Şimdi Ara

assasians cred1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar assasinans cred 1 oyununda oyunun başlarında kalede bir köprü var yanında 2 tane adam(trabzan var atlamak için) var bende 3cüye geçiyorm orda space basmam gerek diyor ama işlemiyor sadece yön tuşları ile hareket var aşağı yukarı ordan nasıl atlayacam o kaleye merdivenle çıkıyorum aşağıdada askerler biziim adamı öldürüyor orda takıldım kaldım acil yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yidar -- 18 Mayıs 2010; 20:59:24 >

• şaka mı bu
  • Kasayi yan yatır duzelir kesin..

Olmazsa sil tekrar yukle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgLoTr_ -- 18 Mayıs 2010; 23:22:40 >
  • sen tamamiyle yanlış bir yerdesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

sen tamamiyle yanlış bir yerdesin

adam elbet biri yazar diye tüm DH forumlarına yazmış belki de

ama genel forumlarda bi açtığın konu 10 dakikaya kayboluyor emin olun bi Sinema TV bölümüne girmeyi deneyin

• yalnız ben bu konuyu ilk gördüğümde dedim ki bu adam beyazpiyon ve bizi kekliyor.. hadi bakalım ne çıkacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    call of duty warzone
    2 yıl önce açıldı
    Assassin's Creed: Revelations™
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EE naber? Nasıl gidiyo?
  • Şaka mısınız lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvngngr

yalnız ben bu konuyu ilk gördüğümde dedim ki bu adam beyazpiyon ve bizi kekliyor.. hadi bakalım ne çıkacak

neden kekleyim yahu ne garip insanlarsınız sadece yardım istedim ama sizin yazdığınız cevplara bakın
  • quote:

yalnız ben bu konuyu ilk gördüğümde dedim ki bu adam beyazpiyon ve bizi kekliyor.. hadi bakalım ne çıkacak

beyazpiyon kim lan kökünü kazıttım onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yidar

quote:

neden kekleyim yahu ne garip insanlarsınız sadece yardım istedim ama sizin yazdığınız cevplara bakın

Konuyu açtığın yere bak sende?
  • quote:

...

@Tolga*

...
  • FAKE BU YAKALAYIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.