Şimdi Ara

.ASP Uzantılı Dosyayı Açma..!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım webmaxportal diye asp script indirdim ama kurda diyoki config.asp den database i değişin sonra site_setup.asp yi açmanız yeterli olucaktır diyo bne çift tıklıyorum webden veya listeden seçmek için seçnekleri çıkıyo deli oluyorum nasıl halledebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz........

• IIS ya da PWS var mı bilgisayarında???
  • .asp leri bilgisayarında normal olarak çalıştıramazsın.Arkadaşın dediği gibi IIS(XP) veya PWS(9x) biri olması gerek veya çalıştırmak için freehostlardan bir hesap alabilirsin.Örnekhttp://www.websamba.com
  • yaw aç note pad de ...deiştir DB kısmını ...
    at hostuna .. çalıştır setup....asp ni
  • arkadaş eğer açıklarsa sorunu, bizde yardımcı olucaz sanırım...
  • Srounum şu ben bir web sitesinden hazır yapılmış forum indirdim ve kurdum kurulumunda diyorki config.asp nin içindekini k.adı : admin şifre admin dir isteğinize göre değişinin diyo bende config.asp yi notepadde aççtım ve değiştim ama birde site_setup.asp yi çalışıtırın diyor bunu nasıl çalışıtaracğım program mı indirmem gerekiyo bunu soruyodum eğer site_setup.asp yi çalıştırabilirsem sitemi yapıcam ama çalıştıramıyorum işte bütün mesele bu nasıl çalıştırabilicem ??
  • .asp dosyalarını çalıştırman için IIS yada Pws kurulu olması gerek. Pws yi tavsiye etmem bazıları sornlu olabiliyor, XP kullanıyorsan IIS kur sorunsuz çalışır, Windows bileşenleri yükleden IIS'i seçip kur, sonra da inetpub dizininden wwwroot klasorune dosyanı kopyala daha sonra explorerdan localhost/site_setup.asp yaz çalıştır
  • IIS Ve Pws Olmasada Olabilir. Bunun için Birsürü Program Var. internette Aradığında 5 Dakika içinde Bulabileceğine eminim.
  • Saolun TEşekkürler..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: notorious

yaw aç note pad de ...deiştir DB kısmını ...
    at hostuna .. çalıştır setup....asp ni

En İYİSİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.