yazın sonunda yada kışın başında gelir büyük ihtimal :) hazır konu açılmışken ben daha 1'i bitiremedim (boynuzlu kasket takan genç bi adam deniz kenarında herkesin gözünün önünde bi rahibi öldürüyo sonrada limandan uzaklaşıp gemiye biniyo ya orda kalmışdım en son ertesi gün pc'i açdığımda bütün herşey sıfırlanmışdı) sadete gelcek olursak... Bana o bölümün save dosyası lazım
mafia 2 de çok sevinmiştim ama en çok bu habere sevindim galiba Ubisoftun tarihinin en iyi oyunu belkide. Helal sana ubisoft çizgini bozmadan devam ediyosun :)
bir sürü oyun çıkıyor hangi birine yetişeyim elimde olupta oynamadıgım bir sürü oyun var bunlardan birisi de assassins creed ikisi duyuruldu neysem bu akşam kurupta bi bakem nasıl bişmiymiş
Videodan anladığım kadarıyla oyun Rönesans zamanı İtalya'sında geçicek.Ayrıca video ilk olarak Da Vinci'nin çizemlerine atıfla Altair'in kolundaki suikast bıçağının bir insan kolundaki mekaniği gösteriliyor daha sonra ise bir planör kanadı.Acaba Altair ile bu oyunda cidden uçacak mıyız?
Malum Altair Arapça'da "Uçan Kartal" anlamına gelmekte.
Birde çoğu kişi görevler tekrar etmesin demiş ama ilk oyunda görevlerin sadece yapılışı tekrar ediyordu.Yaptığımız görevlerden kazandığımız istihbaratlar hep farklıydı.Siz bu bilgileri kullanmadan Allah ne verdiyse dalarsanız oyun sıkıcı gelir.Ben yarım saat harita üzerinde suikasti planlayıp.Kimseye hissttirmeden kaçıyordum.Oyunun zevkide buradaydı.
quote:
Orjinalden alıntı: mawice
mafia 2 de çok sevinmiştim ama en çok bu habere sevindim galiba Ubisoftun tarihinin en iyi oyunu belkide. Helal sana ubisoft çizgini bozmadan devam ediyosun :)
İlk oyunu bende çok beğenmiştim. 3-4 defa bitirmişimdir. İkincisinin de süper olacağından kuşkum yok. Ne de olsa işin içinde Jade Raymond ablamız var.
Yanlız ikinci oyunda Altair olmayabilirmiş. Başka bir karakter olabilir. Çıkış tarihi de Ubisoft un dediğine göre 2010 Mart ayına kadar ki bir tarihte.
Taaa 2010da çıkması ve 14-15yy tasınması kötü olmus
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
Ara vidyolar izlenmez mi ya? Oyunun bütün hikayesi orda anlatılıyor...
İngilizcen olmayınca bi halta yaramıyor
quote:
Orjinalden alıntı: AnimePiggy
quote:
Orjinalden alıntı: Impavide
Umarım 5-6 görevi tekrar tekrar bize kakalamak yerinde daha yaratıcı ve geniş bir görev seçenekleri görmek isteriz.Bide en çok istediğim ara sahneleri izlemeden geçebilmek.Ne sinir şeydi onlar bir vidyo 15 dakika kadardı.
15 mi? 4 dk'den uzun video yok AC'de
Lafın gelişi demek istemiştim.
Ne zaman çıkcak bu oyun yaw?
off 1 yıl kim bekliycek şimdi
Şu ana kadar grafik + fizik modellemesi + optimizasyon + konu + oynanabilirlik olarak en iyi oyunlardan biriydi ama kendini oynatamadı bana nedeni ise kendini tekrarlaması yaratıcılık yok ( Yanlış anlamayın konu olarak çok yaratıcı ) değişik şeyler yapabilirdik bu karakter ile daha değişik görevler olabilirdi....
Ama ikinci oyunda bu yanlışlardan ders alırlar umarım ve bu kadar iyi grafik ve güzelliklere sahip bir oyunu oynarız...
Beyler teaser nerde?
arkadaşlar bu assains creed başlangıç kısmında ellerinde testilerle insanlar var. orayı nasıl geç,cem ya kafayı yedim 3 gündür. testileri kırmadan tabi. şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: RONSPY
Beyler teaser nerde?
Teaser gördüklerinden daha doğrusu göremediklerinden ibaret işte.
Ayrıca birisi Altair olmayacak ana karakter demiş ama nasıl olur yav??
quote:
Orjinalden alıntı: redbager
arkadaşlar bu assains creed başlangıç kısmında ellerinde testilerle insanlar var. orayı nasıl geç,cem ya kafayı yedim 3 gündür. testileri kırmadan tabi. şimdiden teşekkürler
SHİFT tuşuna basılı tutarak ilerle.
quote:
Orjinalden alıntı: redbager
su testisi su yolunda kırılır oluruna bırak sol üste sana hangi tuşa basman gerektigi söylüyor arkdaşım
Ubisoft Ceo'su Yves Guillemot yaptığı açıklamada 2010 Mart ayına kadar firmanın 7 adet oyun çıkaracağını söyledi ve bunlardan dördünün isimlerini verdi. Sırasıyla bu oyunlar;
1) Assasin's Creed 2
2) Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
3) Red Steel 2
4) Henüz adı açıklanmamış bir Tom Clancy oyunu daha.
NOT: ALINTIDIR
TRGAMER.COM
Bu tom clancy ne iş ya her ay bi oyun çıkarıyor
Yazılardan anlayamadım şimdi? altair olacak mı olmayacak mı arkadaşlar ?
aldığım tüm asssassins creedler hatalı bozuk vs çıktı net kotalı alinde sağlam oyun olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim karşı ödemeli kargo :)