Arkadaşlar Bir Asp Kodlama Üzerinde Calışıyorum Bilgisi Olan Kodun Şu Kısmında Yardımcı Olabilirmi.
end if
for each alan in request.form if left(alan,5)="foto_" then if not request.Form(alan)="" then if request.Form("def")=alan then def=",def=true" else def=",def=false" end if bag.execute("update resim set uid='"& id &"', resim='"& sqlkont(request.form(alan)) &"'"& def &" where id="& mid(alan,6) ) else bag.execute("delete from resim where id="& mid(alan,6) ) end if elseif left(alan,4)="foto" then if not request.Form(alan)="" then if request.Form("def")=alan then def1=",def" def2=",true"
else def1="" def2="" end if bag.execute("insert into resim(uid,resim"& def1 &") values("& id &",'"& sqlkont(request.form(alan))&"'"& def2 &")") end if
Arkadaşlar Böyle Bir Asp Yazılımım Var Kaydet.asp diye ürün kaydederken resim eklemediğimizde herhangi bir sorun yok ürün kaydetmesinde . ama resim ekleyince kaydetmeye hata veriyor kodlama ama bunu ürünü düzenlemden resim eklemeye gelince herhangi bir hata vermiyor kaydederken resmi sorunsuz ekliyor siteye. Aslında hatayı kısaca anladım ama cözümünü bulamıyorum acıklamak gerekirse ürün düzenlerken hata vermemesinin sebebi accesten ıd alması ve bu ıd yi resim ıd sinle sorunsuz bir şekilde kaydetmesi ama yeni kayıtta hata veriyor bu durum bu sorunu nasış cözebilirim şimdiden yardımız icin tşk ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme