Şimdi Ara

Assasin's Creed 2 de takıldığım bir bölüm var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar takıldığım bi yer var. şimdi oyunu baya bi oynadım bi büyük bi gemiye bindik bi adamla sonra gidiyoduk oyun reklamı geçti. sonra uyandım ve gerçek hayattayım (bilgisayara bağlamadan önceki gbi) sonra o sarı saçlı kız ile aşağı indim ordaki kırmızı butonları buldum açtım yeşile döndü sonra tekrar yukarı çıkarken halisinasyon gbi şeyler gördüm.sonra uyandıgımda gene oun içindeydim ama bu sefer kıyafetim farklıydı. küçük bi alanda basladım ( surların içinde ). sonra bi adam kaçtı onun peşinden koştum o bi kuleye girdi ve ben oraya giremiyorum. ne yapacağımı bi türlü anlayamadım. ( Etrafta değişik kıyafetli adamlar var onları dövüyorum onlar beni iteklemekten başka bişey yapmıyor ). [font="Times New Roman"]
    LÜTFEN YARDIM / NE OLUR YARDIM EDİN KAFAYI YİYECEĞİM Bİ TÜRLÜ GEÇEMEDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkaneker -- 23 Kasım 2013; 16:10:49 >

• Adam dediğiniz muhtemelen Maria, onu takip etmeniz ve kulenin en tepesine kadar çıkmanız lazım.
  • Başladığınız görevde kontrol ettiğiniz adam Altair. Kovaladığınız kadın ise karısı. Surların orada o içeriden yukarıya çıkıyor. Siz içeri giremiyorsunuz ve sizin yapmanız gereken surların dışından en tepesine çıkmanız. Orada zaten buluşuyorlar ve sonrası malum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.