Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

İlk oyunu PC'niz oynatabiliyorsa bu oyunu da oynatır!

İşlemci belki 1-2 numara büyük gelir ama onun dışında ekran kartı gibi parçaları sorun etmeyin çünkü grafik motorunda hiçbir geliştirme olmayacağı söylenmişti.

Benim sistem
    1.8 Ghz Core 2 Duo İşlemci
    2 Gb DDR2 Ram
    Sapphire HD 4850

İşlemciyi değiştirsem ufak bir ram takviyesiyle full detayda oynarım galiba
  • quote:

Oyunun Sistem gereksinimleri Pro-Gamer tarafından açıklandı ve onaylandı:

Oyunun 1.versiyonu çift çekirdekli işlemcilerde dahi kastığını hatırlarsak:

4 Çekirdekli bir işlemci
    2 yada 3 GB Ram
    1 GB 9600 GT or HD4830 Ekran kartı ile oynayabileceksiniz hadi geçmiş olsun sistemlerinizi şimdiden tazeleyin yoksa çok çekersiniz birde artık şehirde felan geçecekmiş inim inim inleyecek PC'ler....

inşl. yanlıştır bu bilgiler !!!!
  •  Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

burda kalıyor işte arkadaşlar ne orda bir konuşma geçiyor ne amcam yerinden oynuyorr 3 kere baştan başlattım oyunu degişen birşey olmadı
  • bi yere otur bi tuş vardı ona bas ve onları dinle amca konuşma bitince yürümeye başlıcak git ve al arkasından alacağın şeyi
  • sagolun arkadaşlar yardımlar için ben buldum akşam bazılarını oturup bazılarınıda yanlardan dinlemek gerekiyormuş koydugum ss
    de görünmüyor ama solda bir agaç var ordan dinledim ackif oldu sonra çaldım çantayı akşam oyunu yarıladım zati
  • Ac'de görevlerin tekrar etmesi eksik tarafıydı yeni oyunda ümit edelim bu halledilmiş olsun ama kılıç dövüşü hiçbir oyunda olmadığı kadar zevkli ve güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Nisan 2009; 10:36:34 >
  • hııı siz bekleyin bekleyin şuraya yazıyorum ilk oyununu bile çift çekirdek ile zor oynadım ve Poligan sayısı 2.oyuna göre çok az çünkü gelişmemiş çoook eski bir devirde geçiyor şimdi ise 15-16.yüzyıl yani binalar şehir var (bakınız GTA IV) göreceksiniz 4 Çekirdek hazırlayın pişman olursunuz valla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

hııı siz bekleyin bekleyin şuraya yazıyorum ilk oyununu bile çift çekirdek ile zor oynadım ve Poligan sayısı 2.oyuna göre çok az çünkü gelişmemiş çoook eski bir devirde geçiyor şimdi ise 15-16.yüzyıl yani binalar şehir var (bakınız GTA IV) göreceksiniz 4 Çekirdek hazırlayın pişman olursunuz valla...

Arkadaşım bari bilip-bilmeden konuşma.İlk oyunu çift çekirdekle zor oynuyorsan pcnin diğer donanımlarında bir eksiklik vardır.Ekran kartının modeli nedir?Yada ram ? İlk oyunu yaptıkları oyun motoruyla yapıyorlar bunuda.O yüzden asılsız yorumlar yazmayalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

burda kalıyor işte arkadaşlar ne orda bir konuşma geçiyor ne amcam yerinden oynuyorr 3 kere baştan başlattım oyunu degişen birşey olmadı

adamı gözetlicen f ye basıp. adam konuşmaya başlayacak. karı para isteyecek adam vermeyecek. sonra adam evine mi ne cehenneme giderken adamın arkasına geçip shiftle hırsızlık yapacan. adama bakmazsan sabaha kadar konuşurlar. + o avatarındaki iori yagami mi?
  • OYUNU BİTİRDİM SAYILIR SON Bİ GÖREV KALDI ONUDA BU AKŞAM YAPCAM VE OYUN HAKKINDAKİ SON İZLENİMLERİMİ
    SİZLERLE PAYLAŞMAK İSİTOYUM
    BU UBİSOFT CİDDEN ŞAŞIRMIŞ YA BU KADAR GÜZEL GRAFİK SENARYO YAPIYORSUN ŞU OYUNU BİRAZ ÇEŞİTLENDİR
    İNAN BANA O ZAMAN NE GTA KALIRDI NE DE BAŞKA BİR OYUN BU BİR KIYASLAMA DEGİL SAHSİ GÖRÜŞÜM
    OYUN GÜZEL AMA ÇOK YAVAN BİRAZ DAHA ÖZENİLSEYDİ BU OYUN 2009 EN İYİSİ OLURDU
    GÖREVLER TEKDÜZE GİDİYOR 15-16 SAAT OYNAMA SÜRESİ OLAN BİR OYUN İÇİN DAHA FARKLI OLMALIYDI
    OYUNDA SEVEREK VE BIKADAN YAPTIGIM TEK İŞ ŞAHİN BAKIŞI VE O GÜZEL AŞA ATLAYIŞ
    DİGER GÖREVLER HEP AYNI ARTIK SIKILIYORUM ŞEHRİN GÖBEGİNDE ASKERLE SALDIRIYORUM BİRAZ
    AKSİYON OLSUN DİYE
    DÖVÜŞ SAHNELERİ DE GÜZEL ÇEŞİTLİ SKİLLLER VAR ONA LAFIM YOK AMA ÇOK BASİT ALIŞTINTAN SONRA
    Bİ DARBE DAHİ ALMIYORSUN
    OYUNDA BİZDE OK KULLANA BİLMELİYDİK ONUNLADA SUİKASTLER YAPSAYDIK DAHADA GÜZEL OLURDU
    KISACASI YILIN BİR NUMARASI OLACAK OYUNU ÇOK TEKDÜZE BİR OYUN HALİNE GETİREN UBİSOFTTA
    BENDEN KOCAMAN BİR FARCRY 2 DEDE AYNI HATAYI YAPTILAR AKILLANMIYORMU BUNALR YAVSS

EDİT.: BİRDE ŞU MAYSAF LA KONUŞMALARDA RESMEN UYKUM GELİYOR HEE AMMADA KONUŞUYOR AMCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 29 Nisan 2009; 13:02:19 >

• Sistem gereksinimleri:

Bu arada Levelin çift kapağından birini süsledi Assassins's Creed 2.
  • valla oyun üstüne fazla oynama yapmalarına gerek yok bence sesler grafik senaryo iyi zaten görevler biraz çeşitlendirilsin
    biraz gerilim aksiyon tamamdır yok satar dermişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

Sistem gereksinimleri:

Bu arada Levelin çift kapağından birini süsledi Assassins's Creed 2.

O kadar da değil :)
  • yavss arkadaşlar bişi diycem ama gülersenizde siz bilirsinizzgülünecek bişi ben yazıyorum sorunumu dalan yukarda görüyorsunuz
    sonra oyun hakkındaki son görüşlerimi anlattım ama ben başlıgın assasin's creed 2 oldugunu yeni fark ettimm

• Hassan Emmide öldü acaba şimdi kimden görev alacaz.

Yoksa verecezmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: khafa

Hassan Emmide öldü acaba şimdi kimden görev alacaz.

Yoksa verecezmi?

O Hassan Sabbah değildi onun Masyaf kolu da denebilirdi.
  • Arkadaşım o sistem çok uçuk senin dediğin. ondan düşük sistemler eskisini çalıştırdı. hatta ben o oyunu X 1050 xt ile ve dandik bir çift çekirdek li ile oynadım. düşük ayarlarda
    sorunda çıkarmadı. Senin dediğin yüksek ayarlar için. hadi yeni çıkan daha iyi olsun Sadece shader models de sorun verebilir. öteki türlü yeni çıkan en kötü ihtimalle 1950 xt ile çalışır. oda zamanının devi ama üstüne neredeyse 4 nsil geçti
  • NE OLUYO LAN ÖNÜNE GELEN BENİM AVATARI KULLANIYOR
  • daha 1'i oynamadık kurdum hoşlaşmadım duruyo öyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

daha 1'i oynamadık kurdum hoşlaşmadım duruyo öyle...

çokta birşey kaybetmiyorsunşöyle birşey yap istersen ilk şehre git görevleri yap diger görevler hemen hemen aynı zaten
    görevler
    ŞAHİN BAKIŞIYLA GÖREV YERLERİNİ VE HARİTAYI AÇMAK
    DİNELEMEK
    DİNLEYİP BİLGİ ALIP HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTURMAK
    PİCKPOKET(HIRKIZLIK)
    ASKERLER TARAFINDAN HIRPALANAN İNSANALRI KURTARMAK
    ARKADAŞINI ARAYAN ASKERLERİ İNDİRME VE BU KENDİ İÇİNDE İKİYE AYRILIYOR ZAMANA KARŞI VE ZAMAN KISITLAMASI OLMADAN
    BELLİ BİR ZAMANDA SANA VERİLER BİR YERDEN DİGER BİR YERE İNTİKAL ETME
    ARKADAŞINI BİR YERDEN BİR YERE GÖTÜRMEK
    DÜKKAN YIKMA

BU KADAR DI SANIRIM VE TABİKİ BOSS GÖREVİ

BEN İKİNCİ Bİ SEFERDAHA BAŞLIYCAM OYUNA HA SORARSAN BANA ÇOK ŞEY KAYBETMİYORSUN DİYORSUNDA SEN NEDEN İKİNCİ
    KEZ OYUNA BAŞLIYORSUN OYUNDA BAYRAKLAR VE BİRDE KİNGDOM ASKERLİ VAR 60 ADET ONLARI TAMAMEN BULMAM LAZIM
    BİR OYUNU %100 BİTİRMEZSEM İÇİM RAHAT ETMEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 30 Nisan 2009; 10:34:40 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.