Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (232. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama Mısır olayı çok iyi olurdu resim bile etkileyici, böyle daha eski çağlara getirse oyuncuyu bence hiçde fena olmaz.
  • Beyler hani altair soyunun ne işi var italyada derseniz ben anladım hani bir ara desmond olara rüya görüyoruzya arce de altair oluyoruz templar falan her etrafta bir kadını kovalıyoruz yakalayınca kulede altair tak fişi bir işi moduna geçiyor galiba o kadın altair sevgilisi sevgilisi değilse bile arce düşünce acre dekiler avrupaya geliyor ve o kız altairden hamile olarak dönüyor avrupa böylelikle altair soyu orda devam ediyor.Birde keşke tekrar altair olabilsek mısırda
  • Oyunu 2 defa bitirdim.
    Mezarları açmak çok kolay.Ve zevkli.

Line Age yi de izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler hani altair soyunun ne işi var italyada derseniz ben anladım hani bir ara desmond olara rüya görüyoruzya arce de altair oluyoruz templar falan her etrafta bir kadını kovalıyoruz yakalayınca kulede altair tak fişi bir işi moduna geçiyor galiba o kadın altair sevgilisi sevgilisi değilse bile arce düşünce acre dekiler avrupaya geliyor ve o kız altairden hamile olarak dönüyor avrupa böylelikle altair soyu orda devam ediyor.Birde keşke tekrar altair olabilsek mısırda

o kadar tırmandı herif... hakkıdır

• mısır nerden çıktı ya romada geçecek .ezio hikayeye devam edecek papa vatikan falan çıkar belki romada geçtiğine göre:)
  • Evet romada geçicek bence başka bir çağda olabilirdi.
  • Beyler burada ne yapmamız gerekiyor ?

• Bulduğun codexleri koyman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Bulduğun codexleri koyman gerekiyor.

peki onları nerde bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 6 Haziran 2010; 4:03:33 >
  • 30 tane var toplam her yerde araman lazım odalarda çıkıyor bazıları.
  • Assassin's Creed Telefon Melodisi uyarladım kendimce, bence çok güzel oldu. Uploadladım belki kullanmak isteyenler olur...

http://rapidshare.com/files/395810145/Assssin_s_Creed_Telefon.rar
  • Wetland Escape'i kullanıyordum uzun süredir çağrı sesi olarak,bu mesaj güzelmiş onu ayarladım şimdi.
  • arkadaşlar sequence 13 ün save dosyası gerekeiyor. sequence 13 ün sonları. bulamadım bir türlü, yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Assassin's Creed Telefon Melodisi uyarladım kendimce, bence çok güzel oldu. Uploadladım belki kullanmak isteyenler olur...

teşekkürler güzel olmuş
    bende bütün soundtrack albümünü indirdim gerçekten çok güzel müzikleri var.
    edit: müzikleri parçalamak için hangi programı kullandınız ismini verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 6 Haziran 2010; 14:02:03 >

• Cool MP3 Splitter işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Cool MP3 Splitter işini görür.

teşekkürler
  • EDİT:Sorun çözülmüştür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackankas -- 6 Haziran 2010; 20:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Arkadaşlar ben oyunu bir kere kurup yarılarına falan gelmiştim.Format attım yerel disk D de yedeklemiştim tekrar kurdum.
    Oyuna girerken ss deki hatayı alıyorum.

SS de hosts u içindeki ipler,dsn adresim hepsini koydum.
    İnternetteki başlat çalıştıra cmd yaz ipconfig /flushdns yaz falan hepsini denedim.Girmiyor
    Otomatik dsn de denedim olmadı.Hostun içindekileri sildim olmadı(server.exe çalışmıyor)

Oyunu mamundadan 25.04.2010 tarihinde indirdim. ( Assassin's Creed II [SKIDROW] )
    Bu sorunu nasıl çözücem bir zahmet yardım edin.

ip falan dğiştirmene hiç gerek yoktu , oyunu baştan yükle ve crack dosyasını UBISOFT GAME LAUNCHER KLASÖRÜNE AT

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Assassin's Creed Telefon Melodisi uyarladım kendimce, bence çok güzel oldu. Uploadladım belki kullanmak isteyenler olur...

Eline sağlık, harika olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_reis

quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Arkadaşlar ben oyunu bir kere kurup yarılarına falan gelmiştim.Format attım yerel disk D de yedeklemiştim tekrar kurdum.
    Oyuna girerken ss deki hatayı alıyorum.

SS de hosts u içindeki ipler,dsn adresim hepsini koydum.
    İnternetteki başlat çalıştıra cmd yaz ipconfig /flushdns yaz falan hepsini denedim.Girmiyor
    Otomatik dsn de denedim olmadı.Hostun içindekileri sildim olmadı(server.exe çalışmıyor)

Oyunu mamundadan 25.04.2010 tarihinde indirdim. ( Assassin's Creed II [SKIDROW] )
    Bu sorunu nasıl çözücem bir zahmet yardım edin.

ip falan dğiştirmene hiç gerek yoktu , oyunu baştan yükle ve crack dosyasını UBISOFT GAME LAUNCHER KLASÖRÜNE AT

Bir adet pm atıyorum

Bendeki crack dosyasında oyuna girme kısa yolu falan yok.Sadece server.exe ve hosts.bat var.

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.