Şimdi Ara

asrock fatal1ty z87 killer Nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
3.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar.. öncelikle şuanki pc mi satmış bulunmaktayım özellikler ;

i7 930
    gigabyte ex58-ud3r
    6 gb trible kit xtream ram 1600 mhz cl8
    gigabyte gtx 460 o.c

şimdi elimde corsair 400r kasa, corsair h100i su soğutmam, ve intel ssd 120 gb var. bi önceki sistemimden kalma bunlar. anakart işlemci ve ekran kartı lasım tabiki ram de... az araştırdım bu anakart hoşuma gitti özellikle online oyun severler için mesela dota2 çok oynarım ve internet bağlantısında iyileştirme mevcut bu hoşuma giden özellik..

ayrıca fiyatı 310 - 350 arası bana makul geldi o.c de stabil çalısıyormuş. birde burada kullanıcı yorumu alayım. tavsiye edermisiniz. asrock markası kaliteli ürünleri mevcut seviyorum eğer sizde onay verirseniz alıcam.

• ozzy45 kullanıcısına yanıt
    İşlemci:İntel i5 4670k
    Anakart:MSI z87-G45 Gaming
    Ekran Kartı:Asus GTX 760 bütçe varsa 770 de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

İşlemci:İntel i5 4670k
    Anakart:MSI z87-G45 Gaming
    Ekran Kartı:Asus GTX 760 bütçe varsa 770 de olabilir

Toplamda 1500 tl param mevcut. asrock iyi değilmi önermiyomusunuz ?
    Sizin dediğniz kartı tam olarak bilmiyorum ama g45 i performansda geçemiyeceği aşikar tam olarak oyun için yaratılmış sizi yarı yolda bırakmaz youtube gibi kaynaklardanda vidiyo incelemelrine bakabilirsiniz.Bütçeniz 1500 müş bu yüzden %30 indirimle gtx760,i5 4670k ve dediğim anakartı alırsanız rahat edersinin ultrada oynatmıyacağı oyun yoktur sanırım.Ama size tavsiyem bütçeyi arttırıp gtx 770 almanız.İyi günler...
  • quote:

Sizin dediğniz kartı tam olarak bilmiyorum ama g45 i performansda geçemiyeceği aşikar tam olarak oyun için yaratılmış sizi yarı yolda bırakmaz youtube gibi kaynaklardanda vidiyo incelemelrine bakabilirsiniz.Bütçeniz 1500 müş bu yüzden %30 indirimle gtx760,i5 4670k ve dediğim anakartı alırsanız rahat edersinin ultrada oynatmıyacağı oyun yoktur sanırım.Ama size tavsiyem bütçeyi arttırıp gtx 770 almanız.İyi günler...

Daha ram alıcam malesef ram eksiğimde var msi kartına baktım gerçekten güzel kartmış gerek şekli gerek özellik olarak ama butçeyi zorlamak istemiyorum :) 400-450 tl civarı anakart bütçemi aşar kanasındayım. ekran kartını 770 düşüneyim tavsiyenizi dikkate alıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy45

quote:

Daha ram alıcam malesef ram eksiğimde var msi kartına baktım gerçekten güzel kartmış gerek şekli gerek özellik olarak ama butçeyi zorlamak istemiyorum :) 400-450 tl civarı anakart bütçemi aşar kanasındayım. ekran kartını 770 düşüneyim tavsiyenizi dikkate alıcam :)

Alıntıları Göster
    Yok mudur arkadaşlar bir yorumu olan bu anakartı kullanan ?

• quote:

Yok mudur arkadaşlar bir yorumu olan bu anakartı kullanan ?

Alıntıları Göster
    http://www.kitguru.net/components/motherboard/luke-hill/asrock-fatal1ty-z87-killer-motherboard-review/

http://www.guru3d.com/articles_pages/asrock_z87_fatality_killer_review,1.html

http://www.overclock.net/t/1446838/guru3d-asrock-z87-fatal1ty-killer-motherboard-review

Asrock çok kaliteli bir markadır fakat üstteki arkadaşın tavsiye ettiği MSI'ın gaming serisi anakartı da çok övgü alıyor bu aralar. Bütçeniz hangisine yeterse onu alabilirsiniz rahatlıkla, ikiside üst seviye kartlardır ve ikisi de oyun oynayacak kullanıcıyı zorda bırakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: theoden541

http://www.kitguru.net/components/motherboard/luke-hill/asrock-fatal1ty-z87-killer-motherboard-review/

http://www.guru3d.com/articles_pages/asrock_z87_fatality_killer_review,1.html

http://www.overclock.net/t/1446838/guru3d-asrock-z87-fatal1ty-killer-motherboard-review

Asrock çok kaliteli bir markadır fakat üstteki arkadaşın tavsiye ettiği MSI'ın gaming serisi anakartı da çok övgü alıyor bu aralar. Bütçeniz hangisine yeterse onu alabilirsiniz rahatlıkla, ikiside üst seviye kartlardır ve ikisi de oyun oynayacak kullanıcıyı zorda bırakmaz.

cvp için teşkrler.. sipariş geçtim hepsiburadan 310 tl ye killer indirim vardı yararlanayım dedim.. g45 bütçemi zorlayacaktı 450 tl felan neredeyse geliyor artık o akdar gerek yok dedim :)

• ben msi %30 indirimle 384 tlye aldım.keşke &30 u bekleseydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasantemel

ben msi %30 indirimle 384 tlye aldım.keşke &30 u bekleseydin.

vatanda deng geldim %30 oda 404 lira mı neydi heralde bütçeyi zorlamak istemedim açıkcası :( daha işlemci ram ve ekran kartı alıcam
  • quote:

quote:

vatanda deng geldim %30 oda 404 lira mı neydi heralde bütçeyi zorlamak istemedim açıkcası :( daha işlemci ram ve ekran kartı alıcam

anakarti bende almayi dusunuyorum eksenden 320 tle geliyor...Begendinizmi nasildir ? bir problemi varmi anakartin ??? Forumda sanirim tek kullanan sensin bende 2. olacak gibiyim onerirseniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

quote:

quote:

anakarti bende almayi dusunuyorum eksenden 320 tle geliyor...Begendinizmi nasildir ? bir problemi varmi anakartin ??? Forumda sanirim tek kullanan sensin bende 2. olacak gibiyim onerirseniz...

Ben 300 Tl ye aldım. hepsiburada indirim varken. asrock kalitesi çok güzel ona hiç laf edemem. i5 4670k var 4.4 ghz da kullanıyorum bir sorunu göremedim. açılırken sistem çok az bekliyorum. anakart şekil duruyor kasada benden 10 puan aldı dostum. ayrıca killer eternet olayı güzel bişi.

kutu içeriği az bana göre. eski anakartım gigabyte x58 ud3r dı içinden vidalarından tut bir sürü şey cıktı ama bunda sadece sata 3 kablosu cıktı. bilmiyorum artık belki böyle üretiliyodur anakartlar. g45 le pek arasında performans farkı olmuyacaktır bence. belki 1-2 yerde ustun olabilir msi ama değermi değmez mi bilmiyorum.

ayrıca asrock extreme IV te bakabilirsin onun faz olarak bir tık daha güçlü diye biliyorum. ama ben online oyun sever olduğumdan böyle bir anakart tercih ettim mutluyum. anakartın menusu çok güzel kullanışlı.

Sonuç olarak gaming anakartı seni hem uzun yıllar olsun hemde üzmeden götürecek fiyatı cok iyi olan bi anakart. daha iyileride var ama ıvır zıvıra bi dünya para vermek istemedim hem bütçemde yoktu :) Memnunum :)

bende şu an bilgisayar toplamak üzereyim ve araştırma yapıyorum. aslında gönlüm MSI Z87 GD65 GAMING diyor ama anakarta bu kadar çok para vermek yanlış gibime geliyor. 550TL civarında falan. Asrcok Z87 Extreme 4 gayet güzel görünüyor, 300Tl civarında. tam bi f/p ürünü. Vortez.net diye bi sitede hem Asrock Z87 Extreme4'ün hemde MSI Z87 GD65 GAMING incelemesi var. aralarındaki fark çok küçük gibi geldi bana. en kral oyunlarda en fazla 4fps fark var. bi de Extreme 4'ün 12 fazlı oluşu da OC açısından çok iyi. ama aklımda şu an senin kullandığın kartta var. Fatality Z87 killer da gayet hoş görünüyor. 8 fazlı, ama killer ethernet var. karar veremiyorum... :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoally

bende şu an bilgisayar toplamak üzereyim ve araştırma yapıyorum. aslında gönlüm MSI Z87 GD65 GAMING diyor ama anakarta bu kadar çok para vermek yanlış gibime geliyor. 550TL civarında falan. Asrcok Z87 Extreme 4 gayet güzel görünüyor, 300Tl civarında. tam bi f/p ürünü. Vortez.net diye bi sitede hem Asrock Z87 Extreme4'ün hemde MSI Z87 GD65 GAMING incelemesi var. aralarındaki fark çok küçük gibi geldi bana. en kral oyunlarda en fazla 4fps fark var. bi de Extreme 4'ün 12 fazlı oluşu da OC açısından çok iyi. ama aklımda şu an senin kullandığın kartta var. Fatality Z87 killer da gayet hoş görünüyor. 8 fazlı, ama killer ethernet var. karar veremiyorum... :)))
    asrock z87 extreme 4 kullanıyorum. Allah bozmasın bugüne kadar bir problemle karşılaşmadım. önerebilirim rahatlıkla

Onun yerine extreme 4 hem daha ucuz hem daha iyi bir anakart. Butceniz yetiyorsa z87 oc formula anakarti da muhtesem asrockin
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

Onun yerine extreme 4 hem daha ucuz hem daha iyi bir anakart. Butceniz yetiyorsa z87 oc formula anakarti da muhtesem asrockin
    teknobiyotikten bir arkadaşıma geçen hafta z87 extreme 4 aldık , işlemciyi de haftasonu alacaktık sözde ama pinleri yamuk anakartı yollamışlar

kartı pazartesi gönderdik ayıplı ürün göndermişsiniz diye ama adamların umrunda değil, internet alışverişiymiş şuymuş buymuş; çizgiye gönderdiler kartı.

nereden alırsanız alın da şu lanet firmadan bir şey almayın 30-40 pahalı olsun başka yerden alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

teknobiyotikten bir arkadaşıma geçen hafta z87 extreme 4 aldık , işlemciyi de haftasonu alacaktık sözde ama pinleri yamuk anakartı yollamışlar

kartı pazartesi gönderdik ayıplı ürün göndermişsiniz diye ama adamların umrunda değil, internet alışverişiymiş şuymuş buymuş; çizgiye gönderdiler kartı.

nereden alırsanız alın da şu lanet firmadan bir şey almayın 30-40 pahalı olsun başka yerden alın.

Alıntıları Göster
    Merhaba ,
    Sıfır ürünlerde işlemci slotları yamuk olmaz diye bilirim.Hele bahsettiginiz firma konusunda hiç kötü birsey olmadı bugune kadar .
    Sıkıntı sizde sanırım ..
    Kusura bakmayın..... Ve ayrıca kötü birşey yapmamıslar. Sizin dediginiz gibi ürün zaten pinleri yamuk cıktıysa tespit edilir eger bu sizden kaynaklı olarak olusan bir sıkıntıysa buda cizgi elektronik ( ki teknolojisi artık cok cok iyi ) belirlenir.
    30-40 fazla aldıgnız yerde boyle bir durum ile karsılassanız ne yapacaktınız . Yine buraya yazıp 70-80 lira fazla olan yerden mı alın diyecektınız
    Bence oncelıkle firmaya sabırlık dilerim sizin gibi bu kafada müşterisi ve müşterileri oldugu için ...

Bence firmaları kötülemeniz hiç hoş degil....

• ar-ee-uh kullanıcısına yanıt
    Sıfır üründe sorun olmaz mı? Anakartın pinleri yamuk çıktı diyorum, gözümle gördüğüm olay sonuçta paketi açtığınızda pinleri kontrol ettiğinizde benzer durumu siz yaşamış olsaydınız aynı şeyi der miydiniz?

Geçen perşembe inventustan ekran kartı aldım keza 3 gün sonra kart durduk yere yandı, sizin mantığınıza bakarsak o kartın da yanmaması lazımdı.

Kötü bir şey değil yaptıkları yardım gibi görünüyor diyorsunuz haklısınız ama sorun o değil zaten; ben yanan ekran kartımı inventusa götürdüm adamlar 5 dk içinde yenisini verdiler sorgusuz sualsiz internetten alınan iade alınır, sorun olması durumunda birebir değişim yapılır diye sitelerine yazmıyorlar sadece onu uyguluyorlar da. Teknobiyotik müşteri hizmetleri kısmını okuyunca güzelmiş uygulamaları diyor insan ama iş icraat gelince ; ayıplı ürün olmasına rağmen hala kartı sanki tüketici bozmuş gibi davranıp servise yollamaları can sıkıcı. Oraya yazıyorsan maddeyi uygulayacaksın kardeşim!

http://www.teknobiyotik.com/iade-islemleri
    quote:

Ürünüm Arızalı Çıktı. İade Edebilir miyim?
    Ürününüzün aldığınız şekliyle arızalı çıkması durumunda 30 gün içinde çalışan ürünle birebir değiştirilmektedir. Bu durumda kargo ücreti Teknobiyotik tarafından karşılanır. Aldığınız ürün arızalı ancak iade etmek istiyorsanız lütfen Müşteri Destek Bölümü - Ürün İade Talebi başlığında durumu açıkça belirtiniz.

Kendi kendilerini yalanlıyorlar o zaman?

Ayrıca diğer husus da nedense anakartı alır almaz stokta yok ibaresine döndü stok durumu, insan ister istemez işkilleniyor acaba bu kart ıskarta kaldı da bunu mu yolladılar diye.

Çizgiye zaten bir şey demiyorum gerekeni yapacaklarından eminim ama , firmanın tüketiciyi suçlar gibi davranması sinir bozucu; kartı yollayın servise veririz biz demek ne demektir? ayıplı ürünse direkt değişim veya iade verirsin olur biter sonuçta adamın 7 günlük hakkı var internet alışverişinden dolayı.

Firmaları kötülemiyoruz; işini iyi yapana övgü de geliyor zaten burada merak etmeyin.

Eğer firma yazdıklarının arkasında durup; size başka kart verelim veya iadesini yapalım anakartın durumunu da servisle kendimiz halledeceğiz diyebilseydi burada kötülenmez edilmez aksine övgü alırdı.

Sen müşteriye şartlarını sunup sonrasında yapmıyorsan eğer sadece malum firma değil her firma kötülenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Sıfır üründe sorun olmaz mı? Anakartın pinleri yamuk çıktı diyorum, gözümle gördüğüm olay sonuçta paketi açtığınızda pinleri kontrol ettiğinizde benzer durumu siz yaşamış olsaydınız aynı şeyi der miydiniz?

Geçen perşembe inventustan ekran kartı aldım keza 3 gün sonra kart durduk yere yandı, sizin mantığınıza bakarsak o kartın da yanmaması lazımdı.

Kötü bir şey değil yaptıkları yardım gibi görünüyor diyorsunuz haklısınız ama sorun o değil zaten; ben yanan ekran kartımı inventusa götürdüm adamlar 5 dk içinde yenisini verdiler sorgusuz sualsiz internetten alınan iade alınır, sorun olması durumunda birebir değişim yapılır diye sitelerine yazmıyorlar sadece onu uyguluyorlar da. Teknobiyotik müşteri hizmetleri kısmını okuyunca güzelmiş uygulamaları diyor insan ama iş icraat gelince ; ayıplı ürün olmasına rağmen hala kartı sanki tüketici bozmuş gibi davranıp servise yollamaları can sıkıcı. Oraya yazıyorsan maddeyi uygulayacaksın kardeşim!

http://www.teknobiyotik.com/iade-islemleri
    quote:

Ürünüm Arızalı Çıktı. İade Edebilir miyim?
    Ürününüzün aldığınız şekliyle arızalı çıkması durumunda 30 gün içinde çalışan ürünle birebir değiştirilmektedir. Bu durumda kargo ücreti Teknobiyotik tarafından karşılanır. Aldığınız ürün arızalı ancak iade etmek istiyorsanız lütfen Müşteri Destek Bölümü - Ürün İade Talebi başlığında durumu açıkça belirtiniz.

Kendi kendilerini yalanlıyorlar o zaman?

Ayrıca diğer husus da nedense anakartı alır almaz stokta yok ibaresine döndü stok durumu, insan ister istemez işkilleniyor acaba bu kart ıskarta kaldı da bunu mu yolladılar diye.

Çizgiye zaten bir şey demiyorum gerekeni yapacaklarından eminim ama , firmanın tüketiciyi suçlar gibi davranması sinir bozucu; kartı yollayın servise veririz biz demek ne demektir? ayıplı ürünse direkt değişim veya iade verirsin olur biter sonuçta adamın 7 günlük hakkı var internet alışverişinden dolayı.

Firmaları kötülemiyoruz; işini iyi yapana övgü de geliyor zaten burada merak etmeyin.

Eğer firma yazdıklarının arkasında durup; size başka kart verelim veya iadesini yapalım anakartın durumunu da servisle kendimiz halledeceğiz diyebilseydi burada kötülenmez edilmez aksine övgü alırdı.

Sen müşteriye şartlarını sunup sonrasında yapmıyorsan eğer sadece malum firma değil her firma kötülenir.
    İsterseniz çayınıza şeker atın firma karıstırsın olurmu ?
    Benım teknık bilgim montaj konusunda cok cok iyidir.Ne insanlar bilirim ide hddye kablosunun bosluk kısmını bos yere getiremeyipte hdd arkasında 1 pini içine gömerek sonra ürünü sıfır aldım pin yoktu ben 5 senedir montaj yapan adamım diyen insanı .Kusura bakmayın... Tavrım bu olacaktır böylede kalacaktır.İnventus dedıgınız firmadakileride iyi bilirim merak etmeyın ... Bence kendılerını yalanlamıyorlar sizin gibi insanları cok gorduklerı için dogru bir prosedur uyguluyorlar ... Ben az once verdıgım ornege istinaden nerden bilelim sizin yapmadıgınızı forumdaki insanları yanlıs bilgilendirme yapmayınız diyerek ... ekran kartıda yandıysa demek sizde bir problem var...bütün arızalı pinleri yamuk yanan ekran kartları sizimi buluyor piyasada.... hee tabiii degiştiren firmalar oldukca krallar siz hata yapın firma odesin ne güzel hayat...

Dahada söze gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar-ee-uh -- 26 Aralık 2013; 17:12:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ar-ee-uh

İsterseniz çayınıza şeker atın firma karıstırsın olurmu ?
    Benım teknık bilgim montaj konusunda cok cok iyidir.Ne insanlar bilirim ide hddye kablosunun bosluk kısmını bos yere getiremeyipte hdd arkasında 1 pini içine gömerek sonra ürünü sıfır aldım pin yoktu ben 5 senedir montaj yapan adamım diyen insanı .Kusura bakmayın... Tavrım bu olacaktır böylede kalacaktır.İnventus dedıgınız firmadakileride iyi bilirim merak etmeyın ... Bence kendılerını yalanlamıyorlar sizin gibi insanları cok gorduklerı için dogru bir prosedur uyguluyorlar ... Ben az once verdıgım ornege istinaden nerden bilelim sizin yapmadıgınızı forumdaki insanları yanlıs bilgilendirme yapmayınız diyerek ... ekran kartıda yandıysa demek sizde bir problem var...bütün arızalı pinleri yamuk yanan ekran kartları sizimi buluyor piyasada.... hee tabiii degiştiren firmalar oldukca krallar siz hata yapın firma odesin ne güzel hayat...

Dahada söze gerek yok...

Alıntıları Göster
    Merak etmeyin,sizin teknik - montaj bilginizden eksik kalır yanım yoktur. Zamanında bu forumda p67 çipsetli anakartlarla yaşanan bir durum olduğu için sistem kurulmadan önce anakartın pinlerine bakılır, zira zamanında bu konudan çok muzdarip olmuş bir arkadaşım da var bu forumda , hatta birçok üyenin başına gelmişti bu durum.

Ben anakartı satan firmayı yamultmuş yolluyor demiyorum farkındaysanız, ayıplı ürünü değiştirmiyor; prosedürü uygulamıyorlar bu yüzden de müşteri kaybederler diyorum.

Teknobiyotik sahibi gibi yazıyorsunuz ne hikmetse ister bana ilginç gelen bu zaten. Tüketici olsaydınız bazı şeyleri anlamaya çalışırdınız ama zor.

Olayın aslını bilip bilmeden sıkmak kolay; 2.kartı aldığımda bile orada sıkıntılıydı, montaj kısmındaki Fatih bey bile bu kartta sıkıntı olabilir diye 1 haftalık süre daha tanınmasını istedi, ekran kartını sistemde güç bela çalıştırdım, keza orada bile ana sistemde bir görüntü verir bir vermezken ben ona rağmen inventusun teklifi üzerine kartı deneyeyim, olmadı en kötü 1 hafta içinde iademi alırım diye aldım geldim aynı karttan. Şükür sistemim sonunda gördü etti ama yarın ne olur bilemez çünkü kart orada da bir açtı bir açmadı durumlarındaydı. Ama şunu biliyorum bu kart yarın çalışmasa bile sistemden söküp inventusa göndereceğim ve iademi direkt verecekler. Diğer firmalar da yapabilir bunu ama işlerine gelmiyor.

Arızalı pinler yamuk kartlar beni buluyor evet sizin Teknobiyotik avukatlığını yapmanız gibi.
    Teknobiyotikle ilgili nerede ilan görsem direkt yazacağım her konuda bu durumu da tüketiciyi bilinçlendirmek lazım , belli olmaz onlara da benzer şekilde davranırlar ; canları sıkılmasın.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.