Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uplayalım bari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Daha önce ortaya çıkan resimlerin yüksek çözünürlüklü olanları yayımlandı.

http://www.mondoxbox.com/news/16422/assassin-s-creed-2-primi-screenshot-in-alta-qualita.html

Resimleri göremedim?
  • Tamam buldum.
  • cıksında oynayalalım tadı damağımda kaldı assasins creed in
  • Bu sene tek umudum Assasins Creed
  • quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

cıksında oynayalalım tadı damağımda kaldı assasins creed in

AC'nin en sevdiğim taraflarından biride insan hareketlerinin yumuşak ve gerçekçi oluşuydu kılıç ile yapılan dövüşlerdeki combo'lar zaten tartışmasız şimdiye kadarki en iyisiydi benimde öncelikli beklediğim oyunlar arasında Ubisoft oyunda tekrar eden görevlerin oyunun bir eksisi olduğuna dair yapılan yorumlarıda dikkate alıp bu yönde hareket ederse arzu edilen bir oyun çıkar karşımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Mayıs 2009; 13:59:54 >
  • TEKRAR EDEN GÖREV UBİSOFTUN GENEL PROBLEMİ ADAMALR GRAFİK KONU SES HERŞEYİ İYİ YAPIYORLAR HATTA
    İYİDEN ÖTE SÜPER OLUYOR BKZ.:FARCRY2, ASSASSİN'S CREED AMA GÖREVLER AŞIRI TEK DÜZE BU DAHA ÖNCE
    YAZDIM ŞU OYUNDA GÖREV ÇEŞİTLİLİGİ ÇOK OLSAYDI İNANIN BU SENENİN HİTİ OLURDU SİLİP SÜPÜRÜRDÜ AMA
    MAALESEF Kİ YOK
  • Yok mu yeni haber?
  • Güzel oyundu 2. dahada güzel olur merakla bklicem :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

TEKRAR EDEN GÖREV UBİSOFTUN GENEL PROBLEMİ ADAMALR GRAFİK KONU SES HERŞEYİ İYİ YAPIYORLAR HATTA
    İYİDEN ÖTE SÜPER OLUYOR BKZ.:FARCRY2, ASSASSİN'S CREED AMA GÖREVLER AŞIRI TEK DÜZE BU DAHA ÖNCE
    YAZDIM ŞU OYUNDA GÖREV ÇEŞİTLİLİGİ ÇOK OLSAYDI İNANIN BU SENENİN HİTİ OLURDU SİLİP SÜPÜRÜRDÜ AMA
    MAALESEF Kİ YOK

Sen neden hep büyük yazıyorsun?
  • İlkinin pc kontrollerine bir türlü alışamamıştım farklı olur umarım
  • görev olayını çooooook çeşitlendirirlerse süper olur. kendi adıma ilk oyunda sırf hikayeyi merak ettiğimden sonuna kadar dayandım oyunun;bütün oyun aynı şeyleri yapa yapa gına gelmişti.
  • The Fugitive

aslında bir zorluğu yoktu kontrollerin,

neredeyse tüm oyunlarda olan kontroldü..ama combo olayı ve + özellikler olduğu için zorluk çekmiş olabilirsin.

değiştirmezseler süper olur.

bide görev çeşitliliği , adamlar herşeyi süper düşünüyorda o konuda niye birşey yapmamışlar..tek sıkan tarafı o iş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Madd_Wexd

görev olayını çooooook çeşitlendirirlerse süper olur. kendi adıma ilk oyunda sırf hikayeyi merak ettiğimden sonuna kadar dayandım oyunun;bütün oyun aynı şeyleri yapa yapa gına gelmişti.

• quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

TEKRAR EDEN GÖREV UBİSOFTUN GENEL PROBLEMİ ADAMALR GRAFİK KONU SES HERŞEYİ İYİ YAPIYORLAR HATTA
    MAALESEF Kİ YOK

Sen neden hep büyük yazıyorsun?

Heyecandan abisi

• HEE FORUMA YAZI YAZARKEN ÇOK HEYCANLANIYORUM ELİM AYAGIMA DOLANIYOR VE CAPS LOCK AÇIK UNUTUYORUM
    YAVSS Çöl Tilkisi seninkide sorumu şimdi bazen büyük baezen küçük yazıyorum işte ne bileyimkafama göre
  • Hadi konuyu uplayalım düşmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

The Fugitive

aslında bir zorluğu yoktu kontrollerin,

neredeyse tüm oyunlarda olan kontroldü..ama combo olayı ve + özellikler olduğu için zorluk çekmiş olabilirsin.

değiştirmezseler süper olur.

bide görev çeşitliliği , adamlar herşeyi süper düşünüyorda o konuda niye birşey yapmamışlar..tek sıkan tarafı o iş..
    PC oyunlarına pek alışık değilim ondan da olabilir ama zordu bana göre.
  • Beyler araştırma yapmadan gelip yazıyosunuz şu konuya. Biraz araştırın lütfen. Önceki sayfalarda tartışıldı zaten hep aynı görevler vs. diye. Ama bu oyunda yok öyle birşey türlü türlü görevler olacak merak etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.