Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erdenar

keşke bu oyunda Türk öğelerini biraz daha artırmış olsalar.Misal ilk oyundaki konuşmalar çok yetersiz.Adam çok sınırlı konuşuyor.Daha çok Tükçe konuşmalar olabilir

Bu oyunda Türkçe birşey olmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

keşke bu oyunda Türk öğelerini biraz daha artırmış olsalar.Misal ilk oyundaki konuşmalar çok yetersiz.Adam çok sınırlı konuşuyor.Daha çok Tükçe konuşmalar olabilir

olsa guzel olur fakat duydugum kadari ile olmicak mis.
  • bu seferki türklerle türkçeyle alakası yok...

olsun bomba gibi gelio isterse japonca olsun
  • crysis wars oynamaktan sonunda sıra assaisn's creed e geldiakşam oyunu oyunu yükledim ilk görevi yaptım
    gidip elemnın birisini dinliyoruz sonra ikinci görev geldi pickpoket gidiyorum olay mahaline kadın var yanında ne
    konuşuyor ne ordan uzaklaşıyor forumalrdan o amcanın sırtındaki çantayı almamız gerektigini ögrendim ama amcam
    arkasının dönmüyorki birde memory close diyor neden acaba arkadaşlar bir bug mu acaba ama profili sildim yeni profilde
    ekrar oraya geldim yine aynı terane ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 27 Nisan 2009; 10:00:41 >
  • Öngörülmüş çıkış tarihi nedir?
  • Sabırslızlıkla bekliyorm
  • daha ilkini oynamadım hemen temin edip oynamam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

crysis wars oynamaktan sonunda sıra assaisn's creed e geldiakşam oyunu oyunu yükledim ilk görevi yaptım
    gidip elemnın birisini dinliyoruz sonra ikinci görev geldi pickpoket gidiyorum olay mahaline kadın var yanında ne
    konuşuyor ne ordan uzaklaşıyor forumalrdan o amcanın sırtındaki çantayı almamız gerektigini ögrendim ama amcam
    arkasının dönmüyorki birde memory close diyor neden acaba arkadaşlar bir bug mu acaba ama profili sildim yeni profilde

Hocam kadınla adamı dinledikten sonra adam uzaklaşacak. sende yavaş yavaş arkasından gideceksin. Shift tuşunu basılı tutup kağıdı alacaksın. Dikkat edeceğin husus adam giderken hızlıca arkadan yaklaşmayacaksın ki adam döndüğünde seni görüp kaçmasın.ve de dönerse Space tuşunu basılı tut ki uzakdoğu sporundaki gibi "Oss" benzeri rahip hareketi yapsın. senden o zaman şüphelenmez.

• oyunun italyada geçecek olması muhteşem, bir italya hayranı olarak zevkle oynayacağım bekliyoruz...
  • Oyunun Sistem gereksinimleri Pro-Gamer tarafından açıklandı ve onaylandı:

Oyunun 1.versiyonu çift çekirdekli işlemcilerde dahi kastığını hatırlarsak:

4 Çekirdekli bir işlemci
    2 yada 3 GB Ram
    1 GB 9600 GT or HD4830 Ekran kartı ile oynayabileceksiniz hadi geçmiş olsun sistemlerinizi şimdiden tazeleyin yoksa çok çekersiniz birde artık şehirde felan geçecekmiş inim inim inleyecek PC'ler....
  • 4 çekirdeğim yok ama geri kalanlar tamamdır bekliyorum
  • şu oyunu bi oynayamadım gitti ya.pc yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Oyunun Sistem gereksinimleri Pro-Gamer tarafından açıklandı ve onaylandı:

4 Çekirdekli bir işlemci
    2 yada 3 GB Ram
    1 GB 9600 GT or HD4830 Ekran kartı ile oynayabileceksiniz hadi geçmiş olsun sistemlerinizi şimdiden tazeleyin yoksa çok çekersiniz birde artık şehirde felan geçecekmiş inim inim inleyecek PC'ler....

Çekirdek Q6600 sorun çıkmaz. Ram 4gb. Ama 9600 GT 512 mb... x/

• quote:

Orjinalden alıntı: axix252506

quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

crysis wars oynamaktan sonunda sıra assaisn's creed e geldiakşam oyunu oyunu yükledim ilk görevi yaptım

Hocam kadınla adamı dinledikten sonra adam uzaklaşacak. sende yavaş yavaş arkasından gideceksin. Shift tuşunu basılı tutup kağıdı alacaksın. Dikkat edeceğin husus adam giderken hızlıca arkadan yaklaşmayacaksın ki adam döndüğünde seni görüp kaçmasın.ve de dönerse Space tuşunu basılı tut ki uzakdoğu sporundaki gibi "Oss" benzeri rahip hareketi yapsın. senden o zaman şüphelenmez.

ARKADAŞ İLGİN İÇİNS AGOL AMA YUKARDA ANLATTIGIM GİBİ ADAMLA KADIN HİÇ BİRŞEY KONUŞMUYOR YADA
    ADAM OLAY MAHALİNDEN UZAKLAŞMIYOR ORDA SADECE DURUYORLARR DİYORUM BEN YANINA GİDEYİM BİR
    ŞEKİLDE ARKASINA GEÇİP KAGIDI ALAYIM UYANIYOR OALYI PASO YÜZÜNÜ DÖNÜYORBANA
    SONRA DAYANAMIYORUM İKİ TANE PATLATIYORUM AL BAŞINA BELA KOVALAMA BAŞLIYORR
    HELPPP HELPPP DONT KİLL MEE HELPPP DOLANIYOR SOKAKLARDA YAMYAM

• İşlemciden yana işim çok zor olacak
  • 4 çekirdek mi yok artık lebron james
  • Off of of o sistem gereksinimleri ne ya , ben bu oyuna ancak vitrinden bakarım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Oyunun Sistem gereksinimleri Pro-Gamer tarafından açıklandı ve onaylandı:

4 Çekirdekli bir işlemci
    2 yada 3 GB Ram

Kaynak ?

İlk oyunu yaptıkları oyun motoru ile yapıyorlar bu 2. oyunlarını.Yani senin dediğin bu sistem gereksinimi yanlış.

• İlk oyunu PC'niz oynatabiliyorsa bu oyunu da oynatır!

İşlemci belki 1-2 numara büyük gelir ama onun dışında ekran kartı gibi parçaları sorun etmeyin çünkü grafik motorunda hiçbir geliştirme olmayacağı söylenmişti.
  • Eğer oyun 1. si gibi görevlerini tekrar ederse salla at oyunu...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.