Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _€z!0_

Sırf bu oyunla call of için sistemi yeniliyorum. gerçi 3. sü çıkınca imzadaki sistem de yetmez ama olsun

Sistemin gayet başarılı,belki ilerde bi ekran kartı değişimi yapabilrsin o kadar.
  •  Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

Uff kapağıma bak be.Süper oyun olacak.Ya bi de bu oyunları yılın son çeyrekleri Ekim,Kasım gibi çıkarıyorlar ya ona sinir oluyorum.Yazın rahat rahat oynayamıyoruz.Bu arada oyunu Altair olarak mı oynayacağız bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeRozan -- 2 Mayıs 2009; 20:39:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeff Memo Hardy

Uff kapağıma bak be.Süper oyun olacak.Ya bi de bu oyunları yılın son çeyrekleri Ekim,Kasım gibi çıkarıyorlar ya ona sinir oluyorum.Yazın rahat rahat oynayamıyoruz.Bu arada oyunu Altair olarak mı oynayacağız bilen varmı?

Hayır ,EZİO adlı bi adam olarak hikayede yer alıcaz!!!
  • acaba kimleri ezecez
  • En az 1 erteleme payı olduğunu düşünürsek 2010 şubatta falan çıkar..
  • Sanmıyorum o kadar gecikeceğini sonbaharda oynarız gibime geliyor ama belli olmaz tabi
  • @Jeff Memo Hardy; nickime bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: _�z!0_

@Jeff Memo Hardy; nickime bak

Bu arada eski karakterimiz Altair ile oynayacağımız yeni karakter Ezio'nun yanyana gelmiş resmini buldum.

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

Bir de fark ettiyseniz Ezio'nun elinde iki tane bıçak var Altair'in bir tane var.

• altair in parmağıda kesik farkettiyseniz ama ezio nun 2 elindeki parmaklar sapasağlam
  • İnşallah oyunda Altairi'de görürüz.Ve umarım oyun kendini tekrar etmez.Assassins Creed'in zaten grafiklerini diyecek yok.Bir de görevler Prince of Persia gibi olsa süper olcak.Kendini tekrar etmeyen bölümler.Bir de oyunda fazla bug olmasın.Söylediklerim gibi bir oyun olursa Modern Warfare 2'yi bile geçebilir belki.
  • Flood yaptığım için çok özür dilerim ama bir haber gördüm.Biraz eski olabilir ama yine de fayda var;

Assassin's Creed 2 nasıl olacak?

Assassin's Creed serisinin ikinci oyunu hakkında ilk bilgiler geldi, oyun 15. yüzyılda Venedik'te geçecek.

Ubisoft'un başarılı oyunu Assassin's Creed, ikinci bölümüyle devam ediyor. 15. yüzyılda Venedik'te geçeceği açıklanan oyun, yeni silahlar, geliştirilmiş yapay zeka ve tabii ki yeni bir karakterle geliyor.

Venedik şehrinin su yolları ve Floransa'nın ünlü yapıları etrafında gelişecek olaylar, kilise, güçlü ailleler ve onların politik çekişmelerini konu edecek. Oyunun ana karakteri Ezio, ilk oyundaki rutin görev sisteminden çok farklı bir şekilde işlerini yürütecek. Yani görevi al, işi bitir, kaleye geri dön sıralamasından çıkan oyuncu, kendini beklenmedik şekilde gelişen olayların içinde bulacak.

Venedik adı geçmişken kaçınılmaz olan su çevresinde gelişecek bazı görevler, Ezio'nun yüzebilmesi hatta dalabilmesi sayesinde ilk oyundakinden farklı ortamlara çekilebilecek. Oyuna eklenen yeni silahlar olduğu gibi, Eizo'nun silahsızken de ne kadar tehlikeli olabildiğini göreceğiz.

Ubisoft'tan gelen başka bir açıklama ise oyunun tanıtım videosunda görülen Leonardo Da Vinci tarzı cizimlerin hikmetini belli etti. Eizo oyunda Leonardo Da Vinci'den akıl alacak, hatta kendisi tarafından yapılan makineleri bile kullanacak. Ayrıca ilk oyundan farklı olarak güneşin batıp ayın çıktığını, yani gece ve günüdüz farkını yaşayacağız.

Aramızda ilk oyunu oynamamış, ancak oynama ihtimali olan okuyucularımız olabilir diyerekten ana konuyla ilgili ayrıntılara girmemeye çalıştık sayın yahoytçular. Uzun lafın kısası, 240 kişilik bir ekip tarafından hazırlananan Assassin's Creed 2'yi sabırsızlıkla bekliyoruz efendim.

Kaynak:Yahoyt

• quote:

Flood yaptığım için çok özür dilerim ama bir haber gördüm.Biraz eski olabilir ama yine de fayda var;

Assassin's Creed serisinin ikinci oyunu hakkında ilk bilgiler geldi, oyun 15. yüzyılda Venedik'te geçecek.

Ubisoft'un başarılı oyunu Assassin's Creed, ikinci bölümüyle devam ediyor. 15. yüzyılda Venedik'te geçeceği açıklanan oyun, yeni silahlar, geliştirilmiş yapay zeka ve tabii ki yeni bir karakterle geliyor.

Venedik şehrinin su yolları ve Floransa'nın ünlü yapıları etrafında gelişecek olaylar, kilise, güçlü ailleler ve onların politik çekişmelerini konu edecek. Oyunun ana karakteri Ezio, ilk oyundaki rutin görev sisteminden çok farklı bir şekilde işlerini yürütecek. Yani görevi al, işi bitir, kaleye geri dön sıralamasından çıkan oyuncu, kendini beklenmedik şekilde gelişen olayların içinde bulacak.

Venedik adı geçmişken kaçınılmaz olan su çevresinde gelişecek bazı görevler, Ezio'nun yüzebilmesi hatta dalabilmesi sayesinde ilk oyundakinden farklı ortamlara çekilebilecek. Oyuna eklenen yeni silahlar olduğu gibi, Eizo'nun silahsızken de ne kadar tehlikeli olabildiğini göreceğiz.

Ubisoft'tan gelen başka bir açıklama ise oyunun tanıtım videosunda görülen Leonardo Da Vinci tarzı cizimlerin hikmetini belli etti. Eizo oyunda Leonardo Da Vinci'den akıl alacak, hatta kendisi tarafından yapılan makineleri bile kullanacak. Ayrıca ilk oyundan farklı olarak güneşin batıp ayın çıktığını, yani gece ve günüdüz farkını yaşayacağız.

Aramızda ilk oyunu oynamamış, ancak oynama ihtimali olan okuyucularımız olabilir diyerekten ana konuyla ilgili ayrıntılara girmemeye çalıştık sayın yahoytçular. Uzun lafın kısası, 240 kişilik bir ekip tarafından hazırlananan Assassin's Creed 2'yi sabırsızlıkla bekliyoruz efendim.

Bunlar zaten verilmişti.

• Altair'in kıyafeti daha güzel ama yeni karekteri rönesans devrine göre giydirmişler ne yapalım
  • oynayacagimiz adam ayni mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

oynayacagimiz adam ayni mi?

Hayır Ezio adında bir karakteri yöneteceğiz.

quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Flood yaptığım için çok özür dilerim ama bir haber gördüm.Biraz eski olabilir ama yine de fayda var;

Bunlar zaten verilmişti.

Daha önce verildiğini bende biliyorum hatta bir açıklama yaptım.Üstteki metnin 2.cümlesine ya da 11-12-13-14-15-16-17-18'inci kelimelerine bakarsan yaptığım açılamayı görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeRozan -- 4 Mayıs 2009; 19:04:09 >

• Ya arkadaşlar neden bu kadar ilgisizlik var.Alt tarafı oyunun çıkmasına 4-5 ay var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeRozan -- 4 Mayıs 2009; 19:04:33 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

oynayacagimiz adam ayni mi?

Hayır Ezio adında bir karakteri yöneteceğiz.

Enzo diyeşim geliyo adama...
  • quote:

Ya arkadaşlar neden bu kadar ilgisizlik var.Alt tarafı oyunun çıkmasına 4-5 ay var.

Dur hele bir gameplay videosu gelsin. O zaman gör sen burayı.
  • quote:

Ya arkadaşlar neden bu kadar ilgisizlik var.Alt tarafı oyunun çıkmasına 4-5 ay var.

bir çok pro.oyuncu arkadaşta benim gibi düşünüyordur eminim
    grafik meraklısı degilim arkadaşım ilk oyunda grafik dışında ne vardı hiç bişe oyunu sadece jeruselam yani ilk bölümünü oyna gerisi aynı zati
    git gel konya 6 saat

• http://www.screwattack.com/node/20567
    Bakın burda adam Assassin's Creed 2 'nin sitesindeki olayı çözmüş
    AC2'de Altair yerine Ezio Auditore olcak
    sitedeki videolar YouTube üzerinde proxy ile girerseniz daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 5 Mayıs 2009; 20:59:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.