Şimdi Ara

ASP.NET YAZLIMCI ARANIYOR [AVRUPA YAKASI] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Orijinalden alıntı: __L__

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bazi arkaxaslar sormus ona istinaden yazdim. Genel manada bir yaziydi sahsi algilamayin efem

Yukarıdaki yorumların hiçbirinde maaş ile alakalı hiçbir soru bulunmuyor. Ya okuma konusunda sıkıntınız var, ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz..

İlk mesajda siz sormussunuz efem

O mesajın sadece o cümlesini okumuşsunuz sanırım, o bir soru cümlesi değil iğneleyici, eleştirici bir cümledir. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz bunu daha önce de belirtmiştim sanırım. Cevap olarak bir rakam istemediğim de aşikardır o cümlede. Efem..

• Olayi şahsilestirmeyelim. Yusufun actigi ilanda belirsiz pek cok nokta var ama basvurmayabilirsiniz, eminim basvuranlar da olmustur. Lakin şahsi ve arkadaşin şirketine yonelik bazi arkadaslarin soyledigi gibi aşagilayici seyler soylemek cok yanlis. Sonucta adam bankaci kokenli yazilim isine girmis ama buyuk bir firmanin insan kaynaklari muduru gibi basarili bir ilan yazmasini beklememek gerek. Kurumsal olmayabilir amator bir firma olabilir belki ne yapacagini bilmeyen bir firma da olabilir. Burada 2 opsiyon olusur basvurursunuz veya basvurmazsiniz. Elestirmemelisiniz. Yusuf denen arkadasi tanimam sadece benim zamaninda gectigim yollardan geciyor bu yuzden sadece anlayisla karsiliyorum. Savunmuyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahhh ahhh ne derdim vardı da gül gibi işimi bırakıp sıfırdan bir değer üretmeye çalışıyorum. Otur bankada bak keyfine. Neyine senin girişimcilik :)

Rica ediyorum benim tarafımdan biraz bakmaya çalışın.

Elimden geldiğince maddi imkanlarım doğrultusunda ve sektörde yaşadığım tecrübeler sonunda bir uğraş içerisindeyim. exe_genesis'in firmam hakkındaki tahminleri doğru, zaten çok zorda değil hakkımda bilgiye ulaşmak.

Benim gibi yolun başında olan firmalarda maalesef işleri ayırıp her konunun uzmanını çalıştırmak mümkün değil. En azından başlangıç için. Buna rağmen ben web programcılığı konusunda uzman bir arkadaş arıyorum. Yapacağımız işler, sektörde %90 yapılan işler her hangi bir dil yada teknoloji ile DB'ye veri yazıp okutmaktan ibaret. Bunu yaparken kullanılan teknikler yapılan projenin detayına göre değişmekte.

Tanıdığım öyle yazılımcılar var ki tek başına dev kadro. Kuş kondurur, bunu da çok kısa sürede yapar. Ricamı kırmaz benle gelip çalışır. Ancak ben hızla büyümek yerine sakin sakin ilerlemekten yanayım. Birlikte çalışacağım arkadaşlara tecrübe ve çevremi aktararak hem kendini hem firmamı geliştirme niyetindeyim. Zamanı gelecek böyle yazılımcılarda firmamda olacak işallah.

Sizleride iyi anlıyorum. Fakat düşündüğünüz gibi her işi bilsin üçotuz paraya çalışsın kafasında da değilim. Benimle çalışan tüm arkadaşlar her zaman mutlu ve huzurlu oldu. Hakkınıda eksiksiz aldı.

Elimden geldiğince, imkanlar el verdiği ölçüde profesyonelce yaklaşımlar sergilemeye uğraşıyorum. Fakat bir ilan için çıkan bu kadar tartışma beni korkutmuyor değil.

• İlan ilanlıkdan çıkmış tartışma başlığına dönmüş. Tamam bende eleştirdim ama aranılan elemanın vasfıyla ilgili "Hepsi içinde" sevdası yüzünden ufak bir eleştiriydi. Diğer konularda ilan veren arkadaşa katılıyorum. İlan dışındaki tüm yorumlar silinsin, saçma sapan laf birbirlerine laf yetiştirme sevdasıda bitsin.

• bence yazılım geliştirme için ilan bölümü açılsın stajer ,parttime,fulltime , freelance işler modüller projeler oraya eklensin altına da yorum yazılamasın. bunu bi konusmak lazım DH ile
  • Konu hortlamış. Ne o şirket kaldı ne o işler kaldı. Çok güzel tecrübeler kattı hayatıma.

1. Türkiye iç pazarına iş yapma.
    2. Yazılım yeni altın, korkunç bir açık var.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetflixBrothers

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    "1 yazılımcı 40 satışçının çalışabileceği bir yazılım modeli olsun!"
    Neden ?
    50 yazılımcı ile whatsapp kuran salak mı?

Konu ne hortlamış ama bu arada aynı ilan ile hala eleman arayan garip firmalar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 27 Şubat 2019; 13:12:0 >
  • İlan metnine baktim az bile yazmışım.

Yıl 2019 oldu şimdi buna full stack diyor ecnebi.

• Cevapları uzun uzadıya okuyamadım ama benim şahsi fikirim şöyle olacak.

İlanda eksik gördüğüm tek 2 nokta var

1- Firma adı ve websitesi

2- Firmanın iş kolu ( sonuçta her yazılımcı arayan firma yazılım firması değil )

Bu 2 si dışında ilanın genel yapısı olarak bir sıkıntısı yok. Sanırım iki taraflı yanlış anlaşılmalar almış başını gitmiş.

Bu arada bende çoğu zaman ilanlarda çok şey istendiğinin farkındayım ve hoşnutsuzum hatta ilan sahipleride bu yüzden doğru elemanı hızlı şekilde bulamıyor. Ama şöyle birşey işi çözebilir. Aslında aradığımız uzmanlık xx ama yy ve xx konusunda bilgili olmasıda artıdır gibi cümleler bence 2 tarafıda memnun edecektir.

Hem ilan sahibine hemde yorum atan arkadaşlara iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 6 Mart 2019; 10:5:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.