Şimdi Ara

Asporun taraftarı yönlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta ha bire TD Kim olacak deyip durdular sanki 1 aydır td arayışı varmış gibi hissettim. hatta sezonun tartışma konusuna 3. yazdığım mesajda yönetimi kınadım bile "yeter artık bulamadınızmı hala td" falan gibilerinden mesaj yazdım.

Comolli Ali Koç basın toplantısındaki konuşmaları bir dinledim. Ulan dedim adam başkan olalı 1 hafta olmadı. Sportif drektörü anında getirdi. bu bir haftada telefon etmedikleri td kalmamış avrupada ve takımı incelemişler. Bu ne acele sağlam basıyor adamlar iyi dedim.

Şimdide oyuncu transferi falan konuşuyorlar Asporda. Ve şu cümle her konulmalarında geçiyor. "FB taraftarı 3 yıldır şamp olamayan takımlarından şamp bekliyor. ilk 4 maçta yenilirse bu td de gönderilir." "ya şamp olamazsa" falan filan gibi sürekli bir takımın şamp olması gerektiği sanki ben bunu bekliyormuşum gibi bir empoze söz konusu.

KOnuyu açma sebebime gelirsek. Ben bu sene takımın şamp olmasını değil Başkanımın söylediği gibi "Şamp sözü vermiyorum ama göze hoş gelen ve övüneceğiniz bir futbol" sözlerini beklemekteyim. 3. bitirelim ama futbol olsun. yıldız oyuncumuz olmasın ama geleceğinden ümit ettiğim 23 yaşlarında futbolcularımız olsun. benim beklentim bu.

Aspora göre hepimiz şamp luk bekliyoruz? Bir benmiyim arkadaşlar yukarda yazdıklarımı bekleyen. Açıkça söylemek gerekirse 3 yıl daha şamp olamasak umrumda değil güzel futbol ve yetişen iyi klüplere sattığımız futbolcular olursa. Aslında anket açacaktım ama beceremedim.

• Ntvspor kapanınca kalite iyice dibe vurdu. Taraftarın uyanık olması lazım ama öyle bir bilinç seviyesi yok ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimleon hocam gelse de bu konuda algı operasyonu başlıklı bir şiir yazsa.
  • Aspor kesin ve net fenerbahçe düşmanıdır. Çekirdekten yetişme fenerbahçeli yorumcular dahi fenerbahçenin hakkını savunamazlar asporda üstüne fenerbahçeye karşı yapılan taraflı yayınları söylenen sözleri sineye çekerler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor medyasında takip etmemiz gereken bir elin parmağını geçmez çoğuda tüm takım taraftarları dışında seviliyor onları takip etmek gerekir.A sporu izlemenize gerek bile yok tamamiyle vakit kaybı

Size önerim bu programı takip etmeniz özellikle bugünkü bölüm sizin aklınızdaki soru işaretlerini gidericek.

• quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Spor medyasında takip etmemiz gereken bir elin parmağını geçmez çoğuda tüm takım taraftarları dışında seviliyor onları takip etmek gerekir.A sporu izlemenize gerek bile yok tamamiyle vakit kaybı

Size önerim bu programı takip etmeniz özellikle bugünkü bölüm sizin aklınızdaki soru işaretlerini gidericek.

Hocam örnek verdiğin videodakileri de al, vur A-Spor'dakilere... Aynı şey. O Uğur denen adam A-Spor'da takılan biriydi zaten. Serdar Ali Çelikler denen vatandaşı zaten bilmeyen yok Fenerbahçe'ye zamanında şikeci demiş birisi.

• Renkdaşlar tehlikenin farkında değilsiniz ama ola ki ekibimizin getirdiği hoca kötü sonuçlar aldı ya da almaya başladı, bu satılmış medya bizi bölmek için her şeyi yapacaktır buna emin olun. Hele hele bu aşağılıklar böyle Aykut'u yağlamaya son sürat üst derecede devam ediyorsa çok büyük bir tehlikedeyiz. Allah utandırmasın diyelim. Ben her daim başkanımızın arkasındayım ve de eminim ki bunlara da zamanı gelince kapağı yapacaktır aynı Meriç Müldür'e yaptığı gibi.

Hee belki bunlar Meriç Müldür'ün intikamını almaya bile çalışıyor olabilirler bu şekilde ortamı gerip taraftar içinde huzurluk yaratmak filan. Ben inanın her şeyi bekliyorum.

Dediğim gibi ama zamanı gelince ki uzak değil Ali başkanımız gerekli her şeyi yapacaktır bunlara, gerçekten hiç şüphem yok.

https://forum.donanimhaber.com/fenerbahce-2018-2019-sezonu-genel-tartisma-ve-transfer-konusu-tamzamanisimdi--132913313-522#133311389

11 Haziran 2018 18:48:26 tarihinde bu mesajı paylaşmtım ve hala arkasındayım. Başlık güze.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni hocayı şimdiden gönderip aykutu geri getirme planı .tutmaz ama aziz yok artık.
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Aziz Yıldırım ın seçilmemesi onu şoke etmiştir. Bir süre görünmez. Hele ki Aykut Kocaman da gitti. tansiyonu falan yükselmiştir.

Yakın zamanda Ali Koç fetö operasyonudur algıya kanmayın diye gelir.
  • Sen hangi yorumcuları takip ediyorsun?Çünkü hepsinin bir falsosu var.

Sana doğru olan şeyi mantıklı gelen şeyleri öğrenmek yeter.Aykutun medyasında bahsettiğinde ne demek istediğimi anlarsın.Bizler için doğru olan şeylerden bahsediyor.
  • Benim gibi düşünen kaç kişiyiz Peki? Yani mesele şampluk değil diyen?

////////////////////
    Malesef tv de biraz orta yollu bir spor programı yok. trt spor çekmiyor bu günlerde. ntv spor yok. fb tv gidip araba tanıtıyor. a sporda konuşuluyor bir sabah akşam futbol ondada dediğim meseleler hakim. Tv izleyemicez mi arkadaş. Bizim tartışma transffer konusu bile afallamış durumda. Biraz trasnfer konusunda enformasyona ihtiyacımız olduğu açık.

büyük ihtimal durum şu hale geldi. yönetim kadrosu full değiştiği için duyumcular dımdızlak kaldı. içerden bilgi çıkışı durdu :). . .
    ////////////////////////

editöre not: Düzeysiz mesaj içeren üyenin ve benim mesajımı sildiğiniz için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 20 Haziran 2018; 10:26:51 >
  • Aspor izlemeyin, izlettirmeyin. Bir anda hepsi aykutçu kesildi başımıza, nereden emir geldiyse artık...
  • Ali ece

Guntekin onay

Yusuuf kenan calik

Dışında kimseyi takip etmem. Kaan kural.bile cogu futbol yorumcusundan daha akilci konuşuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

Ali ece

Guntekin onay

Yusuuf kenan calik

Dışında kimseyi takip etmem. Kaan kural.bile cogu futbol yorumcusundan daha akilci konuşuyor
    bu arkadaşlar hangi kanalda ne zaman çıkıyor
  • A spor izleyip konu açmak ayrı bir güzellik :)

Yıllardır bunların ne olduklarını anlayamadınız mı?

Yalan dolan ile her gün 100 tane futbolcu getiren tipler.

• aspor, ahaber,atv

bütün kanalları mı leş olur be arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

Galatasaray'a özel bi düşmanlığı olduğunu sanmıyorum zira genel olarak leş, çöp bi medya.

Girin bakın her gün şöyle başlıklar var "Fener'den GS'ye, GS'den BJK vs. DEV ÇALIM!

BJK istedi ama GALATASARAY ALDI!

Galatasaray DÜNYA YILDIZINI GETİRİYOR!

YILDIZLAR YAĞACAAAAAAAK BOMBALAR PATLAYACAAAK

Bütün olayları bu insanları boş haberle meraka düşürme ve birbirine düşürme. Kindar, halkı bölen A medyanın spor ayağı.

• Ali ece mehmet demirkol(şuan hiçbir yerde göremiyorum ntv spor kapatıldıktan sonra kayboldu adam) bi de şu aralar serdar ali çelikler dışında diğerleri ya aykut yalaması yada Fenerbahçe üzerinden manipülasyon yapanlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.