Şimdi Ara

Serviste Çalışan Evde Çalışmayan Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Asrock 77 Extreme4 kullanıcısı idim.Bu markayı aldığıma çok pişmanım.Anakartı alalı nerdeyse 2 yıl olmak üzere ancak kullandığım süre 5-6 ayı geçmez.Bilgisayarımı kullanırken birden kapandı dahada kullanamadım ogünden itibaren.3.kez servise yolladım 1 ay önce ve geçen hafta elime ulaştı.Bu sefer çalıştığına dair ekran görüntülerinide koymuş çizgi elektronik ancak evde montajı yaptım ve yine hüsran çalışmıyor.Anakart üzerindeki dr.debug ledleri dahi yanmıyor.Bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar serviste çalışan anakart evimde neden çalışmaz.Sistemdeki diğer bileşenler sağlam çünkü asus anakartla kullanıyorum ne zamandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyleMadigan -- 28 Eylül 2014; 12:13:45 >

• Psu'n durumu nedir ? Kaçlık ? Tam bağladığına eminmisin ışık gelmemesi ilginç ve madem hiç kullanamadın cayma hakkını neden kullanmadın ki arkadaşım ? Para iadesi isteyebilirdin.
  • Elektrikle ilgili sıkıntı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsh59

Psu'n durumu nedir ? Kaçlık ? Tam bağladığına eminmisin ışık gelmemesi ilginç ve madem hiç kullanamadın cayma hakkını neden kullanmadın ki arkadaşım ? Para iadesi isteyebilirdin.

Psu sağlam 650W High Power.Tam bağladığıma eminim 24pinli atx konnektörünüde taktım 8 pinli cpu konnektörüne taktım.Hocam cayma hakkında açıkcası bilgim yok ayrıntılı olarak anlatırmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer_trap

Elektrikle ilgili sıkıntı olabilir.

Bunu düşünüp topraklı prizde denedim yine sonuç aynı.Akım korumalı prizdede denedim yine hüsran.
  • WD Blue 1TB 64Mb Harddisk aldım. İlk taktım tık yok harddiskte hemen geriye yolladım 2 hafta sonra geldi yeniledik dediler onuda taktım o da nanay. Bildiğin açıkca tehtid ettim dedim ki ben müşteriyim ve para iademi istiyorum madur olmuş durumdayım dedim bilgisayarımı kullanamıyorum sayenizde dedim. Adamlar ık mık yaptı yolladım geri para mı da yatırdılar. Şöyle diyeyim " Para İadesi İsteme Hakkınız Vardır " Madem 3 kere yolladın olmadı paranı istemelisin ama çok olmuş senin 2 seneden bahsediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsh59

WD Blue 1TB 64Mb Harddisk aldım. İlk taktım tık yok harddiskte hemen geriye yolladım 2 hafta sonra geldi yeniledik dediler onuda taktım o da nanay. Bildiğin açıkca tehtid ettim dedim ki ben müşteriyim ve para iademi istiyorum madur olmuş durumdayım dedim bilgisayarımı kullanamıyorum sayenizde dedim. Adamlar ık mık yaptı yolladım geri para mı da yatırdılar. Şöyle diyeyim " Para İadesi İsteme Hakkınız Vardır " Madem 3 kere yolladın olmadı paranı istemelisin ama çok olmuş senin 2 seneden bahsediyorsun.

Anladım kardeşim çok teşekkür ederim yardımın için ama benim epey oldu ürünü alalı o fırsatım kalmadı.Yapıcak pek bişi yok gibi gözüküyor.Paramız çöpe gitti anlaşılan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka bir power supply ile denedinizmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.