hangi bölümde kaldığımı nasıl söyleyeceğimi bilemiorum ama olduğu kadar açıklayayım - en son yaptığım görev oklu bi adamın evini bastım sonra kovalamaca vs işte onu öldürdüm - memory block 4 yazıo - haritayı actığımda 3 şehirdeki borneo mudur nedir o adamlarla konus dio konusuorum "daha yapmadın mı yapta gel" diolar ama neyi yapacam anlayamadım bütün oyundaki yan görevleri bitirdim konusuorum gene "cık dısarı" diolar bu nasıl işdir çözemedim neyse bölüm anlasılmadıysa siz sorun ben bakayım söyleyeyim şimdiden tesekkürler...
Ben Memory Block 4'te bırakmıştım artık sıkıntıdan daralmıştım ama sanırım haritanın alt kısımlarında siyah bolgelere gideceksin, oralar karanlık gorunmuyor ama harita üzerinden isaretleyip o bolgeye gidersen çözüyorsun olayı.
aynen banada bıkkınlık geldi oyundan ac 1 bitirmeden 2e gecmek istemiyorm 10gündür ac2 bos bos duruo bakalm
Valla ben MB 4 ten sonra direkt geçtim, AC2 super oyun olmus ama onun da adamı baydıgı anlar çok oluyor.. GoW gibisi yok :)
ac2 ye durma hemen başla:)
"desdinova" saol dostum pek inandırıcı gelmemiş olsa bile deneyince oyunun dewamı acıldı