Şimdi Ara

asp c# sql e-ticaret sepet yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar asp ile Eticaret sitesi yapıyorum çoğu bitti bi sepetim kaldı elindizde kaynak varmı nasıl yapıldığını anlatan video makale sql ile bağlantılı olcak

• eger herşeyi bitirmiş yanlızca sepet mantıgı kalmışsa onuda çözmen lazım kaynak istiyorsan dogru kelimelerle google'da araştırma yapman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

eger herşeyi bitirmiş yanlızca sepet mantıgı kalmışsa onuda çözmen lazım kaynak istiyorsan dogru kelimelerle google'da araştırma yapman lazım

öğrenmek için yapıyorum bu projeyi ama daha çok eksiğim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1brah1m

quote:

eger herşeyi bitirmiş yanlızca sepet mantıgı kalmışsa onuda çözmen lazım kaynak istiyorsan dogru kelimelerle google'da araştırma yapman lazım

öğrenmek için yapıyorum bu projeyi ama daha çok eksiğim var

anladım sorarak biryere kadr ögrenirsin can alıcı yerlerde sorsan dah etkili olur googleda ip uçlrı var onları takip edersen amacına ulaşırsın emin ol burdan saan kolay kolay işine yarayacak bilgi çıkmaz
  • asp ile eticarette sepetim yapamıyorum aklıma bişi gelmiyor yardım edermisiniz basit bi sepetim olcak çok gelişmiş olmasına gerek yok sadece urun butonuna basınca sepetimte urun gözüksün okdr neye bakmam gerek nasıl yapılıyor neyi araştırmam lazım söylerseniz çok iyi olur

ürünleri veritabanından bu şekilde çekiyorum
    <asp:DataList ID="DataList1" runat="server" RepeatColumns="3"> 
    <ItemTemplate>
    <a href="urunDetay.aspx?uid=<%#Eval("UrunID") %>">
    <div class="DvUrun">

<asp:Image ID="Image1" runat="server" ImageUrl='<%#Eval("ResimAdresi") %>' />
    <div class="urunBilgi">
    <div class="urunAdi"><%#Eval("UrunAdi") %></div>
    <div class="urunFiyat"><%#Eval("Fiyat") %></div>
    <div class="urunKamp"><%#Eval("Kampanya") %></div>
    <div>
    <asp:Button ID="urnSepet" CssClass="urnSepet" runat="server" /></div>
    </div>

</div>
    </a>
    </ItemTemplate>
    </asp:DataList>

• a1brah1m A kullanıcısına yanıt
    sitemde bir örnegini yaptımhttp://www.kislaliyiz.com/UrunDetay.aspx?kat=EkranKarti&id=53
    orda sepetim var birkaç ürün ekle bak begenirsen sana kıyak yapar sepetim sayfasını atarım ne kadr çözersin bu işi onu bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola_18 -- 8 Mayıs 2015; 17:56:21 >
  • quote:

sitemde bir örnegini yaptımhttp://www.kislaliyiz.com/UrunDetay.aspx?kat=EkranKarti&id=53
    orda sepetim var birkaç ürün ekle bak begenirsen sana kıyak yapar sepetim sayfasını atarım ne kadr çözersin bu işi onu bilemem

sepete ekliyor ama sepetimi gidince drr = cmddd.ExecuteReader(); hatası veriyor ricam etsem bana yollarmısın en azından mantığa filan bakarım nasıl yapmışın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret database hk.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sepete ekle butonuna bastıgında sepet tablosuna o ürünü kayıt edeceksin

İlk önce kullanıcının giriş yapıp yapmadıgını kontrol edeceksin kullanıcı giriş yapmadıysa js ile giriş yap diye mesaj verdirebilirsin
    Eğer kullanıcı giriş yapmışşsa ilk önce sepetinde var mı onu kontrol edeceksin ürünidye göre
    Ürün sepetinde varsa, ürünidye göre adet güncelleme işlemi yapacaksın
    Eğer ürün sepette yoksa ürünü sepet tablosuna ekleyeceksin

Sonrasında ise SEPETİM yazısına tıkladıgında, kullanıcının idye göre sepet tablosunu görüntülersin
  • Asagi yukari bende öyle yaptim sesion lar filan cok kafami karıştı ryordu bende veritabanina ekleyerek yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.