Şimdi Ara

Asrın kapışmasııı !!!! (ITU VS ODTU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle değil. %100 İngilizce'de itü inşaatın sıralaması 1500 kişi falan daha önde ama kontenjan odtünün 1/4ü falan. %30 ingilizce olan itü inşaatın sıralaması zaten odtü inşaatın sıralamasından 5bin kişi geride.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFourBarMechanism

Öyle değil. %100 İngilizce'de itü inşaatın sıralaması 1500 kişi falan daha önde ama kontenjan odtünün 1/4ü falan. %30 ingilizce olan itü inşaatın sıralaması zaten odtü inşaatın sıralamasından 5bin kişi geride.
    Bu doğru ama firmalar senin ing okuyup okumadigina bakmıyor ingilizceyi anadilin gibi konusuyorsan sorun yok yani bu acıdan söylüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feyneslahawk F kullanıcısına yanıt
    Buna bi itirazım yok zaten.

Kusura bakma ama kafayı mı yedin. Artık sonuçlarda açıklandı ve benim gördüğüm kadarıyla inşaat mühendisliği konusunda İTÜ daha ön planda ama senin zaten universiten ve bölümün belli olmuş neden hala daha bunlarla uğraşıyorsun?

• Eveet bir çocukluktan çıktığını sanan ama 7 yaşında gibi benim oyuncağım senin oyuncağını döver konusu daha.Çocuksunuz daha içiniz çocuk.
  • Yurtdisinda devlet universiteleri arasinda ODTU ve BOUN'un taninirligi daha fazla . ITU maalesef biraz daha altta kaliyor diyebiliriz. Ama bu yakin olduklari gercegini degistirmiyor. Tamamen kisilere bagli kisacasi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesamtkunstwerk -- 8 Eylül 2018; 12:0:11 >
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Hocam cok haklisiniz da forumdaki dusmanligin sebebini anlamaya calisiyorum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Johnson

Asrın kapışması Hacettepe vs ODTÜ'dür.
    Asrın kapışması Acıbadem vs ODTÜ'dür.
  • İstanbul olmuş Suriye.Ankara daha iyi durumda İstanbul’dan

• quote:

Orijinalden alıntı: Peace Sells..

Herkes bireysel çabanın önemini biliyor zaten. Eğitimine, kampüsüne, mezunların çalıştığı yerlere göre vs kıyaslıyoruz. Yoksa muğladan da mezun olup Google'da çalışabilirsin

Alıntıları Göster
    Ya hocam şu mesajınız bili sizi takmıyorum kendi düşüncemin dikine gidiyorum demek ya Allah aşkına

Forumda itüyle ilgili bir yazı vardı okuyun İTÜ Hakkında güzel bir yazı görürsün mezunlar nerede..

SIRALAMA VE İTÜ NUN MÜHENDİSLİK KONUSUNDA İDDİALI OLDUĞUNU UNUTTUKLARI İÇİN ÖYLE YAZIYORLAR. AYRICA ONLAR TROLL HESAPLAR.

• Bilkent

• Acaba yurtdisinda ogrenciler de boyle aptal gibi universite karsilastiriyor mudur?

-Mudur caltech dover mudur.

-Miraderim mit miker star.

-Stanford varken mit mok yesin.

Hic olmadi bence.

• yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen,birde yurtdisindakiler kiyaslayinca gercekten universite kiyasliyorlar,bizimkiler yuksek liseleri carpistiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choyrn -- 8 Eylül 2018; 16:29:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bomboş bir tartışma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş muhabbet. Odtü her mühendislikte top5 tir. İtünün herhangi bir mühendislikte top5 e girmesi için asıl top5 ünilerde olmaması gerekir (bkz. gemi inşaatı ve gemi makineleri müh.). İtü iyi bir üniversitedir ama odtüyü görünce önünü ilikler aman diler. Bu dediklerim mezunların son durumları ve halkın genelindeki görüştür. Kampüs konusuna hiç girmiyorum bile. Odtü birisiyle karşılaştırılacaksa bilkentle karşılaştırılmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Beetlejuice- -- 8 Eylül 2018; 16:48:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Beetlejuice-

Boş muhabbet. Odtü her mühendislikte top5 tir. İtünün herhangi bir mühendislikte top5 e girmesi için asıl top5 ünilerde olmaması gerekir (bkz. gemi inşaatı ve gemi makineleri müh.). İtü iyi bir üniversitedir ama odtüyü görünce önünü ilikler aman diler. Bu dediklerim mezunların son durumları ve halkın genelindeki görüştür. Kampüs konusuna hiç girmiyorum bile. Odtü birisiyle karşılaştırılacaksa bilkentle karşılaştırılmalıdır.
    Dünya sıralamasında İTÜ mühendislikte Bilgisayar Mühendisliği haricinde ODTÜ'yü tokatlıyor.

• Ankarada yaşayan veya ankaraya gitmeyi sorun etmeyen odtüye gitsin.

İstanbulda yaşayan veya ankaraya gitmeyi sorun eden kişiler itüye gitsin.

ha ikisini illa da kıyaslıyıcam derseniz odtü türkiyede ilk 5 dedir, itü de 6. 7. olur...
  • O sıralamalar her sene değişiyor ama istersen şöyle bir tablo atayım senin için

Asrın kapışmasııı !!!! (ITU VS ODTU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Beetlejuice- -- 8 Eylül 2018; 17:4:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Beetlejuice-

O sıralamalar her sene değişiyor ama istersen şöyle bir tablo atayım senin için

Bilim dalında diyor. İTÜ'de çok bölüm yok ki. Bir iki bölüm dışında full mühendislik. ODTÜ' de ne ararsan var. Bu sonuç gayet normal.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.