arkadaşlar dinamik bir web sitesini en çabuk hangi dille yapabilirim PHP mi ASP mi?bi web sitesi yapıp daha sonra asp.net ve c# öğrenmek istiyorum.sizce iki ayda halledebilirmiyim bunları?bu dillerin hiçbirini bilmiyorum henüz.bir an önce başlamak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...
Acıkcası cok cok genel bir soru sormussun. hani amd mi intel mi derler ya aynı onun gibi bir soru.
Sen kendi amaclarını şöyle şöyle söyle bişeyler yapmal istiyorum de ona göre asp mi php mi diye yönlendirme yapılır. Ve hele öğrenmeye bi basla ki takıldığın yerlerde yardımcı olmaya calısırız
sunu ilave edeyim; insanda azim olduktan sonra öğrenemeyeceği sey yoktur.
en çabuk öğrenebileceğim hangisidir?ikiside aynı işi görüyor sanırım.birde asp öğrensem asp.net için de bir faydası olurmu benzer yanları varmı?
Hangi programlama dillerini biliyorsun? C biliyorsan php yi çabuk öğrenirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: cıvıltı
en çabuk öğrenebileceğim hangisidir?ikiside aynı işi görüyor sanırım.birde asp öğrensem asp.net için de bir faydası olurmu benzer yanları varmı?
hiç bi faydası olmaz
Her konuda ASP, Php den iyidir...
quote:
Orjinalden alıntı: asprin
Hangi programlama dillerini biliyorsun? C biliyorsan php yi çabuk öğrenirsin.
c biliyorum .ama asp daha geçerli diyenler oluyor aslında ikisinede biraz başlayıp hangisi daha iyi gelirse ondan devam etsemde olabilir.sanırım bu en mantıklısı sanırım.
arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkürler sanırım ben php öğrenmeye karar verdim.birde bu konu da şu makeleyi okudum ve paylaşmak istedim. http://www.ceturk.com/makaleoku.asp?id=99
php çok daha gelişmiş bi dil diye biliyorum istediğin herşeyi yapabilyiosun ama çok profesyonellik ister yani sen hemen öğrenebileceğin bişey istiyosun diller hakkında fazlada bilgin yoksa kesinlikle asp öğren sen en çabuk dinamik bi site yapabileceğin dil diyosan kesinlikle asp
ayrıca kendin çok örnek yaparsan 2 ayda çok iyi öğrenebilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme