merhaba arkadaşlar.ben bir site kurucam ve siteye VBuLLetin veya WoltLab.Burning.Board forumlarından birini ilave edicem. şimdi benim takıldıgım bir nokta var siteyi hazır templates lerle kurucam ancak asp veya php hangisi olur henüz bilmiyorum.yani asp site kullanırken daha güzel bir templates bulursam ve php ise php ye geçmek istiyorum ve dediğim gibi bunlara birde forum eklemek istiyorum.bilgisayar dükkanımız var siteyi dükkan için açıcam. sizlerden fikirlerinizi ve bildiğiniz hızlı hosting firmalarının isimlerini bekliyorum. teşekkürler arkadaşlar.
hosting konusunda herkes yardımcı olur ama senin önce karar vermen lazım asp, php ? ha deyince ondan öbürüne geçilmez ... siten tabi html vs deilse... vbulletin php dir mesela....
template dediğiniz zaten html dir. script deseydiniz asp veya php olabilirdi ama template html dir. forum da farketmez istediğinizi kurabilirsiniz. tek yapmanız gereken template e forum diye bir link eklemek
arkadaşlar teşekkür ederim ilginizden dolayı. sitelerinizi ve paketlerinizi inceledikden sonra uyarsa dönerim size.
olayı tam olarak onlatayım.Bir site açıcam asp veya php hazır scriptler ile ek olarak da vBulletin veya Woltrab forum sitesi kurcam.İkiside php Forumlar için Linux-Php host alıp Site kurmak içinde windows host mu alsam ne yapmalıyım ?