Bildirim
ASP de Satır Nasıl Saydırılır?
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yaw yok mu yardım edecek bir cengaver? -
Bunu array olarak sayı vererek yapman lazım yada şöyle yap
objnumber = rs.recordcount ile sayıyı al
isletme = isletme(objnumber)
gibi isletme adlı değişkene o field daki kayıt sayısını sql komutuna göre seçtirerek bağlayabilirsin
Bu arada tr karakterlere dikkat... -
Hocam bir kodla izah etmen mümkün mü_?
Teşekkürler.. Anladım sayılır ama havada kaldı biraz.. -
Bunun aynısı kategori mantığıdır.Kategori ismi yazar ve kaç tane kategori altı dosya olduğunu yazmak gibi
Buda şöyle olur
Alan adlarını ve tablo'yu kafadan atıyorum
<%
' DB bağlantısı...
set objRS = conn.execute("Select * from Tablo") 'Veritabanından tablomuzu seçtik.
do while not objRS.eof
set objicerik = conn.execute("Select count(*) as toplam from Tablo2 WHERE ID = " & objRS("ID") & ")
response.write "" & objRS("isim") & " (" & objicerik("toplam") & ")<br>"
objRS.movenext
loop
%>
Böylece kategoriye ait içerik sayısını kategorilerin yanına yazarak alt alta sıralamış oldun.
kolay gelsin. -
Üstad müsaadenle bir şey daha sormak istiyorum..
Misal:
adana
urfa
muğla
izmir
adana
muş
hakkari
muğla
izmir
diye giden bir sütun var..
Bunları sıralıcak arka arkaya ama sıralarken aynı il gelirse bir alttakine atlayacak..
Yani şunuı yazacak:
adana
urfa
muğla
izmir
muş
hakkari
bunun kodu nedir?
Sanırım aynı username kullanılıyorsa, kabül etme iletisiyle aynı kodlar olacak.. Ama kabül etmeme değil, bir alt veriye geçme şeklinde..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X