Merhaba arkadaşlar asp yazılım dilini kullanarak web tabanlı yapmış olduğum stok takip yazılımı için lazer yazıcıda a4 kağıdı boyutundaki 36 adetlik tanex hazır etiketlerine basıyorum css ile ayarlayıp orantılı bir şekilde 1 sayfada 36 adet etiketi yazdırmayı başarıyorum. Fakat a4 kagıdında olduğu için barkod çizgileri belirli süre sonra siliniyor veya yapışkanı iyi olmadığı için çıkıyor. Bende bu sistemi a4 kagıdı değilde barkod yazıcısı ile daha saglıklı etiketler yapmak için ayarlama yapmak istiyorum ama bu işlemi yapmadan önce bir kaç sorum olucak web tabanlı bir sistem oldugu için css de sayfa boyutunu 210mmX297mm olarak ayarlıyordum. Her bir barkod da 40mmX30mm olarak bir sayfada 36 adet barkodu sıralayabiliyorum. Barkod yazıcı ile de bu şekilde ayar yapıp barkodu yazdırabilir miyim? Mesela diyelim 40x40 tekli sıra halinde barkod etiketi css de 40x40 lık bir barkod etiketi yazdır dediğimde orantılı bir şekilde google chrome tarayıcısında barkod yazıcı seçerek yazdırabilir miyim? yada asp yazılım dili ile barkod yazıcısı ile direk iletişim kurarak barkod yazdırma işlemini yapabilir miyim? Saygılarla..