Oyunu oynuyorum ama hep aynı vuruşlar memory 3 ün sonuna geldim hala aynı hiç değişen bir şey yok acaba varmı vuruş tekniği falan bir vuruşta öldürme gibi. youtube den seyrediyorum da adamlar süper tekniklerle 30 -40 kişiyi birden öldürüyo lütfen vuruş teknikleri yazarsanız sevinrim.
30-40 kişiyi birden mi öldürüyo
daha ileri yerlere geldikçe yeni şeyler öğreneceksin ama öle ahım şahım şeyler değil tutup atma seni tutanın eline vurma felan masterla konuştuktan sonra dövüş alıştırma yerine git orda ayrıntılı olarak anlatıyor zaten biraz ingilizcen varsa yeterli...
30-40 derken yani o kadar asker le başa çıkabiliyor anlamında demek istedim.
adamlarla dovusurken mause bi sola bas bi saga bas surekli saga sola bas adamları dehset hareketlerle olduruyor hatta adamlar korkudan kacıyolar
Yaaw onu boşverin de oyunun sonuna doğru gardımı kırıyorlar;orda nasıl bir hareket önerirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: astalagulu
adamlarla dovusurken mause bi sola bas bi saga bas surekli saga sola bas adamları dehset hareketlerle olduruyor hatta adamlar korkudan kacıyolar
işte böyle saçma sapan oynamamak lazım hareketleri tam olarak bilerek oynamak lazım diye düşünüyorum ben...
o gardını kıran adamlar da templarlar felan oluyo galiba hepsi o kadar iyi dövüşemiyor o gardını kıranlara ben de uyuz oluyodum ben de bişey bulamadım
Sağa basılı tut, biri tam sana vurmak üzereyken sola bas.Yani kantır atak yapO zaman şekilli kesiyo
Sağa basılı tut, biri tam sana vurmak üzereyken sola bas.Yani kantır atak yapO zaman şekilli kesiyo
Ama işre o oyunun sonundaki templarlara hele de o richardın subayına(neydi Onun ismi?) hiç yemiyor
quote:
Orjinalden alıntı: bigen
quote:
Orjinalden alıntı: semtex960
Ama işre o oyunun sonundaki templarlara hele de o richardın subayına(neydi Onun ismi?) hiç yemiyor
Zamanlamayı iyi yaparsan çatır çatır yer.Oyunu oynayalı baya oldu ama sanırım rober hatemoydu adı
hareketler de bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor memory block 6nın başında tüm hareketleri öğrenmiş oluyorsun o zaman senin demek istediğin artistik hareketler geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme