Şimdi Ara

AsRock X870 Pro RS WiFi 7 Beyaz White Wifi Gen5 RGB Anakart KFG'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #ASRock Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 AsRock X870 Pro RS WiFi 7 Beyaz White Wifi Gen5 RGB Anakart KFG'li
    AsRock X870 Pro RS WiFi 7 Beyaz White Wifi Gen5 RGB Anakart KFG'li

Ürünü geçen sene kasım ayında Sinerji'den aldım daha 1 yıl 9 ay daha garantisi var.

Kutusu, faturası, garantisi mevcuttur.

Herhangi bir sorunu yoktur, zaten aktif sistemden söküp vereceğim isterseniz gelip bakabilirsiniz.

Asus Set dizeceğim için satıyorum.

Fiyatı uygun tutuyorum, yine de usulünce pazarlık yapılır.

Beyaz-White sistem dizmek isteyenlerin vazgeçilmezidir.

Anakart'ın M2 SSD slotlarının olduğu yerinde RGB ışıklandırma vardır, yazılımıyla kontrol edilebilir.

A-RGB Anakarttır tüm taktığınız ışıklı ürünleri yazılımla ayarlayabilirsiniz.

PCI-E 5 standardındadır, alacağınız yeni nesil ekran kartı ve ssd'lerin performansını kayıpsız kullanabilirsiniz.

Wi-Fi 7 standardı vardır modeminiz destekliyorsa kayıpsız kablosuz deneyimi yaşarsınız.

İstanbul içi elden teslim, diğer illere havale sonrası anlaşmalı kargo ile uygun fiyata gönderim sağlarım.

DH'de 30 refli hesabım mevcuttur dileyen iletişime geçtiği takdirde paylaşırım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 11300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Kasım 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyatı uygun tuttuğunuzu belirttiğiniz için yazıyorum yanlış anlamayın. Sıfırı pckolikte 11.674 tl, bir şeyi mi atlıyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    Hiç ikinci el pc parçası baktınız mı bilmiyorum ama hepsi öyle. Sıfırı x fiyatsa 100-1000tl ucuzuna koyuyorlar. Doğru düzgün indirim de yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oxygen5011 O kullanıcısına yanıt

Bakıyorum bazen, bu aralar parça ihtiyacım var diye daha sık bakıyorum. Her şeyde olduğu gibi bilgisayar bölümünde de ikinci el piyasası mahvolmuş. Herkes bilmeyene, araştırmayana itelemeye çalışıyor sanırım. Sıfır almaya devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    İkinci el 7500f 5700 yazmış, sıfırı 5799tl dedim, ama o kurulu olanı değil diye cevap verdi. O zaman kutusu sizde kalsın dedim ama değişen bir şey olmadı. Bonus kampanyası ve taksit imkanı varken ikinci el alınmaz. Bu zihniyetteki fırsatçılara para kazandırmamak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.