tripodum var. Yardımlarınızı bekliyorum

• Merhaba @dalyancem size kesinlikle tamron 17-50 öneririm hem sabit diyafram hemde renk ve kalite açısından çok başarılı bir lens hiç düşünmeden gönül rahatlığı ile alabilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blue_hayaller kullanıcısına yanıt
    Hocam yanıtın için çok teşekkür ediyorum. Aslında bayadır aklımda Tamron var dediğiniz gibi alan herkes memnun fakat aralık olarak kararsızım acaba sokak fotoğrafçılığında sorun yaşar mıyım diye
  • Rica ederim aralık sokak fotoğrafçılığı için yeterli uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17-50 den ziyade sigma 17-70 de düşünebilirsiniz . hsm olan modelden alırsanız tamrondan daha hızlı ve sessiz netliyor . 70mm ' de 1:2 macro avantajı da var ayrıca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.