Şimdi Ara

asrock fatal1ty z87 killer Nasıl bilirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ar-ee-uh

Hayırlısı olsun ....
    Muhterem

sağol sağol sağol

saygılar...
  • Teknobiyotikten zamanında işlemci soğutucusu almıştım.Yanlış ürün gönderip 1 hafta uğraştırmışlardı beni.Ozamanda biri çıkmış firamayı savunmuştu bana:) Bu konuyu görünce aklıma geldi yazayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatabo -- 28 Aralık 2013; 15:59:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Teknobiyotikten zamanynda i?lemci so?utucusu almy?tym.Yanly? ürün gönderip 1 hafta u?ra?tyrmy?lardy beni.Ozamanda biri çykmy? firamayy savunmu?tu bana :) Bu konuyu görünce aklyma geldi yazayym dedim.

demekki sorun olabiliyor ki bizim beklentimizde %100 sorunsuz alışveriş istesekte işin gerçeği imkansız

benim canımı sıkan adamlarım umursamazlığı sallamaması ürünü aldıktan sonra umurlarında değiliz

ben hatta daha iletişe geçmeden önce hafta sonu mai saati dışı

dedeim alalı 4 gün olmuş yenisi baktım stoklarda yok sanırım sonuncuyu ben almışım

olmadı para iadesi para iadesi ile uğraşmamak için gerekizse üzerini ben tamalayıp yanıda fan soğutucu dvd hardisk falan alırımdı aklımda

ama teknobiyotik iletişim yönünden süper olduğu için diyecek lafım yok

zatan hafta için kaymakamlıkta tüketici hakem heyeti ilede görüştüm onlarda bekle bir ne diyecekler ona göre konuşuruz dedi
    bu saatten sonra sıfırda yollasalar para iade istiyorum
    teknobiyotikten bişey alınmaz onu öğrendim

• asrock fatality extreme 4 u ucuz bulabilecegim bir yer varmi arkadaslar ??? Birtek inventusta var oda 407 civari fiyat koymus.Ilk zamanlarda bu kart killerden bile ucuzmuş 300 tl civarina gelebiliyormus.Bu yuzden soruyorumki belki gozden kacirdigimiz bir firma vardir diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

asrock fatality extreme 4 u ucuz bulabilecegim bir yer varmi arkadaslar ??? Birtek inventusta var oda 407 civari fiyat koymus.Ilk zamanlarda bu kart killerden bile ucuzmuş 300 tl civarina gelebiliyormus.Bu yuzden soruyorumki belki gozden kacirdigimiz bir firma vardir diye

bende fiyatı uygun diye teknobiyotiktel aldım 307tl ki almaz olaydım sanırım sonuncuyu ben almışım stoklarda yok diyor :)

teknobiyotikten almada nerde alırsan al :)

bende baktımda dediğin gibi 400tl altı yok sanırım
  • Konuyla alakasız olacak belki ama TeknoBiyotik bana da çok çektirdi.Aksesuarları eksik ürün göndermek de neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadi_be

quote:

asrock fatality extreme 4 u ucuz bulabilecegim bir yer varmi arkadaslar ??? Birtek inventusta var oda 407 civari fiyat koymus.Ilk zamanlarda bu kart killerden bile ucuzmuş 300 tl civarina gelebiliyormus.Bu yuzden soruyorumki belki gozden kacirdigimiz bir firma vardir diye

bende fiyatı uygun diye teknobiyotiktel aldım 307tl ki almaz olaydım sanırım sonuncuyu ben almışım stoklarda yok diyor :)

Muhterem ...
    Diger avukatınızada bunu yazdım sizede yazabilirim diger arkadaslarında sorunları vardır bende teknobiyotikten ürün aldım ... bende 10 gun gibi bekledım .. ben sizin gibi dert etmedım eylemedım....
    Hiçbiryeride kötülemedım bu adamlar size aman efendım yaman efendım yapsaydı cok mu hosunuza gidecekti onu anlayamadım..Zaman geliyor insanın karısı yapmıyor bu dedıklerınızı ki aldıgınız bedavaları dusunun bir sure sonra onu bile vermiyor....

farzet 40-50 tl verdin sana bunu in... firması yapacaktı ve x firma tavrın hep bumu olacak ...
    bu tavrınızdan kaybedersınız hocam...
    Biraz daha esnek ve empati kurarak bakmaya calısın olaylara ..
    Bir kalemde harcanacak hayatlar degil bunlar....

Bu yuzden bence firmaları kötüleyecegınıze sabredin elbet firma size doner sayın muhterem ...

Merdiven altı bina odası bilgisayar firması degil konustugumuz ...Akortek bilisimden bahsediyorsunuz.
    Butun yeni ilkleri getiren bir firma ben uzun süredir takip edenlerdenım..
    İstisnai bir durum olmus sabretmesını bilin derim.
    Yoksa ne teknobiyotige ne vatan ne gold ne inventus ,vektron, ve digerleri..... benımde umrumda degil sadece empati kurun yeter..
    Sen firma sahibi olsan sana boyle biri gelse sen ne yaparsın...

• Msi yada ASsrock ın gaming serilerinde olan ping azaltma muhabbeti işe yarıyormu arkadaşlar ? Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilr mi bi zahmet.
  • @ar-ee-uh

Siz firma çalışanı falan mısınız ? Bu derece savunmaya geçmeniz ilginç geldi doğrusu ?

Firmaya gelen eleştirileri bertaraf etme peşindesiniz hep ! İşini düzgün yapmayan firna/şahıs her kim ise artık, eleştirilir bu kadar basit.

Bu insanlar sayesinde ekmek yiyor o firma ve çalışanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 28 Aralık 2013; 16:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Msi yada ASsrock ın gaming serilerinde olan ping azaltma muhabbeti işe yarıyormu arkadaşlar ? Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilr mi bi zahmet.

kısmen yaradı dota 2 oynuyorum. önceden youtube da müzik listemi dinlerken takılmalar yaşıyodum oyunda delay-lag diye tabir edilen olayları ama şuan yaşamıyorum. olayı aslında şu bağlantım 8mb zaten anakart cd sinde programı çıkıyor killer eternetin onu kuruyosun. ve o program senin bağlantını test edioyor.

test sonucu benim netim 7mb cıktı mesela ( ama DL yaparken 850-900 çekiyorum) bunu baz alıyor program. ben youtube açtığımda dotaya ne kadar bağlantı gerektiğini testip edip ayrıyor neti. yani atıyorum 4mb dota ya 4 mb youtube ikiside takılmadan çalışıyor. ( bu seçeneği kendinden ayarlaya bilirsin programdan)

böylelikle ne oluyor daha önceden youtube açtığımda 8mb bir programa yükleniyor biri çalısıyo ama diğeri yavaşlamalar teklemeler oluyor lag gibi.

tabi bu benim anlatış tarzım oldu biraz :) internette daha teknolojik bir şekilde açıklamalar yapılmıştır

• hadi_be H kullanıcısına yanıt
    bu işlerinde bir süreci var 7 gün içinde aldığınız malı begenmeyıp geri verebilirsiniz bi arıza var diyorsanız servise gider servis değiştirmek zorunda. arıza 7 günden sonra çıkarsa yine servise gitmeli 20 iş gününü aşarsa değiştirme zorunluluğu var ama servise gitmeden ben bu malı değiştiriyorum diyemez hiç bir firma bence o firmadan korkun siz bende teknobiyotikle garantilik oldum. dedim böyle böyle ürünü servise gönderdiler tam 19. iş gününde aynı ürünün sıfırı elimdeydi.
    tabi herzaman bu kurallara uyulmuyor o ayrı mesele

• merhaba profesyonel olmadınızı söylemişsiniz ama çok büyük bir hata yapmışsınız yanlış anlamayın ayni şey başıma gelse kesinlikle sizin aldığınız riski alamam burada şunu belirtmek istiyorum adamlar size ne güzel teklif sunmuş aynısı yok isterseniz iade yapabilirsiniz n11 üzerinden demişler kartın sorunlu olduğnu bildiğiniz halde neden hala ısrarla üzerine gidiyorsunuz evde alıp deniyim ayın 30 una daha çok gibisinden iade edin olsun bitsin frma test edip işin içinden çıkamıyorsa bizi alakadar etmez ayni teklif bana yapılsa hiç düşünmeden iade ederim ürünü burada asıl firmayı siz savunmuşsunuz zaten o kartı alıp test etmekle

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    quote:

Orijinalden alıntı: _Tony Montana_

Ellerinde aynı kart olmadığı için iade işlemini gerçekleştirebiliriz eğer n11 üzerinden iptal etmek isterseniz dediler, ben de nasılsa bu kartın iade süresi daha dolmadı değil mi bunu evde deneyeyim eğer sorun görmezsem iade etmeye gerek kalmaz diye aldım geldim. Değişimi gösteren yeni bir irsaliye verdiler. Eve geldim anakartın biosu 2-3 kez çöküp durmasına rağmen en sonunda adam akıllı bir cmos yapıp sisteme ekran kartını tanıtabildim. Ardından hem güncel sürücüyle hem de önceki beta sürücüyle denemelerim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 28 Aralık 2013; 19:14:31 >

• enja kullanıcısına yanıt
    Tester sistemleri az çok bilirsiniz, özellikle bir başka marka üreticinin sürücüleri doğru düzgün kaldırılmadığında sorunlar olabiliyor az çok; başka bir sistemde çalıştırdık görüntü aldık sorun yoktu. bf4 online testinde bir siyah ekran geldi ama inventusa güvendiğim için kartı aldım geldim, çünkü aynı karttan ellerinde daha fazlası yoktu ofislerinde, powercolor devil önerdiler açıkçası onu da istemediğimi ifade ettim.

Değişimle sonrası 1 hafta daha iade hakkımın olduğunu söylediklerinde bir sorun olursa n11 üzerinden iade edeceğimi belirttim, çok şükür sorun yok.

N11 olayı olmasa direkt iademi veriyorlardı , öyle bir şey olsaydı asus ekran kartına yönelecektim. Ama şu an için bir sorun yok.

Testte sorunsuz olup, online oyunda sorun olması(belki sistemden belki sürücüden) tuhafıma gittiği için aldım kartı. Oyunlarda bir sıkıntı yaşamadım aldığımdan beri.

Firma bana güven veriyorsa a ve iade şartları o an uymuyorsa almada bir sakınca görmedim (3.parti siteleri biliyorsunuz keza). Şansımı denemek istedim, bundan sonra sorun olursa da servise gider kart o yüzden sıkıntım olmaz 20 iş günü de beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 28 Aralık 2013; 19:22:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ar-ee-uh

quote:

quote:

Muhterem ...
    Diger avukatınızada bunu yazdım sizede yazabilirim diger arkadaslarında sorunları vardır bende teknobiyotikten ürün aldım ... bende 10 gun gibi bekledım .. ben sizin gibi dert etmedım eylemedım....
    Hiçbiryeride kötülemedım bu adamlar size aman efendım yaman efendım yapsaydı cok mu hosunuza gidecekti onu anlayamadım..Zaman geliyor insanın karısı yapmıyor bu dedıklerınızı ki aldıgınız bedavaları dusunun bir sure sonra onu bile vermiyor....

farzet 40-50 tl verdin sana bunu in... firması yapacaktı ve x firma tavrın hep bumu olacak ...
    bu tavrınızdan kaybedersınız hocam...
    Biraz daha esnek ve empati kurarak bakmaya calısın olaylara ..
    Bir kalemde harcanacak hayatlar degil bunlar....

Bu yuzden bence firmaları kötüleyecegınıze sabredin elbet firma size doner sayın muhterem ...

Merdiven altı bina odası bilgisayar firması degil konustugumuz ...Akortek bilisimden bahsediyorsunuz.
    Butun yeni ilkleri getiren bir firma ben uzun süredir takip edenlerdenım..
    İstisnai bir durum olmus sabretmesını bilin derim.
    Yoksa ne teknobiyotige ne vatan ne gold ne inventus ,vektron, ve digerleri..... benımde umrumda degil sadece empati kurun yeter..
    Sen firma sahibi olsan sana boyle biri gelse sen ne yaparsın...

kardeş yazdıklarını okudumda yine önceki yazdıklarınla aynı savunma
    benim yazdıklarımı iyi oku sonra yaz lütfen
    ben dediğim gibi %100 sorun çıkmadan herkez almak isterde imkansız sorun çıkabilir hangi firma olursa olsun ben buna bişey demiyorum sorunj çıkma olayına
    ki ben iletişime geçmeden önce stoklarda olmadığını gördüm zaten nakit almıştım dedim onun yerine başka ürün alırım para iadesiyle falan uğraşmıyayım diye

benim sinirlendiren nokta teknobiyotiktek arızalı ürün yanlış ürün neyse artık çıkabilir
    iletişim olayı adamlarda iletişim 0 diyecem 0 bir şanı var - bile vermem

adamlar toplamda 40dk bekledim tl bağlansın diye ki tl ilk sırda siz siniz diye sürekli oto ses geliyor
    allahtan ilk sıradayım 40 dk bekledim açan olmadı

yani adamlardan ürün aldıktan sonra iletişim berbat ötesi sallamıyorlar + direk seni suçluyorlar
    adamın bana dediği işlemci+ekran kartı yok niye anakartı açtınm sanane (aynısını karşıyada söyledim )

inşallah anlşamışındır

not:teknobiyotikten ürün alacak arkadaşlar lütfen teknik servise bağlanmaya çalışsın kaç dk bağlana bilecek

ben 40 dk bağlanamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: _Tony Montana_

Tester sistemleri az çok bilirsiniz, özellikle bir başka marka üreticinin sürücüleri doğru düzgün kaldırılmadığında sorunlar olabiliyor az çok; başka bir sistemde çalıştırdık görüntü aldık sorun yoktu. bf4 online testinde bir siyah ekran geldi ama inventusa güvendiğim için kartı aldım geldim, çünkü aynı karttan ellerinde daha fazlası yoktu ofislerinde, powercolor devil önerdiler açıkçası onu da istemediğimi ifade ettim.

Değişimle sonrası 1 hafta daha iade hakkımın olduğunu söylediklerinde bir sorun olursa n11 üzerinden iade edeceğimi belirttim, çok şükür sorun yok.

N11 olayı olmasa direkt iademi veriyorlardı , öyle bir şey olsaydı asus ekran kartına yönelecektim. Ama şu an için bir sorun yok.

Testte sorunsuz olup, online oyunda sorun olması(belki sistemden belki sürücüden) tuhafıma gittiği için aldım kartı. Oyunlarda bir sıkıntı yaşamadım aldığımdan beri.

Firma bana güven veriyorsa a ve iade şartları o an uymuyorsa almada bir sakınca görmedim (3.parti siteleri biliyorsunuz keza). Şansımı denemek istedim, bundan sonra sorun olursa da servise gider kart o yüzden sıkıntım olmaz 20 iş günü de beklerim.

sıkıntı yoksa gülle gülle kulanın demek istediğm riske girmeye gerek yok çok sinir olurum bu tip işlere bende bi ara hd5850 kartımı vermiştim vatana datagate gitmiş kart test edip yolamışlardı sağlam diye ama çok sinir bozucu ses geliyordu fanından bende sinirlendim giderse gitsin dedim garantisi açtım içini yağladım sorunsuz bir şekilde çalışıyor 1.5 yıldır tabi ozaman büyük risk aldım bozulsaydı kart o esnada gitmişti çöpe neden firmanğin ilgisizliği yüüznden

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgn123

bu işlerinde bir süreci var 7 gün içinde aldığınız malı begenmeyıp geri verebilirsiniz bi arıza var diyorsanız servise gider servis değiştirmek zorunda. arıza 7 günden sonra çıkarsa yine servise gitmeli 20 iş gününü aşarsa değiştirme zorunluluğu var ama servise gitmeden ben bu malı değiştiriyorum diyemez hiç bir firma bence o firmadan korkun siz bende teknobiyotikle garantilik oldum. dedim böyle böyle ürünü servise gönderdiler tam 19. iş gününde aynı ürünün sıfırı elimdeydi.
    tabi herzaman bu kurallara uyulmuyor o ayrı mesele

ben bu saatten sonra teknobiyotikten 0 üründe istemiyorum para iade istiyorum
    alacağım anakartta piyasada 400tl bennde 307 tl almıştım+ 100 daha veriri
    teknobiyotikten almam

zaten bende tüketici hakem heyeti ilede konuştum onlarda firmaya ürünü gönderdiysen ne diyecekler ona göre bizde cevap veririz dedi
    zaten ogün sinirliydim tüketici haklem heyetindeki adama atar yaptım :)

19 günde değişim yaptılar demek iyiymiş
    ben para iadesi olsa bile 7-10 gün beklememek için başka ürün olacaktım artık beklerim 19 gün :)
    sıfır aldığım üründe bukadar sorun yaşladım

• enja kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ,sağolun.

Riske girmeye gerek yok dediğiniz gibi ama inventus fazlasıyla yardımcı olduğu için şansımı denemek istedim sadece şükür şu an sorun yok; eğer olsaydı direkt iade etmiş olurdum keza.

Datagate ne yazık ki öyle yapabiliyor arada aslında sadece datagate de değil çoğu firma, üründe bariz hata,sorun olmasına rağmen bir şey yok deyip geri gönderebiliyorlar.

Forumdan bir arkadaşım 20.iş günü sonrasında iadesini almış olduğundan inventus sayesinde açıkçası o da beni cesaretlendirdi diyebilirim; yoksa başka firma bana öyle bir teklifte bulunmuş olsa bu kart ileride serviste ne işlem görür firma müşterisini savunur mu savunamaz mı diye düşüneceğimden iademi isterdim ama inventusta o tür çelişki yaşamadım açıkçası. Umarım yaşamam da.

Markaya da bir şey diyemiyorum 3 yıldır farklı msi kartlar kullandım hiçbir sorunum olmadı, hatta ilk kez donanım konusunda böyle enteresan bir sorun yaşadım oyun oynarken pat pc reset attı, ardından yemyeşil çizgiler ve en sonunda hiç görüntü vermeme. Teknoloji şans işi, umarım bu sefer şansım sonuna kadar hep yanımda olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 28 Aralık 2013; 19:37:34 >

• hadi_be H kullanıcısına yanıt
    ben 2 tane telefonda sorun yasamısım vız gelir bunlar hocam xperia z de yasadık sonunda hallettik şimdi z1 aldım( IQ<0) yine servisliğim hakem heyeti gideceğiz artık
  • quote:

ben 2 tane telefonda sorun yasamısım vız gelir bunlar hocam xperia z de yasadık sonunda hallettik şimdi z1 aldım( IQ<0) yine servisliğim hakem heyeti gideceğiz artık

ben şimdi ne yapayım
    adamlarda anakartı alalı 4 gün oldu arızalı gönderdim onlarda çizgiye göndermişler

direk tüketici hakem heyetine başvuramam sonucu beklemem lazım sanırım ki tüketici hakem heyetide aynısını dedi

adamlar 4 günlük kartı direk kendi üzerlerinden atıyor teknik servis cizgi çizgiye gönderdik diye daha kart 4 gün önce alınmış

ben birde çekingem çizgiye bunlar gönderdi ya şimdi bunlar çizgiyi bilgilendirmişmidir kart yeni alındı daha bir hafta olmadı diye onu merek ediyorum ben

çizgiyede mail attım pazartesi arıyacamda en azından kartın yeni alındığını söylemek için

teknobiyotik güvenmiyorum

• quote:

quote:

ben şimdi ne yapayım
    adamlarda anakartı alalı 4 gün oldu arızalı gönderdim onlarda çizgiye göndermişler

direk tüketici hakem heyetine başvuramam sonucu beklemem lazım sanırım ki tüketici hakem heyetide aynısını dedi

adamlar 4 günlük kartı direk kendi üzerlerinden atıyor teknik servis cizgi çizgiye gönderdik diye daha kart 4 gün önce alınmış

ben birde çekingem çizgiye bunlar gönderdi ya şimdi bunlar çizgiyi bilgilendirmişmidir kart yeni alındı daha bir hafta olmadı diye onu merek ediyorum ben

çizgiyede mail attım pazartesi arıyacamda en azından kartın yeni alındığını söylemek için

teknobiyotik güvenmiyorum

Insallah halledersiniz hocam teknobiyoyik oyle biryer degil yani bana hic bir zaman olmadi kotu birseyi buyuk ihtimal degisir kartininiz zaten

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.