arkadaşlar 80 tane grazy ozy kestik simdi yusugu satamıom tradeden atılırmı acaba yorumlarınızı bekliorum Bu arada edanada olan warsa edana 2de canavarlar ve sundress gibi seyler kaybolmuş edana 1 ve 3 tede böylemi?
kardeşim item in altında kırmızı yazı ile yazıo Trade yapılamaz Tezgaha koyulamaz die sadece sen kullanabilirsin
quote:Orjinalden alıntı: originals kardeşim item in altında kırmızı yazı ile yazıo Trade yapılamaz Tezgaha koyulamaz die sadece sen kullanabilirsin tuh allah 2 saat grazylerle ugrastık desene
quote:Orjinalden alıntı: ::NeCRoCaRTaL:: quote:Orjinalden alıntı: originals kardeşim item in altında kırmızı yazı ile yazıo Trade yapılamaz Tezgaha koyulamaz die sadece sen kullanabilirsin tuh allah 2 saat grazylerle ugrastık desene 2 saat mi
quote:Orjinalden alıntı: KnightS of ZB quote:Orjinalden alıntı: ::NeCRoCaRTaL:: quote:Orjinalden alıntı: originals kardeşim item in altında kırmızı yazı ile yazıo Trade yapılamaz Tezgaha koyulamaz die sadece sen kullanabilirsin tuh allah 2 saat grazylerle ugrastık desene 2 saat mi Lafın gelişi
Walla ben yaptım görevi ve o ring den de memnunum... Hp gerektiği zmn takıyorum çok da yararlı ztn altında da yazıyo trade edilmez diye...