Şimdi Ara

Asrın kapışmasııı !!!! (ITU VS ODTU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

sen psikolojik olarak rahatsız değilsen ben de bişey bilmiyorum 😄
    Hadi oradan velet sen kimsin. Evet hiçbir şey bilmiyorsun.

Mezun olunca göreceksin. Üniversiteden bana laf atıyor, hadi işine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerospace_ITU A kullanıcısına yanıt
    Yazık valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTU > ITU tamam orası kesin de. Istanbul'da oturan birini Ankara'ya götürmeye değer mi aradaki fark?
    Bilgisayar müh. için
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Beetlejuice-

Boş muhabbet. Odtü her mühendislikte top5 tir. İtünün herhangi bir mühendislikte top5 e girmesi için asıl top5 ünilerde olmaması gerekir (bkz. gemi inşaatı ve gemi makineleri müh.). İtü iyi bir üniversitedir ama odtüyü görünce önünü ilikler aman diler. Bu dediklerim mezunların son durumları ve halkın genelindeki görüştür. Kampüs konusuna hiç girmiyorum bile. Odtü birisiyle karşılaştırılacaksa bilkentle karşılaştırılmalıdır.
    Kampüs konusunda İTÜ önde.Hem daha fazla kampüsü var hem de hepsi aktif.ODTÜ'nün mesire alanından yapılma çam ağacı manzaralı kampüsü Ayazağa'nın yanında 0.Taşkışla ve Maçka binaları ODTÜ'nün her binasından daha güzel.
    ODTÜ'ye çok defa gittim içini dışını iyi biliyorum.Kafandaki TOP 5 nasıl bilmiyorum.Dünya sıralamasında bölüm bazında genellikle İTÜ önde,sadece QS değil.
    İTÜ'nün teknokenti Türkiye'nin en çok ihracat yapan teknokenti.Türkiye'de kulüp sayısı ve kulüp aktifliği olarak da en önde İTÜ var.En çok labaratuvar İTÜ'de.
    Bölüme göre değişmekle beraber aşağı yukarı aynı seviyede üniversiteler.Hakkında bilgin olmayan üniversiteyi kıyaslama bence.Bir de önünü ilikler falan yazmışsın.ODTÜ'nün kurulma amacı "Anadolu'da da İTÜ dengi bir okul" olması gerekliliğidir.Sanki Batman Üniversitesiyle ODTÜ'yü kıyaslıyorsun ettiğin lafa bak.Halkın genel görüşünü merak ediyorsan gel İstanbul'a bak.İTÜ 15 milyonluk şehri domine eden bir okul.Bir festivalde,sergide,teknolojiyle alakalı bir etkinlikte İTÜ'nün imzasını görmemen mümkün değil.Ha benim nazarımda bir değeri olmamasıyla beraber acı gerçek de şu ki bu halkın yarısı sırf sol cenah çoğunlukta diye çocuğunu ODTÜ'ye değil İTÜ'ye gönderir.
    Velhasıl kelam ikisi de dünya nazarında solda 0 kalan okullar.Bu iki okula da gelip egosu tavan yapan,kendini bir şey sanan insanlar o rüyasından uyansın.Övünecek,markalaştırılacak okullar değiller.Ama gelip de anca işsizlik garantili mühendisliklerine puanı yeten ama sorana "Giriyordum da ben istemedim moruq" diyen,daha sınava girmemiş olan,okulların anca amblemini bilen adamlar burda İTÜ'ye sallamasın.Zorla okul milliyetçiliği yaptırıyorsunuz.Emin olun akademisyenleri ve mezunları görse şu konuyu her iki okulun da,bir tarafıyla gülerler.Şu ergenliği atın üstünüzden.
    Edit:Üstte bir yerde de büyük firmalarda çalışanlar demişsin.Mezunu daha fazla olduğu için doğal olarak İTÜ'lüler büyük firmalarda daha çok bulunuyor.Türkiyenin en büyük mezun ağı İTÜ MDK.Gelen mezunlardan gördüğümüz kadarıyla çoğu yönetici konumunda.Hatta her ODTÜ'lü mühendisin ıslak hayali olan Baykar'ın kurucusunun da İTÜ mezunu olduğu gerçeği ve okul milliyetçiliğini omzunun altına alıp konudan çıkman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 6 Ekim 2018; 18:45:24 >

• Odtü alır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaptığım araştırmalar ve tandığım insanlar sonucu vardığım sonuçlar:
    elektrik :
    odtü > itü > ytü
    inşaat:
    odtü > itü > ytü
    endüstri:
    odtü > itü = ytü
    makina:
    itü = ytü > odtü
    mimarlık:
    odtü > itü = ytü
    fen bölümleri
    odtü tek atar buralarda tartışmaya gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.