< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (10. sayfa)
-
-
Tam uyumlu.. yukarıda n11 linki var 511 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50 tl için başka satıcıdan almaya gerek varmı vatan bana daha güvenilir geliyor.
Adamların tüm ürünleri crucial.. belki distribütörüsür. Soru sorabilirsiniz. Vatan hep kazık olur. Spesifik indirimleri hariç. Adamlar banka kredisi ile vade farksız mal satıyoruz diyorlar vade farkını ürünün içine koyuyorlar. Peşin alan zararlı çıkıp pahalı alıyor. Ram 50 tl sorun değil tabi..
N11 deki satıcı
www.aison.com.trAison Elektronik Ticaret Sitesi. SSD ve RAM Bellekler , Micron Crucial Ballistix Samsung uygun fiyatlı orijinal ürünler. www.aison.com.tr Aison Elektronik Ticaret Sitesi. SSD ve RAM Bellekler , Micron Crucial Ballistix Samsung uygun fiyatlı orijinal ürünler. www.aison.com.trhttps://www.aison.com.tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 19 Aralık 2022; 15:43:34 >
Teşekkür ederim bi bakayım olmadı ordan alırım.
Vatan mağazasında aldım az önce crucial. Banka kartı puanına +%25 kampanyası vardı. Kartlarımda biriken puanları kullanıp aldım. N11 dekinden ucuza geldi.
-
Taktığınız zaman deneyimlerinizi aktarır mısınız performans vs. açısından ben de sipariş ettim bir de takarken nelere dikkat etmek gerekir benim çok bilgim yok garanti dışı kalır mı cihaz yardımcı olursanız sevinirim.
-
HI-LEVEL 16 GB ram taktım, LOL de 80-90 fps alırken aynı ayarlarda 280 e çıktı. 8 gb kesinlikle yetmiyor... arka kapağı vidaları söktükten sonra bir kredi kartı yardımıyla kolayca açtım.
-
Bu arada aldığım ram indirime girmiş...
amazonHI-LEVEL 16GB 3200MHz DDR4 1.2V CL22 SODIMM RAMhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B096L3CMXQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 -
Bu rami daha önce hp bilgisayarımda da kullandım. Bir sıkıntısını görmedim. Çok stabil çalılşıyor. 3 sene boyunca takılma reset vs hatırlamıyorum. Ram takarken board içinde devrelere chiplere çok fazla temasta bulunmayın. Statik elektrik yükü nedeniyle sıkıntı çıkmasın. Mümkünse ram takarken ameliyat eldiveni takarsanız garanti olur.
24 gb oldu sanırım ram peki dahili ekran kartı intel iris oldu mu hala uhd mi görünüyor aygıt yöneticisinde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 19 Aralık 2022; 18:32:47 > -
Dediğiniz gibi, ram taktıktan sonra benim de değişti
-
iris oldu.
-
O kadar farkettirdi mi gerçekten bende de şuan aynı civarda fps ben de biraz düşük kaldığını düşündüğüm için sipariş verdim peki çift kanal 8 taksam aynı performansı alırım demi yani stock ram üstüne sipariş ettiğim cruciali taksam
-
Alırsın, 8 gb iken darboğaz yapıyordu sisteme.
-
Çok teşekkürler yanıt verenlere gelince dikkatlice takarım arka kapaktaki tüm vidaları mı sökeceğim yoksa ortadaki 2si duracak mı onu tam anlayamadım?
-
8+8 daha iyi değil mi çalışma açısından. 16+8 tavsiye edilmiyor pek yine de 8 gb yetersiz dediğin gibi, 16 gb ram ile oyun ve programlar rahat açar.
-
hepsi..11 vida.. yandan hdmi, usb civarından kartı takınca gezdirin etrafında. kolayca açılıyor
daha önce ram taktınız mı.. ram i 30 derece açılı takıp bastırın yerine oturur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 19 Aralık 2022; 18:45:18 > -
laptopta hiç takmadım ama pcde takmıştım hallederim umarım zarar vermeden en kötü youtubedan video vs izlerim teşekkürler
-
Diğerini de ilerde 16 yaparım diye böyle aldım. Ayrıca 16gb ramın 8 GB si ile diğer ram dual channel oluyor. Kalan 8 tek çalışmaya devam ediyor. Bir sorun yaratmıyor. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X