Şimdi Ara

Logitech Powerplay + Logitech G915 TKL White Beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Logitech Powerplay + Logitech G915 TKL White Beyaz

Logitech Powerplay

Ürünü Logitech setimi dağıtmak istediğim için satıyorum.

Powerplay destekli tüm farelerle uyumludur (zaten Logitech tüm farelerini Powerplay destekli çıkartıyor giriş segmenti hariç)

Powerplay kullanırken farenin şarjı %80-90 arasında seyretmektedir düzenli aralıklarla gücü kesmektedir böylece pil ömrünü uzatmaktadır.

Bu mousepad ile bir daha fare şarj etme derdiniz kalmıyor.

Sorulmadan söyleyeyim telefon şarj etmiyor sadece Logitech fareleri için bir ürün bu.

RGB'si sorunsuzdur, donanımsal olarak sorunsuzdur, kumaş yüzeyi yıpranmıştır ama Hard(Sert) olan yüzeyi sıfırdır hiç kullanmadım.

Kutusu mevcuttur, faturası mevcuttur 1 yıl daha Logitech Global garantisi altındadır, birebir değişim alır herhangi bir sorunda.

İstanbul içi elden deneyerek teslim alabilirsiniz, diğer illere ise havale sonrası ücretsiz kargo yaparım.

Fiyat: 5.500 TL

Logitech G915 TKL White Edition

Ürün Amazon fransa'dan alınmıştır, zaten bizim ülkemizde beyaz versiyonu yok.

1.5 Senedir kullanıyorum, kutusu mevcut, sanırım 1.5 yıl daha global garantisi geçerli.

Logitech ürünlerde TR olmasa bile globale yazıp ürünün bozulduğunu kanıtladığınızda size sıfır ürün veriyorlar zaten.

Kozmetik olarak 8/10 alır, ok tuşlarının olduğu yerde çok hafif boya atması var, alüminyum olduğu için haliyle oluyor ister istemez.

Donanımsal olarak sorunu yoktur, çift basma vs. problemler yoktur. 1'in sağındaki şu tuş " bazen yerinden çıkabiliyor ama hiç problem teşkil etmedi bugüne kadar, birde ses açma kısma çarkı yukarı çevirirken bazen aşağı bazen de yukarı kayıyor, benim için ciddi problem olmadı ama satarken belirtmem gerekiyor haliyle.

Zaten yukarıdaki kusura istinaden fiyatını da diğer ilanlara göre uygun tutuyorum.

Mantıklı takaslara açığım, başka model klavyelerle de takas düşünebilirim. Önceliğim beyaz, cherry switch (tercihen blue) ve %60 kablosuz klavyeler, asus olabilir mesela.

Ürünün şarjı ışıkları en son seviye 100 saat çıkarmakta, haftada 1 kere şarj ediyorum sadece. Bu klavye alanında rakipsiz nerdeyse.

Bluetooth bağlantısı ve 2.4 ghz bağlantısı anında geçiş yapabilirsiniz 2 cihaz arasında.

İstanbul içi elden deneyerek teslim alabilirsiniz, diğer illere havale sonrası ücretsiz kargo yaparım.

Fiyat: 4.500 TL

2 parça birden alana güzel bir indirim sağlarım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Şubat 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.