Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (231. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nurky

quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

Orijinalden alıntı: Nurky

Ati X1550 ile oynayan var mı ki -)
    En düşük ayarlarda bile konusmalarda falan çok kasıyor,config dosyası falan var mı acaba kullanabileceğimiz..
    ya da fps artışı için ne yapabiliriz?
    fikri olan var mı ki

aynı durum bendede var konuşma sahnelerinde sesle görüntü arasındaki senkron kayboluyor ilk oyunu x1550 grafik hatası verdiği için oynayamamıştım bunda hata falan olmadığı için dert etmiyorum onu :)

Şu video sahnelerini geçsek aslında iyi olacak da,oraları geçemiyoruz ki..
    Yeni kasa toplamak farz oldu zaten. -)

Yeni kasa toplaman fayda etmicektir:) Ancak işlemcin sağlam olursa durum değişebilir. Bak bendeki sistem: İşlemci: Intel Core i7 930 2.80 Ghz | Anakart: Gigabyte GA-X58A-UD7 DDR3 S+GL | Ekran Kartı: Asus Eah5970 2(2x1) Gb | Ram : 6 Gb GSkill (3x2 Gb) TT DDR3 1600Mhz Cl7 | Ses Kartı : Creative X-FI Xtreme Gamer Fatal1ty Pro | Güç Kaynağı: High Power Hp-1000-G14C 1000W Absolute Power | HDd 1: 1 Tb WD Cavier Black | Hdd 2: 1 Tb WD Cavier Green | . Ama oyunun daha başında kafayı sağa çevirdiğim an pc kilitlenecekmiş gibi yavaşlıyor. Kanımca bunun tek çaresi oc yada sağlam bir işlemci almak.

• Ya bu venedikte bir assasins tomb var orayı geçemiyorum hani zamana karşı kol falan çekiliyor 3-4 tane yol var ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

Onu biliyoruz be gençler oyunun ortasında aldım Altair'in zırhını ben. İsmini bilmiyorum. Bide onları ezberlersek ohooo.

"mśtfzfr"

Sen Altairin zırhını nasıl oyunun ortasında aldın bende 12. bölümden sonra 5. tomb çıktı 13 dede kavuştuk zırha 14 dede oyun bitiyor zaten ortası olmuyor.

Ben 9. bölümdeyim aldım altair zırhını ve kılıncını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikomen

quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

Onu biliyoruz be gençler oyunun ortasında aldım Altair'in zırhını ben. İsmini bilmiyorum. Bide onları ezberlersek ohooo.

"mśtfzfr"

Sen Altairin zırhını nasıl oyunun ortasında aldın bende 12. bölümden sonra 5. tomb çıktı 13 dede kavuştuk zırha 14 dede oyun bitiyor zaten ortası olmuyor.

Ben 9. bölümdeyim aldım altair zırhını ve kılıncını.

9 da nasıl alınıyor kadının çocuklarını kurtarmadan alan varmı zırhı?

• Ben 9 bitmeden aldım karnavaldan önceBirde bu altair beyaz giysisini nerden alacağız youtube beyaz giysi ile geziyor bir adam.
  • arkadaşlar squence 13 bitti bütün tomblar tamam altairin kıyafetini aldım. şehir full geliştirildi. codex page ler full. silahlarım falan süper güçlü cebimde de 50000florin falan para da arttı ama villa nın içine girip codex pageleri yerleştirdiğimiz yere gidemiyorum memory is not ... vs bişiler diyordu hatırlamıyorum. ne yapmak gerek?
  • @alper_tol

Buyuk bir ihtimal 30 tane olan codex pages'lerin tamamini toplamamisindir !!! Sehirlere geri don ve almadigin codex'leri topla !! ss verseydin daha net konusurduk ama benim tahminim bu !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_tol

arkadaşlar squence 13 bitti bütün tomblar tamam altairin kıyafetini aldım. şehir full geliştirildi. codex page ler full. silahlarım falan süper güçlü cebimde de 50000florin falan para da arttı ama villa nın içine girip codex pageleri yerleştirdiğimiz yere gidemiyorum memory is not ... vs bişiler diyordu hatırlamıyorum. ne yapmak gerek?

Burda yanlışın var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joe Barbaro -- 5 Haziran 2010; 11:43:23 >
  • demekki öncesinde yapman gereken bi görev var yapmadan gitmeye çalışmışsın yada yanlış yoldan gidiyosun villaya ondan memor in not avaible diyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_tol

arkadaşlar squence 13 bitti bütün tomblar tamam altairin kıyafetini aldım. şehir full geliştirildi. codex page ler full. silahlarım falan süper güçlü cebimde de 50000florin falan para da arttı ama villa nın içine girip codex pageleri yerleştirdiğimiz yere gidemiyorum memory is not ... vs bişiler diyordu hatırlamıyorum. ne yapmak gerek?

Orada bayan diyorki sana eksik olan codexler haritada belirdi git al gel
  • Hocalar sonradan bu altın maskeyi falan tekrar takma imkanımız var mı veya uçtuğumuz aleti at arabasını.
  • bi tek uçtuğun aleti kullanabiliyosun forlideydi sanırım oda...
  • Her yeri çamur olan bi memleket var. Orda beyaz Assassin işareti var. Bayağı bi köşede. Ordaki binaya çıkıyosun uçuyosun.
  • 3. oyun hakkında duyduğunuz bildiğiniz birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Hocalar sonradan bu altın maskeyi falan tekrar takma imkanımız var mı veya uçtuğumuz aleti at arabasını.
  • quote:

quote:

Hocalar sonradan bu altın maskeyi falan tekrar takma imkanımız var mı veya uçtuğumuz aleti at arabasını.

quote:

Orijinalden alıntı: principino

bi tek uçtuğun aleti kullanabiliyosun forlideydi sanırım oda...
  • Cevap için sağ ol sakalım falan çıktı iyice sona geldim heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

3. oyun hakkında duyduğunuz bildiğiniz birşey var mı?

http://www.chip.com.tr/forum/assassin-s-creed-3-yolda_t165682.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

3. oyun hakkında duyduğunuz bildiğiniz birşey var mı?

http://www.chip.com.tr/forum/assassin-s-creed-3-yolda_t165682.html

yeni oyunun mısırda geçecek olması çok iyi... 4. oyunda incalar fln olursa süper olur

• Yeni oyun Mısır'da geçmeyecek hatta o resim oyuna bile ait değil.

Ubisoft'un Twitter'da bu resimin tamamen "farklı" bir projeye ait olacak demesi ve resmin yayınlandığı adresin "www.UbiWorkShop.com" oluşu sebebi ile bu resim %99 Assassin's Creed çizgi roman serisinin ön habercisi.
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.