Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
12.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu dun aksam bitirdim, benim PS3 Top 10 listeme saglam bir giris yaptı diyebilirim :) Oyun gercekten sundukları ile eksiksiz olmus. Isın garip tarafı bu oyunu forumda neredeyse konuşan yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: desdinova

Oyunu dun aksam bitirdim, benim PS3 Top 10 listeme saglam bir giris yaptı diyebilirim :) Oyun gercekten sundukları ile eksiksiz olmus. Isın garip tarafı bu oyunu forumda neredeyse konuşan yok :)

Online ı olmadığı için olabilir belki az konuşmalar, ama gerçetende inanılmaz bir oyun.
    ben bitirdim ve hatta platinumladım bile...
  • Platinumlamanın kolay oldugu bir oyun, toplam 51 trophy var oyun bitti 44 taneyi almısım zaten, 7 tane icin 2 gun yeterli olur sonra da 1st platinum gelecek:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: desdinova

Platinumlamanın kolay oldugu bir oyun, toplam 51 trophy var oyun bitti 44 taneyi almısım zaten, 7 tane icin 2 gun yeterli olur sonra da 1st platinum gelecek:)

Platinum kolay ama biraz sıkıcı ve uyuz

tek tek tüm featherları filan aramak beni baymıştı hatırlıyorum. İllallah dedirtti gerçekten.
  • Her yerde bu trophy olayı konuşuluyor.
    Trophy nedir arkadaşlar?
    Trophy toplamak neye yarar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivangennaro

Her yerde bu trophy olayı konuşuluyor.
    Trophy nedir arkadaşlar?

Oyunlarda bazı görevleri yerine geitirince, veya oyunu bitirince, veya belli bir sayıda adam öldürünce filan sana verilen ödüller.
    Hiç bir işe yaramıyor fakat bazı oyunlarda senin ne kadar iyi olduğunu gösterebiliyor...
    Sadece arkadaşlarla karşılaştırma amaçlı...

Bi getirisi yok..

Ben şahsen bayılırım trophylere, oyunun ömrünü uzatıyor benim için. Şunuda yap bunuda yap diyor trophy almak için ve hiç yapmıyacağım şeyleri yaptırtıyor. Seviyorum..

Bir oyunda ki tüm trophyleri alırsanda Platinum trophy alıyorsun o oyundan. Bende 24 tane var ayıptır söylemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ivangennaro

Her yerde bu trophy olayı konuşuluyor.
    Trophy nedir arkadaşlar?

Hastalik gibi birsey!
    Bir bulasirsan birakamazsin!!!
  • Afedersiniz ben forum sitelerindende pek anlamadığm içn sizin konunusa dalmış gibi oluyorm k.bakmayın.ama bende 120 GB PS3 Slim war Assassins creed 2 aldm ve çok fazla kasıyor bunun nedeni ne olabilr yada nası düzeltebilirm yardımcı olurmusunuz
  • Değeri bir türlü analaşılamadı bu oyunun. Halbuki ilkinin üstüne kattıkları ve geliştirmesiyle harika bir oyun. Hatta bir kaç yerden yılın oyunu ünvanını aldı. Yeni oyunlar daha da güzel olacak. Platinium almak biraz uğraşırsanız gerçekten kolay (tüyler hariç).
  • AC2 bende sürekli kasıyor oyun 0 ve jelatindeydi aldığmda neden oluyor olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditore.

AC2 bende sürekli kasıyor oyun 0 ve jelatindeydi aldığmda neden oluyor olabilir ?

kasmaktan tak kastın ne?
    çok mu donuyor oyun? yoksa framerate mi düşüyor?

Açıkçası bende böyle bir sorun olmamıştı..

PS3ün internete bağlı ve son güncelleme yapılımı?
  • Bende oyunu yeni aldım 2.bölge ve sıfır olarak kasma olayı normal bence, kalabalığın arasına girince bazen benimki de kasma yapıyor oyun multi olduğu için optimizasyon olayından olabilir belki...Hatta geçen gece oynarken oyun iyice yavaşlamaya başladı hani bilgisayarın işlemcisi,ekran kartı yetmeyince oyun ağır çalışır ya öyle oldu resetleyince düzeldi bir daha olmadı herhalde bir an için ps3 rami doldu...
  • Ewet sürümü 3.15 ti 3.40 yaptım gene takılıyor.normal oynarken çatıda gezmek olsn savaşlar olsn şehrde gezme olsn takıla takıla gidiyor
  • Senin durum normal değil galiba istersen hddyi formatla düzelir belki...
  • Nasıl formatlıyorus :S alet yenide
  • system settingde format seçeneği var oradan hard formatı seç ürünün bellek kapasitesine göre durum değişiyor benimki 250 gb 12 saat sürdü hard format...ve tüm verilerin gidecek save kayıtlarını yedeklemeden atma formatı...
  • Onları nasıl yedekliyim Flash a falanmı yoksa herhangi başka yolu warmı
  • usb flash belleğe atabilirsin ancak bazı oyunlar save dosyalarına kopya koruması koyuyor o saveleri kopyalayamazsın...
  • Anladım k.bakma bende çok konuştum ama acemiymde ^^ şimdi bunları bi deniyim çok teşekkür ederim
  • Rica ederim umarım sorunun düzelir...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.