Şimdi Ara

Asp.Net Oracle DB Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..Net platformunda Asp.Net ile bir web uygulaması geliştiriyorum.Database olarak Oracle DB kullanıyorum linux içinde (sanal makine de).
    Sorum şu ki DB bağlantısını nasıl sağlarım ? Şimdiden Teşekkürler..

• sorunu google'a sorsan daha hızlı cevap alırsın
  • Google'da araştırma yapmadan buraya geldiğimi düşünmene pek anlam veremedim.
  • :) Bu attığın linkte local makine için bağlantı yapılıyor.Ben sanal makinedeki veritabanına bağlanmak istiyorum.Uzak sunucu diye de düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StampCollection

:) Bu attığın linkte local makine için bağlantı yapılıyor.Ben sanal makinedeki veritabanına bağlanmak istiyorum.Uzak sunucu diye de düşünebilirsin.

sanal sunucu local ip alır local ip yi gösterirsin uzak sunucu diye bu kadarınada kafan çalılır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola_18 -- 15 Temmuz 2015; 19:06:27 >
  • Herşeyden önce adam gibi cevap vermeyi öğrenmelisin . Salakça laf sokup tartışma yaratmana gerek yok . Cevap vermek zorunda değilsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battle.net port sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StampCollection

Herşeyden önce adam gibi cevap vermeyi öğrenmelisin . Salakça laf sokup tartışma yaratmana gerek yok . Cevap vermek zorunda değilsin.

salakca laf sokulmasını istemiyorsan senden daha bilgili insanlara cevap verirken gülücük le çok bilmiş edaları ile yanıt vermemelisin bu basit davranış biçimlerini öğrendiginde kendini adam olarak görebilirsin o zamana kadar çok yolun var
  • Bir smiley atarak kendini bilgisiz hissetmene üzüldüm :).Kimin hangi yolda olduğunu ancak kişinin kendisi bilir hangi yoldasın bilmiyorum ama bahsettiğin yola hiç uğramadığına eminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.