Bildirim
Asp.Net Oracle DB Bağlantısı
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sorunu google'a sorsan daha hızlı cevap alırsın -
Google'da araştırma yapmadan buraya geldiğimi düşünmene pek anlam veremedim. -
-
:) Bu attığın linkte local makine için bağlantı yapılıyor.Ben sanal makinedeki veritabanına bağlanmak istiyorum.Uzak sunucu diye de düşünebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: StampCollection
:) Bu attığın linkte local makine için bağlantı yapılıyor.Ben sanal makinedeki veritabanına bağlanmak istiyorum.Uzak sunucu diye de düşünebilirsin.
sanal sunucu local ip alır local ip yi gösterirsin uzak sunucu diye bu kadarınada kafan çalılır herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola_18 -- 15 Temmuz 2015; 19:06:27 > -
Herşeyden önce adam gibi cevap vermeyi öğrenmelisin . Salakça laf sokup tartışma yaratmana gerek yok . Cevap vermek zorunda değilsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: StampCollection
Herşeyden önce adam gibi cevap vermeyi öğrenmelisin . Salakça laf sokup tartışma yaratmana gerek yok . Cevap vermek zorunda değilsin.
salakca laf sokulmasını istemiyorsan senden daha bilgili insanlara cevap verirken gülücük le çok bilmiş edaları ile yanıt vermemelisin bu basit davranış biçimlerini öğrendiginde kendini adam olarak görebilirsin o zamana kadar çok yolun var -
Bir smiley atarak kendini bilgisiz hissetmene üzüldüm :).Kimin hangi yolda olduğunu ancak kişinin kendisi bilir hangi yoldasın bilmiyorum ama bahsettiğin yola hiç uğramadığına eminim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X