Şimdi Ara

Aspnet yazının devamı içim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ornegin haberler adli tablomuzdan habeid_haber baslik_habericerik alanlarimizdaki verileri repeater ile listeledik. listeleme yaparken habericerigi kismindada karakter sinirlamasi yaptik. ornegin 120 karakter ile sinirlandirilan bu haber iceriginin sonundada devami... diye bir buton koyduk bu butona o yazının tam icerigine ait yaziyi default.aspx den ana sayfaki ozet kismindan nasil haberdetay.aspx e yonlendirip devami.. yazisina tiklanan habere ait detaylari ekrana.dokebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Querystring ile o haberin idsini alıp diğer sayfaya yönlendirirsin, diğer sayfadan gelen id elinde olduğu için o sayfada da sorgu ile tıkladığın haberin detaylarını görüntülersin.
  • tesekkur ederim cevabiniz icin fakat biraz karmaşık geldi bana islemler netde arama yaptim pek sagliki bir ornekde bulamadim elinizde bununla ilgili ornek proje yada ulasabilecegim bir kaynak varmi bildiginiz

• ornek bir proje sunabilecek arkadas varmi. mysql veri tabanin haber adli tablomuz olsun icinde haberid haberbaslik habericerik hbeklenme gibi alanlari olsun. simdi bu veritabanindan yola cikarak kucuk bir 3 sayfadan olusan bu örneği hairlayabilecek olan varmi. default.aspx de eklenen son 8 haber alt alta konu baslklari geliyor basligin ustune geldiğimizde sağ tarafinda habere ait resim ve kisa ozeti cikacak. devami yazisina tiklandiginda haberdetay.aspx sayfasina yonlendirip haberin uzun tam metnini ve gorsellerini verecek. birde haber arsovi.aspx kısmı bu kisimdada 3 lü yanyana farkli haberlerin resimleri resimlerin altinda haber başlığı ve ozet alanı olacak. arsiv sayfasinda haberler 3 adet yanyana ve 10 adet alt alta gelecek veritabanindaki haber sayisina gore arsov sayfasinda bir sayfada 30 haberden sonraki her 30 haberde yeni sayfa eklenecek sayfa 1 - 2 - 3 .... gibi. biliyorum çok fazla şey istiyorum fakat hazır bir kaynak bulabilirsem bununla ilgili kodlama kısmındaki bır çok şeyi anlamama yardımcı olacak. Sizlerden istemiş oldugum sadece listeleme mantigi bahsettigim 3 sayfayi sade hicbir sayfa tasarimi kullanmadan yapip paylasabilecek arkadaslara tesekkur ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.