Kayıt Sildirme ve Harç Durumu Hakkında
Arkadaşlar Merhabalar;
2017 yılında kayıt yaptırdığım Sakarya Uygulamalı Bilimler Ünivertisinden kaydımı sildirmek istiyorum.Okula bazı nedenler dolayı hiç gitmedim.Ders kaydıda yaptırmadım.Ancak bugün kontrol ettiğimde harç durumu kısmında 830TL borç olduğunu gördüm(İkinci öğretim bir bölümü kazanmıştım).Sizlere sormak istediğim kaydımı sildirmek istediğimde bu parayı benden talep edecekler mi?
Kaydımı sildirmeyip azami öğrenim süresinin dolmasını beklesem yine bu para ya da daha fazlası talep edilir mi?
Mutfak Elektrik Tesisatı Hakkında
Arkadaşlar Merhaba;
Yaklaşık olarak 1 yıl önce taşındığım dairemin mutfak bölümünde aşağıdaki elektrik cihazları çalıştırıyorum.Bu cihazlar;
Linye-1
Fırın
Davlumbaz
Ocak
Kombi
Derin Dondurucu
Tezgah Üstü Priz
Linye-2
Bulaşık Makinesi
Buzdolabı
Tezgah Üstü Priz olmak üzere toplamda 9 adet cihaz şeklindedir.
Ancak sigorta kutusunu incelediğimde mutfağa giden yalnızca 2 linye hattının olduğunu gördüm.Toplamda 5 adet aydınlatma 5 adet de priz linyesi var.Dairem 10 yıllık 3+1 daire.
Bu durum incelediğim kadarı ile iç tesisat yönetmeliğine uygun değil.Size sormak istediğim iki sorum olacak.
1-Yönetmeliğe uygun olmayan bu yapı nasıl onay alıyor?
2-Mutfağa yeni linye hattı çekmek istesem nasıl çekebilirim.Malesef bina kirişli döşeme ve elektrik tesisatı kirişler içerisinden yürütülmüş,normal duvarlar içerisinden yürütülmemiş bu nedenle kırma şansımızda yok gibi.
|
Hoparlörden Gelen Cızırtı Sesleri
|
Gıyabyte Aorus Ultra Gaming Cpu Ledi Hatası
|
Anakart+İşlemci+Ekran Kartı Tavsiye
|
27" 1ms 144Hz Monitör Tavsiyesi
|
Serviste Çalışan Evde Çalışmayan Anakart
|
Asrock z77 extreme 4 Anakart Sorunu
|
Bios Update Sonrası Sistem Açılmıyor
|
Meslek: Elektronik Teknikeri
İlgi Alanları: Elektronik,Fotoğraf
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 4.475 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware