Şimdi Ara

Asrock z77 extreme 4 Anakart Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar başlıktaki anakarta sahiptim düne kadar.Normal bir şekilde çalışırken birden elektrikler kesilmiş gibi pc kapandı hemen yeniden başladı ama ekrana görüntü gelmiyordu.Kasayı açıp baktım anakartın displayleri yanmıyor.Tüm parçaları söküp sadece anakartı taktım yine hiç bi hareket yok.Bugün başka bi anakart alıp denedim pc çalışıyor vaziyetde.Bu durumda anakartın hangi parçası yanmış olabilir ve garantisi devam etmekte garanti dahilinde tamiri yapılırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyleMadigan -- 29 Eylül 2013; 22:58:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT18

Selam arkadaşlar başlıktaki anakarta sahiptim düne kadar.Normal bir şekilde çalışırken birden elektrikler kesilmiş gibi pc kapandı hemen yeniden başladı ama ekrana görüntü gelmiyordu.Kasayı açıp baktım anakartın displayleri yanmıyor.Tüm parçaları söküp sadece anakartı taktım yine hiç bi hareket yok.Bugün başka bi anakart alıp denedim pc çalışıyor vaziyetde.Bu durumda anakartın hangi parçası yanmış olabilir ve garantisi devam etmekte garanti dahilinde tamiri yapılırmı

servislik gibi duruyor biosmu uçtu dicem dual bios varmı kartta modeli nedir*

edit:başık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 29 Eylül 2013; 23:24:13 >
  • Hayır dostum dual bios değil servise yollicamda umarım garanti dahilinde yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyleMadigan -- 29 Eylül 2013; 23:36:43 >
  • quote:

Hayır dostum dual bios değil servise yollicamda umarım garanti dahilinde yaparlar

garanti varsa şayet yaparlar üstüne düş

bu seviye anakartlar kendini korumaya alması lazım normalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Hayır dostum dual bios değil servise yollicamda umarım garanti dahilinde yaparlar

garanti varsa şayet yaparlar üstüne düş

bu seviye anakartlar kendini korumaya alması lazım normalde

Çok pişmanım dostum asrock marka kart aldığım için asustan şaşmamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.