Şimdi Ara

Gıyabyte Aorus Ultra Gaming Cpu Ledi Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha yeni toplamış olduğum sistemde ilk enerjiyi verdiğim andan itibaren cpu ledi yanıyor anakart üzerinde ekranada görüntü gelmiyor.
    Gigabyte aorus ultra gaming x470 anakart
    Ryzen 2600x işlemci
    Kingston ddr4 8gb Ram ile deniyorum sistemi. Ayrıca 4 adet hdd ve 2 adet dwd writer bağlı şuan. Bağlantılarla ve işlemci montajında hata yaptığımı düşünmüyorum. Neden kaynaklı olabilir acaba. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski nesil bir işlemci takıp bios update yapmak gerekiyor olabilir mi ? Bir aralar böyle bir durum vardı ryzenlerde. Bildiğimden değil aklıma geldiğinden yazıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Aynen dedeiğin gibiymiş.Kartı hepsiburada.com üzerinden teknik servise gönderdim.Eski işlemci takarak bios update edilmesi gerekiyormuş.Güncelleme yapıldıktan sonra görüntü alınmış,son testlerin ardından gönderim yapılacak tarafıma
  • Teknik servisten geldikten sonrada aynı hatayı aldım.Yetkili servis dışında bir teknik servise götürdüm sistem orda çalıştı gözümün önünde.Evdeki sistemden tek farklı olan parçada güç kaynağı idi.Yeni güç kaynağı aldım sorun düzeldi.Aynı durumla karşılacak arkadaşların sorunlarının çözümüne katkısı olması açısından yazmak istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.