Şimdi Ara

asrock b250m pro4, msi b250m gaming pro ve b250m mortar arctic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Msi b250m mortar arctic
    Msi b250m gaming pro

Bu üç ana kart arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ? Yoksa aynılar mı ? Şekil olarak gaming pro hoşuma gitti. Detaylı bilgim yok anakart hakkında. Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen. En çok şekil olarak b250m gaming m3 hoşuma gitti lakin sırf şekil için de 200 lira fazla veresim gelmedi. Lütfen detaylı bir şekilde yazarsınız sevinirim acemiyim bu işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu da yazmıştım hocam 3. Sırada. Tam olarak ne farkları var hiçbir fikrim yok. Hem fiyatına hemde internetteki yorumlardan yola çıkarak bu üçünü seçtim. Ama aralarından hangisi en iyi onu bilmiyorum :D teşekkür ederim yine de hocam

• Şu mesajı da yer imlerime ekleyecem artık, ara ara atmak gerekiyo

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124105737
  • Sağolasın hocam anladığım kadarıyla aman aman farkları yok. Slot farkı var ki oda ileride artırmak isteyenler için. Ben şekle bakayım o zaman sadece :D diğer özellikler hep aynı gibi zaten

• b250m gaming pro çöp.. o anakartta hiçbişey yok.. parasını haketmeyen kart.. 400 tl yi çöpe atmaktır.. en f/p olanı asrock pro4 tür.. gaming pro dan uzak durun
  • Hocam peki mortar arctic hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

b250m gaming pro çöp.. o anakartta hiçbişey yok.. parasını haketmeyen kart.. 400 tl yi çöpe atmaktır.. en f/p olanı asrock pro4 tür.. gaming pro dan uzak durun

böyle nefret dolu mesaj atınca merak ettim ne istediniz de yapmadı acaba kart :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

quote:

b250m gaming pro çöp.. o anakartta hiçbişey yok.. parasını haketmeyen kart.. 400 tl yi çöpe atmaktır.. en f/p olanı asrock pro4 tür.. gaming pro dan uzak durun

böyle nefret dolu mesaj atınca merak ettim ne istediniz de yapmadı acaba kart :)

nefret?.. çöpün neresine nefret duyayım yahu.. daha mosfet soğutucusu yok anakartın.. 2 ram slotu var.. 2.ci pci girişi yok.. dual bios yok. hiçbişey yok.. 450 tl vermek ahmaklıktır. her markanın iyisi kötüsü de var sırf üstüne gaming yazıyor diye o kadar para bayılamam kusura bakmayın.. zira şuan da 400 liraya zaten z170 anakartlar mevcut. kısaca ben paramın alabileceği en iyi kartı almaya çalışırım asus-msı-giga fark etmez

• quote:

quote:

quote:

nefret?.. çöpün neresine nefret duyayım yahu.. daha mosfet soğutucusu yok anakartın.. 2 ram slotu var.. 2.ci pci girişi yok.. dual bios yok. hiçbişey yok.. 450 tl vermek ahmaklıktır. her markanın iyisi kötüsü de var sırf üstüne gaming yazıyor diye o kadar para bayılamam kusura bakmayın.. zira şuan da 400 liraya zaten z170 anakartlar mevcut. kısaca ben paramın alabileceği en iyi kartı almaya çalışırım asus-msı-giga fark etmez

hmm çöpü kullanmadan saydırıyorsunuz yani. bende kendi fikrimi söyleyim kart üzerinde gereksiz olan her detay kaldırılmış tertemiz bir anakart. 3 tane usb3.1 çıkışı var. en f/p olan asrock da 3.1. çıkışı yok pci-e slotunda koruma yok ama mosfet soğutma var asla takmayacağımız 2. Ekran kartı için ekstra slot var büyük ihtimal kullanmayacağımız fazladan 2 ram slotu var. çöp demişken 400 liraya z serisi çöpler var. adam akıllı z serisi kartlar min 650 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangoso -- 13 Nisan 2017; 13:30:43 >

• MSI B150 Gaming M3 ve ya H170 Gaming M3 modellerini de alabilirsiniz. Ama ayrı ayrı alıyorsanız sistem parçalarını; bu anakrtlara bios update gerekli. Onun için de anakarta önce Skylake işlemci takmanız lâzım.

https://www.incehesap.com/msi-b150-gaming-m3-fiyati-31236/

https://www.webdenal.com/msi-h170-gaming-m3_803280.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 13 Nisan 2017; 1:22:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hmm çöpü kullanmadan saydırıyorsunuz yani. bende kendi fikrimi söyleyim kart üzerinde gereksiz olan her detay kaldırılmış tertemiz bir anakart. 3 tane usb3.1 çıkışı var. en f/p olan asrock da 3.1. çıkışı yok pci-e slotunda koruma yok ama mosfet soğutma var asla takmayacağımız 2. anakart için ekstra slot var büyük ihtimal kullanmayacağımız fazladan 2 ram slotu var. çöp demişken 400 liraya z serisi çöpler var. adam akıllı z serisi kartlar min 650 TL

2. anakart için ekstra slot?

• Meniz kullanıcısına yanıt
    Pci dan bağlanan anakart üretcem patentini aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.