Şimdi Ara

Asrın kapışmasııı !!!! (ITU VS ODTU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makine Mühendisliği öğrencisiyim, her ne kadar İTÜ daha iyi deniyor olsa da ben ODTÜ'yü daha üstün görüyorum ama şu an geçiş hakkım olsa da geçeceğimi zannetmiyorum Ankara'yı hiç sevemedim.
    Gözümde ODTÜ>İTÜ ama YTÜ bu iki üniversiteyle karşılaştırılabilecek bir okul değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 8 Eylül 2018; 0:2:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside güzide okullar

Ben bu olayı şuna benzetiyorum. Ben İZMİR in en iyi okullarından birinde de okudum)(Bir fen lisesi) normalinde de okudum. Normal üstü ve iyi denen okullar(sbs puanınca iyilik kötülük) FARK ETMİYOR Her şey bireysel çaba Anlayın artık bilmeden atıp tutmayın ODTÜ İTÜ den birkaç puan önde diye itüyü kötüleyemezsiniz Araştırın bilmeden mabad kaynaklı yorumlar yapmayın bu ülkenin nobelli kadın fizikçisi ne Boğaziçiden nede ODTÜden veya itü den Anadolu da bir üniversiteden

Anlayın artık BİREYSEL ÇABA, ÇALIŞMA, YETENEK

ne ölücüsünüz ya...
    Edit1:
    Şunu , Şuna olarak değiştiriyorum.
    Edit2:
    Düzeltme bahsettiğim kişi Canan Dağdeviren dir fakat Canan Dağdeviren nobelli değildir. Bir karıştırma oldu kusura bakmayın
    Bkz.
    Canan Dağdeviren, Türk fizik mühendisi, Harvard Üniversitesi’nin Genç Akademi üyeliğine seçilen ilk Türk. İlk ve orta eğitimini Kocaeli'nde tamamladı. 2007’de Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antilop123 -- 10 Eylül 2018; 2:1:20 >

• Odtu dover

• Antilop123 kullanıcısına yanıt
    Agzina saglik hocam

• Burda İtü düşmanlığı var sakın olada burayı okuyarak tercih yapmayın.

Puanları biraz önde odtü evet ama sebebi itunun ingilizce eğitime son bir kaç yılda geçmesi. Bide bölüme göre kontejan olayı. Ama temeli ingilizce.

Benim gözümde eğitimde fark yok. Tabi bölüm bazlı biri diğerinden iyi olabilir. O da uçurum değil yani. Geriye kalan bireysel çaba..İnşaatta mimarlıkta makinede uçakta itü marka meselâ. Ama yinede at ile deve değil.

Şehir olarak dersen hangi mühendislik olursa olsun istanbul fark atar 3-5 kez tur bindirir. İstanbul olmasa türkiye aç kalır. Öyle de güçlü iş ola-rak istanbul. Her firma ilk istanbula açar mağaza vs. Örnek apple mağazası vs. Teknolojiden diğer bütün şirketlere hepsi istanbul da açılır önce.

Burası puan hangisi yüksekse onu savunur ama bu tarz üniler için bu anlamsız. Koysun İtü 1 kontenjan en tepeye geçer. Özellerin yaptığı gibi. Puana bakmayın bu seviyedeki okullar için.

İkiside pişman etmez eğitim olarak zaten aynı olacaklar.

Yıldız itü odtü gibi unilerden sonraki okuldur. Puanları yükseliyor diye hacettepe diyorlar ama ben kabul etmiyorum. Hacettepe ingilzcenin kaymağını yiyor. Yıldız türkçe. Tıpkı odtü boun bilkent ingilizce iken itü türkçe diye kan kaybettiği gibi puan olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antilop123

İkiside güzide okullar

Ben bu olayı şuna benzetiyorum. Ben İZMİR in en iyi okullarından birinde de okudum)(Bir fen lisesi) normalinde de okudum. Normal üstü ve iyi denen okullar(sbs puanınca iyilik kötülük) FARK ETMİYOR Her şey bireysel çaba Anlayın artık bilmeden atıp tutmayın ODTÜ İTÜ den birkaç puan önde diye itüyü kötüleyemezsiniz Araştırın bilmeden mabad kaynaklı yorumlar yapmayın bu ülkenin nobelli kadın fizikçisi ne Boğaziçiden nede ODTÜden veya itü den Anadolu da bir üniversiteden

Anlayın artık BİREYSEL ÇABA, ÇALIŞMA, YETENEK

ne ölücüsünüz ya...
    Edit1:
    Şunu , Şuna olarak değiştiriyorum.
    Edit2:
    Düzeltme bahsettiğim kişi Canan Dağdeviren dir fakat Canan Dağdeviren nobelli değildir. Bir karıştırma oldu kusura bakmayın
    Bkz.
    Canan Dağdeviren, Türk fizik mühendisi, Harvard Üniversitesi’nin Genç Akademi üyeliğine seçilen ilk Türk. İlk ve orta eğitimini Kocaeli'nde tamamladı. 2007’de Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünden mezun oldu.
    Herkes bireysel çabanın önemini biliyor zaten. Eğitimine, kampüsüne, mezunların çalıştığı yerlere göre vs kıyaslıyoruz. Yoksa muğladan da mezun olup Google'da çalışabilirsin

• Ganara G kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlamissin hocam agzina saglik bu arada insaatciyim diye sevindim

• Okulun kapısından girmemiş bebelerin şu çöp bu çöp şu döver demesi bana komik geliyor açıkçası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asrın kapışması Hacettepe vs ODTÜ'dür.

• Odtü'nün İstanbulda olması durumunda havada karada alacağı versus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Johnson

Asrın kapışması Hacettepe vs ODTÜ'dür.
    Odtü'nün alacağı kapışmadır.
    (Not: Ege Tıp)
  • O döver bu döver diyen ergenle sohbete giremeyeceğim. İkisi de bu ülkenin mühendislikte en iyi 2-3 üniversitesinden biridir. Bölümlere göre elbette üstünlükleri farklıdır ama bunu bir lasans öğrencisi bile kolay kolayfarkedemez.

Puan meselesinde, birkaç yıl önce eski rektörümüz muhammed Şahin öncülüğünde zaten yarı yarıya ingilizce ders açılan üniversitemiz tamamen ingilizce eğitimi geçmişti. O zamanlar İTÜ bütün mühendislik bölümlerinde ODTÜyü öss puan bazında “geçmişti”. Tabi bu bir gösterge değil ama siz bunu bir gösterge olarak aldığınız için yazdım.

Sonrasında bazı yaşlı hocaların geçici gücü sayesinde birçok bölümde yarı Türkçeye geri dönüldü. Ancak artık yeniden tam ingilizceye dönülüor ve ingilizce bölümlerin kontenjanları artıyor. Birkaç yıl içinde çok taktığınız öss puanları tekrar aynı seviyeye gelecektir.

Bölüm ve mühendislik bazında değerlendirmeler görmek istiyorsanız “İTÜ YENİDEN” başlıklı konuya bakabilirsiniz. https://forum.donanimhaber.com/itu-yeniden--134770803#134774053

ODTÜ enformatk estitüsünün hazırladığı URAP üniversiteler sıralamasını da içermektedir.

Siz yine de duygusal olarak bölüm veya üniversite seçmeyin. Sonra şu mezunuyum bu mezunuyum diye mal gibi gezer, mutsuz bir hayata sahip olursunuz. Mutluluk odaklı olun ve kendinizi tanıyın.

Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 8 Eylül 2018; 17:34:9 >

• Feyneslahawk F kullanıcısına yanıt
    Odtünün kontenjanı itünün 4 katı yalnız

• Bölüme göre değişir.Mesela İnşaatta İTÜ öndedir bilgisayarda ODTÜ öndedir.
  • Asrın kapışmasııı !!!! (ITU VS ODTU)

• Fenasi Bey kullanıcısına yanıt
    İnsaat gordum rahatladim brocum :)

• HAHAHAHAHAHAHAHA Daha kapisindan girmeye hakki olmayan embesiller..

• Feyneslahawk F kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bundan bahsediyorum dostum

• Insaat adina 257 ye 180 ama hocam :D

• İtü odtünün köpeği olamaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.