En son PSP, DS, Wii vs. konsollara da çıkacağı duyruldu.
Hadi canlanın biraz nerede o hayecan?
Merakla beklediğim oyunlardan biri bu diğer ikiside Mafia 2 ve Alan Wake
mafia 2 ve bu heyecanla beklediklerim
bu oyun ıcın yenı ekran kartı almaya razıyım..
Umarım bu sefer ya altyazı koyarlar ya da konuşmaları geçmek için bir tuş.
bence de. ilk yapmaları gereken şey bu. sırf konuşmalar nedeniyle oyunu bırakan ve nefret edenler var. bu sefer düzeltirler inş.
quote:
Orjinalden alıntı: Powermove
quote:
Orjinalden alıntı: 1337-Killa
quote:
Orjinalden alıntı: ysfbkrcn
quote:
Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz
YENİ HABERLER Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot yaptığı açıklama ile Assassin's Creed 2'nin yapım aşamasında olduğunu doğruladı. İlk oyunun birkaç yüzyıl ilerisinde (1700'lü yıllar) geçecek oyunun Fransız İhtilali yıllarını konu alacağı belirtiliyor. PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için hazırlandığını sandığımız Assassin's Creed 2 hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.
trgamer
haberler doğru yoğun şekilde çalışıyoruz size bi kaç tüyo vermek isterdim ama çok gizli bekleyip göreceğiz
CIA Ajanı mubarek..Çok gizli..oyunun neresi gizli olacak?Hem sen nerede çalışıyorsun.Milletle dalgamı geçiyosun napıyorsun anlamadım.
şizofren galiba
quote:
Orjinalden alıntı: 4p0_ua
bence de. ilk yapmaları gereken şey bu. sırf konuşmalar nedeniyle oyunu bırakan ve nefret edenler var. bu sefer düzeltirler inş.
quote:
ing. bilsen böle demezdin ama
Oyunun hikayesi o videolarda anlatılıyorki..ama ingilizcesi yeterli olmayanlar için alt yazı cok iyi olurdu
O videoları ben de az çok anlayabiliyordum alt yazı süper olurdu.
artworker lar iyi iş çıkarmışa benziyor.. ilk oyunun tekdüze olmasından kurtarırlarsa çok güzel olur.
ya bi de neden artık osmanlı imparatorluğu gibi müthiş zenginlik içeren bir konsepti kullanmıyorlar hala çözebilmiş değilim.
hayır bari mekan olarak falan birazı bari orda geçsin. hem o zamanlar en büyük imparatorluk en gözde olan devlet osmanlı idi. yapımcıların mantıklı davranıp konuyu osmanlı tarafına çekmesi gerekiyor bence.
quote:
Orjinalden alıntı: heman_
quote:
Orjinalden alıntı: 4p0_ua
quote:
ing. bilsen böle demezdin ama
İngilizce okuduğumu anlayacak kadar biliyorum, alt yazı koymak da çok zor olmasa gerek.
quote:
Orjinalden alıntı: kubillian
artworker lar iyi iş çıkarmışa benziyor.. ilk oyunun tekdüze olmasından kurtarırlarsa çok güzel olur.
ya bi de neden artık osmanlı imparatorluğu gibi müthiş zenginlik içeren bir konsepti kullanmıyorlar hala çözebilmiş değilim.
hayır bari mekan olarak falan birazı bari orda geçsin. hem o zamanlar en büyük imparatorluk en gözde olan devlet osmanlı idi. yapımcıların mantıklı davranıp konuyu osmanlı tarafına çekmesi gerekiyor bence.
Kuyruk acıları var Osmanlı'ya nasıl kullansınlar hocam Osmanlı'yı.
Ya bırakın osmanlı aramayı siz oyununuza bakın.Bazen milletimizi hiç anlamıyorum.Herşey size özelmi olacak ya?Yapmazlar işte yapamazlar! Yok türkçe dublaj olsun.Osmanlı olsun.Hayal bunlar hayal.. Bende isterdim Captain price yerine Ataturkumuz olsun..Ama bunlar sadece hayal..Geçen gün türk oyun sektörü diye başlık açıldı.. ama böyle birşey yok..ne zaman profesyonelce böyle bi sektör oluşsun o zaman yorumumuzu yapalım. Bekleyen varsa hiç beklemesin.
quote:
Orjinalden alıntı: Voilet
quote:
doğru söylüyorsun vallahi
@Voilet Hehe gerçekten öyle kuyruk acıları var adamların.
quote:
Orjinalden alıntı: Voilet
quote:
bu oyun cok guzel olacak gibime geliiii.
keşke bu oyunda Türk öğelerini biraz daha artırmış olsalar.Misal ilk oyundaki konuşmalar çok yetersiz.Adam çok sınırlı konuşuyor.Daha çok Tükçe konuşmalar olabilir