Bildirim
asphalt 8 hesaba yasak koyulması
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hile yapmıssın para hilesi internete baglanınca hile oldugunu anlayıp hesabını kapamışlar -
onu biliyorum :))) yukardaki paradan da anlayabilirsin. çözüm arıyorum 4 sezona gelmiştim :(quote:
Orijinalden alıntı: ExZaL
hile yapmıssın para hilesi internete baglanınca hile oldugunu anlayıp hesabını kapamışlar -
Çok iyi yapmışlar çok da güzel yapmışlar. Sinir oluyorum hile yapanlara -
inanmıyorum ama değilse nasıl alacam ki arabaları her araba için 50 yarıs yapmam gerekiyor ya da para harcamam, oyun bitircem diye 300-400 tl para mı harcamak gerekiyor -
Bencede iyi yapmışlar en güzeli helal olsun. Ben para yatırmadan oynuyorum ve çok ağır ilerlememe rağmen 4.sezonu bitiricem ha eksik yarışlarım yokmu var ama yavaş yavaş arabalarıda toplamıyor değilim. -
hesabıma yasak konulmadı hiç, o yüzden uygulamada işe yarar mı bilmiyorum ama önerim şu;quote:
Orijinalden alıntı: EXios
Bencede iyi yapmışlar en güzeli helal olsun. Ben para yatırmadan oynuyorum ve çok ağır ilerlememe rağmen 4.sezonu bitiricem ha eksik yarışlarım yokmu var ama yavaş yavaş arabalarıda toplamıyor değilim.
oyunu sil. gamecenter'dan çıkış yap, interneti kapat. oyunu yükle. sonra gamecenter için yeni bir üyelik aç. ve oyunu açmayı dene.. eski gamecenter kullanıcın direkt yasaklanıcak zaten tekrar.
4. seviyeye gelmiş oyununu kurtarma şansın yok. ancak ingilizce biliosan belki mail atıp belirtebilirsin durumunu. " ben yapmadım kuzenim yapmış. mağdurum " dersin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 14 Eylül 2013; 10:09:04 >
-
Sanırım oyunu İnternet'e bağlıyken açınca hile olduğu anlaşılmış ve hesabına yasak konulmuş... -
quote:
Orijinalden alıntı: Batup
Sanırım oyunu İnternet'e bağlıyken açınca hile olduğu anlaşılmış ve hesabına yasak konulmuş...
zaten oyunda kazandığın puan ve seviye ile dünya sıralamanı gösteriyor sürekli. sen kafadan 99. seviyede olunca e haliyle direkt banlanıyosun. tespit edilmesi çok kolay. -
Süper yapmışlarquote:
Orijinalden alıntı: andruilquote:
Orijinalden alıntı: Batup
Sanırım oyunu İnternet'e bağlıyken açınca hile olduğu anlaşılmış ve hesabına yasak konulmuş...
zaten oyunda kazandığın puan ve seviye ile dünya sıralamanı gösteriyor sürekli. sen kafadan 99. seviyede olunca e haliyle direkt banlanıyosun. tespit edilmesi çok kolay.
Alıntıları Göster
-
mağdurum da mağdurum, hem suçlu hem güçlü :)) -
merhaba ;quote:
Orijinalden alıntı: harvest07
mağdurum da mağdurum, hem suçlu hem güçlü :))
andruil
pekı gamecenter uyelıgımı nasıl sılecegım ? -
Paraya Bak Oha Besmelesiz Herif.quote:
Orijinalden alıntı: dragon3781
merhaba ;
andruil
pekı gamecenter uyelıgımı nasıl sılecegım ?
Alıntıları Göster -
aynı şey arkadaşımın basına geldi hile yapmak candır hele böyle sömürgeci oyunlarda :-)quote:
Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik
Paraya Bak Oha Besmelesiz Herif.
Alıntıları Göster -
Umarım tüm hilecilerin başına aynı şey gelir ve umarım hiç bir çözümü yokturquote:
Orijinalden alıntı: Zehir35
aynı şey arkadaşımın basına geldi hile yapmak candır hele böyle sömürgeci oyunlarda :-)
Alıntıları Göster -
Hepinizin sonu böyle olacak onlineyi bırak solo yarış bile yapamazsın.
Biz ferrariyi zor alırken adam son arabayı alıyor. Kullanamıyorda ama yinede içime oturuyordu. İyi oldu iyi. -
arkadaş bu hile işini cidden anlayamıyorum. hiç adetim değilken ps3 te online olarak mw3 oynayayım dedim, oyuna bir giriyorum herifler helikopterlerle havada uçuyor (helikopterin dışında, bildiğin havada asılı durumda yani!), kafana füze yağdırıyorlar, bir başka yerde adamlar bir duvarın önünde duruyorlar sonsuz mermileri var heralde, canlanan bu iki herifin önünde çıkıyor oyuna anında ölüyorsun, sonsuz döngü yani napıyorlarsa oyundan da çıkamıyorsun. yazık cidden, mw3'te 1 katrilyon puan kapsan ne yazar adam olmadıktan sonra!quote:
Orijinalden alıntı: Mete E.
Hepinizin sonu böyle olacak onlineyi bırak solo yarış bile yapamazsın.
Biz ferrariyi zor alırken adam son arabayı alıyor. Kullanamıyorda ama yinede içime oturuyordu. İyi oldu iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinariuss -- 20 Eylül 2013; 14:11:34 >
-
iyi yapmışlar beter olsunlar diyenlere şunu sormak istiyorum acaba kullandığığınız bilgisayardaki bütün programlar lisanslımı yada telefonlarınızdaki oyun ve programların hepsimi parayla alınma mı çok merak ediyorum doğrusu size sadece gülüyorum ....quote:
Orijinalden alıntı: extraordinariuss
arkadaş bu hile işini cidden anlayamıyorum. hiç adetim değilken ps3 te online olarak mw3 oynayayım dedim, oyuna bir giriyorum herifler helikopterlerle havada uçuyor (helikopterin dışında, bildiğin havada asılı durumda yani!), kafana füze yağdırıyorlar, bir başka yerde adamlar bir duvarın önünde duruyorlar sonsuz mermileri var heralde, canlanan bu iki herifin önünde çıkıyor oyuna anında ölüyorsun, sonsuz döngü yani napıyorlarsa oyundan da çıkamıyorsun. yazık cidden, mw3'te 1 katrilyon puan kapsan ne yazar adam olmadıktan sonra!
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: w_man85
iyi yapmışlar beter olsunlar diyenlere şunu sormak istiyorum acaba kullandığığınız bilgisayardaki bütün programlar lisanslımı yada telefonlarınızdaki oyun ve programların hepsimi parayla alınma mı çok merak ediyorum doğrusu size sadece gülüyorum ....
Senin bahsettiğin olayla hiç alakası yok eğer online bir oyunsa diğer oyuncularda emek verip birseyler yapıyorsa böyle kendini akıllı sananların cezalandırılmasıda gayet normaldir -
Real Racing 3'te bunu yapsalar telefonu duvara fırlatırımquote:
Orijinalden alıntı: w_man85
iyi yapmışlar beter olsunlar diyenlere şunu sormak istiyorum acaba kullandığığınız bilgisayardaki bütün programlar lisanslımı yada telefonlarınızdaki oyun ve programların hepsimi parayla alınma mı çok merak ediyorum doğrusu size sadece gülüyorum ....
Alıntıları Göster
Ama eminim ki bolca hile yapan var.
Daha serinin ilk yarışında en iyi arabayı alıyor basıyor gidiyor, ya da en dandik arabayla birinci gidiyor
Benzer içerikler
- telefonda wifi şifresi doğru ama yanlış diyor
- mono ses nedir
- whatsapp konumu google haritalar ile açma iphone
- safari geçmişi silme aktif değil
- messenger girmediğim halde aktif
- iphone uygulama kilidi
- apple passwords nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X