Şimdi Ara

ASP.NET MVC Önemli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Şimdi MVC de ilerlemek istiyorum da bu iyi anlatıyor yada bunu izle dediğiniz biri varmı ? İnternet üzerinden ücretli satılan eğitim setleri de olur . Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• By_Csharp kullanıcısına yanıt
    Kudvenkat kanalına bakabilirsin youtube dan

• bersgurs kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sağolun

• Hiç bilmiyorsan Kitap alman senin için iyi olacaktır. Konuları daha sıralı takip edersin.

Az bilgin var ise zaten internette bulamayacağın bir şey yok.

Web Form dan sonra MVC ilk başlarda anlaşılamaz gibi geliyor fakat pes etme. Kolay gelsin.
  • hocam bilgim var biraz asp.net ten sonra mvc ye başlıyorum. İnternette çok kaynak var fakat sağlam diyebileceğim kaynakların çoğu ingilizce , o yüzden bilen biri varmı diye merak ettim. Yorumun için teşekkür ederim hocam.
  • Yukarıda bahsedilen kudvenkat kanalını anlamak için İngilizce bilmeye bile gerek yok o kadar basit anlatılmış yâni.
    Anlamadığınız yerlerde de otomatik oluşturulan alt yazıları açarsınız çeviri ile bakarsınız, gerçekten çok profesyonel hazırlanmış.
  • öylemi ? Vallahi hocam ingilizcem fazla olmadığı için videoların ingilizce olduğunu görünce bakmadım anlatımına zaten anlamicam diye. Eğer dediğiniz gibiyse hemen başlarım izlemeye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Csharp

öylemi ? Vallahi hocam ingilizcem fazla olmadığı için videoların ingilizce olduğunu görünce bakmadım anlatımına zaten anlamicam diye. Eğer dediğiniz gibiyse hemen başlarım izlemeye

Başlayın tüm video serileri sanırım 200 saate yakındır belki geçmiştir, her ne kadar microsoft teknolojileri üzerinden anlatsa da videolar bittiğinde gerekirse java teknolojilerine(spring, hibernate vs.) uyum sağlamanız zor olmayacaktır.
    Zaten görebildiğim kadarıyla javaee konusunda ücretsiz bunun kadar güzel bir video serisi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.