Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (230. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Fazladan görevler ve kıyafetler mevcut.

nasıl ulasabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Fazladan görevler ve kıyafetler mevcut.

nasıl ulasabiliriz

İşte yabancı sitelerde var ama burda bilen yok mu onu soruyorum
  • Arkadaşlar ben bu oyunu 1 ay önce kurmustum oyunu acıyordum beyaz bi ekran geliyordu acaba bu sorun çözüldümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zweggen

Oyunun bitmesine az kaldi ama leonardo ile at arabasi bolumunden sonra konusurken sarilmak icin tus geldi basmadm ve uzuldu...bana cok koydu yaa!

Sorma ya aynen Ama çok yakışıklı yapmışlar leonardoyu o tip bende olacak varya hem tip hem üstünzeka
  • Birde Oyunu bitirdim.Yorum yapayım.

Şuana kadar oynadığım en güzel fps türü diyebilirim.Birincisini oynayamadım fakat Bu oyunla ilgili birşey değil sanırım çünkü bu senaryo başlangıç gibi gözüküyor.Oyun çok çeşitli görevler mevcut insan hiç sıkılmıyor şunu halledim bunu çözeyim şurayı açayım derken 3-5 saat gidiyor.oyunu bitirdiğim halde birkaç sorum var baylar&bayanlar

1.Forli de bir tomb var ama kanatla uçup bulmak zorundasın sanırım bulabilen varmı onu ya ve bu ayrı bir tomb sanırım çunku ve altair itemlerini çoktan almıştım.
    2.oyunun sonundaki kadın ne diyor ve bızım ekıp nereye kacıyor.
  • Assassin's Creed: Brotherhood geliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King_

Assassin's Creed: Brotherhood geliyormuş.

Günaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King_

Birde Oyunu bitirdim.Yorum yapayım.

Şuana kadar oynadığım en güzel fps türü diyebilirim.Birincisini oynayamadım fakat Bu oyunla ilgili birşey değil sanırım çünkü bu senaryo başlangıç gibi gözüküyor.Oyun çok çeşitli görevler mevcut insan hiç sıkılmıyor şunu halledim bunu çözeyim şurayı açayım derken 3-5 saat gidiyor.oyunu bitirdiğim halde birkaç sorum var baylar&bayanlar

1.Forli de bir tomb var ama kanatla uçup bulmak zorundasın sanırım bulabilen varmı onu ya ve bu ayrı bir tomb sanırım çunku ve altair itemlerini çoktan almıştım.
    2.oyunun sonundaki kadın ne diyor ve bızım ekıp nereye kacıyor.

Nereden başlasam yanlışları düzeltmeye kara veremedim.

İlk olarak bu oyun tür olarak FPS değil TPS oluyor.Birincisini oynamadığınızdan bu oyunu başlangıç senaryo olarak düşünmeniz gayet normal.Bir serideki 2. oyunun başlangıç senaryosu olmasıda saçma oluyor doğal olarak.

Forlideki "tomb" diye bahsettiğiniz yer sadece simge itibariyle "Assassin's Tomb"lara benzemekte.Oyun bittikten sonrada uçmak isteyenler için konulmuş "Special Memory".Yani bir görev değil uçmak yada uçmamak size kalmış.

Sadece oyunun sonundaki kadının dedikleri ile oyunun genel hikayesini kavramanız gayet zor bunu yerine masterm1nd 1 sayfa gerideki SSS postundaki hikayeyi okuyun.

• normal'in key'i ile black edition aktif edilemez dimi :( ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miko_93

normal'in key'i ile black edition aktif edilemez dimi :( ?

Edilir, ettim, bitti, bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekko01

Arkadaşlar ben bu oyunu 1 ay önce kurmustum oyunu acıyordum beyaz bi ekran geliyordu acaba bu sorun çözüldümü

SKIDROW var bi tane fıstık gibi. Burda bitirenlerin %60'ı nasıl bitirdi sanıyorsun
  • Hocam cehennemli falan bir site var bilirsiniz orda black editions aktif etmek var ama aktivizyon mail gelmiyor biri bana yardım etse bu konuda küreklerini yollasa ben nasıl yapacağımı biliyorum çünkü.Birde bu cengiz hanı veya büyük iskenderi öldüren assasinslerin mezarları ne arıyor italyada.
  • bende var unlocker save yasak değilse paylaşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

bende var unlocker save yasak değilse paylaşim

Hocam ö.m den paylaşırmısın ?
  • gönderdim :)
  • oyunu dün sabaha karşı 4-5 sularında bitirdim tam hatırlamıyorum daha doğrusu hatırlayamıyorum ama sanırım 4 günde,hergün 6 saatlik oyun süresi ile oyunu bitirdim.
    oyundaki hiçbir görev insanı sıkmıyor diyebilirim sıkanlar ise bir iki görevi geçmez.
    oyunda en fazla bir iki kere takıldığım yer oldu çözmemde bir 15 dakikamı aldı diyebilirim. ancak oyun gerçekten güzel sürüklemişler insanın oynadıkça oynayası geliyor bir an evvel bitirsemde kurtulsam dedim ancak bitirdikten sonraki ilk sözüm 3. oyunu kim beklicek ya
    aslında oyun tamamen suikast üzerine kurulu ama oyun kendini neredeyse hiç tekrarlamıyor her suikast görevinde ayrı bi heyecan sardı beni
    oyun bitti şimdi kara kara ne yapsam diye düşünmekteyim herkese tavsiye ederim bu oyunu bitirmek o uzun soluklu aksiyonu tatmak yakalandım yakalancam heyecanı yaşamak gerçekten güzel duygulardı

•  Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

Ya 3. oyun olacak yada çizgi roman serisi.Bir kaç gündür bayağı tartışılmakta.

http://www.ubiworkshop.com/
  • Hönk?! Fikirler?

Edit: Ortam güzel görünüyor, Mısır'ın yakıcı kumları arasında vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterm1nd -- 4 Haziran 2010; 19:34:56 >
  • Oyunu ben de bitirdim. Her anından, her görevinden ayrı zevk aldım. Herkese tavisye ederim.
  • Antik mısır olursa ağlarım,büyük saçmalık olur çünkü.

quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

Ya 3. oyun olacak yada çizgi roman serisi.Bir kaç gündür bayağı tartışılmakta.

http://www.ubiworkshop.com/

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.