Web üzerinde girip çıkmadığım yer kalmadı. Doğru düzgün bir şey bulamadım. FileUpload esnasında progress göstermek istiyorum. Bunun kullanılan standart bir yöntemi yok mudur? Devex'in uploadını kullandım local de sorunsuz bir şekilde işlemi yapıyor fakat web üzerinde progress düzgün bir şekilde görüntülense de işlem bittiğinde dosyayı kaydetmemiş oluyor.
YArdım edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim zira çok önemli.
Bu ekrana baktığımda asp.net sayfamda nasıl yerleştireceğimi anlayamıyorum. Örneğini de PHP olarak indiriyor fakat onda da source dosyaları yok.
php dediğin zaten source dosyası :) asp.net e uygulayacaksın bunu
source den kastım diğer js ve image dosyalarının olmayışı. bir sürü css ve js dosyasından birşeyler alıyor ama hiç birisi yok indirilenler arasında.
quote:
Orijinalden alıntı: steven233
Merhaba arkadaşlar,
Web üzerinde girip çıkmadığım yer kalmadı. Doğru düzgün bir şey bulamadım. FileUpload esnasında progress göstermek istiyorum. Bunun kullanılan standart bir yöntemi yok mudur? Devex'in uploadını kullandım local de sorunsuz bir şekilde işlemi yapıyor fakat web üzerinde progress düzgün bir şekilde görüntülense de işlem bittiğinde dosyayı kaydetmemiş oluyor.
YArdım edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim zira çok önemli.
devexpress'de sıkıntı olmaması lazım, klasöre yazma izninin olduğuna emin misin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme