Merhaba,http://www.iremyayincilik.com.tr web adresimiz asp.net ile yapılmıştır profesyonel arkadaşların eleştirileri ve önerilerini bekliyorum.
Asp.net ile tasarlanmıştır ve tasarımı tamamen özeldir, template ve hazır kod kesinlikle kullanılmamıştır. E-ticaret sistemi mevcuttur.
Sizden ricam Sayfa işle ilgili tüm öneri ve eleştirinizi forumda yapmanız.
gözellk eksık+arama butonu ve textbax yok.
tasarım için bir önerim; günümüzde kullanılan monitorler minimum 1024x768 ebatlarında. sitenin genişliği maksimum 1000 piksel olmalı hem w3 standartları için hem de 1024x768 lik bir ekranda site çalıştığında yatay bir scrollbar çıkmaması için(en güzel örnek hepsiburada.com. bir günümü sadece anasayfadaki nesnelerin boyutlarını hesaplamak için ayırmıştım). bir de sipariş sorgulama ekranında performans açısından bir önerim var; sipariş sorgularken TextBox kontrolü boşken butona basıldığında sayfa postback oluyor buton yanındaki label kontrolüne uyarı geliyor. elbette kullanıcıya mesaj vermek için bir yol fakat performans açısından riskli. bunun yerine kontrollerini sunucu tarafında değil de ajax yada jquery(javascript hangisi kolayına gelirse) kullanarak istemci tarafında kontrol yapmanı öneririm. umarım yararım dokunmuştur. iyi çalışmalar.
önemli bir bug farkettim sepet boşken alışverişi tamamla deyince kargo sekmesine yönlendiriyor. sepetteki ürünlerin tutulduğu session nesnesini bir if else kontrol mekanizmasından geçirmenizi tavsiye ederim.