Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: devolska

aldığım tüm asssassins creedler hatalı bozuk vs çıktı net kotalı alinde sağlam oyun olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim karşı ödemeli kargo :)

Senin sistemde sorun olmasın?
  • ben "Jade Raymond" alsam olur mu, yani oyun yerine.

siz oyunu oynayin ben baska sey oynicam.
  • @gizmo_X

Olmaz, olamaz!
  • @OziiX

nie baba, neguzel siz oyunu oynicaksiniz.
  • bu oyunu karı mı yapmış

öff canım çekti yazın milletin boğzına ne bicim sokardım o elindeki bıcaı adını unuttum şimdi. o adam diyordu ya altayir it siims may sütüdents nat andırsıtend vatitis riyıl de bileyd. i hop cen yu help mi vaç yu now?

zevkle bekliyoruz
  • sistem kaldırıyo oyunu core 2 duo 2.2 ghz 2 gb ram sapphire x1550 ekran kartı .ilk aldığımda başlangıç videosundan sonra attı. 2.aldığımda oyun sürekli bir yerde takılıp kalıyodu .3 aldığımda damascus şehrine girdiğimde altair hariç hiçbirşeyi göremiyodum harita bozuktu save dosyası denedim 2 şehirde daha bozuk harita vardı .bugün mağazalarda orjinaline bakim dedim oda yok ...
  • Assassin’s Creed 2 Hakkında İlk Detaylar

Tarihsel bir döneme gerçekçi bakış atan, görselliği ve aksiyonu ile tatmin eden ancak kendini fazlasıyla tekrar ettiği için klasik olma şansını yitiren Assassin’s Creed, ikinci oyunu ile hatalarını telafi etme peşinde.
    Ubisoft’tan gelen bilgilere bakılırsa, yapım ekibi ilk oyunun eksikliklerini ortadan kaldırmak için sıkı bir şekilde çalışıyor. Öncelikle açıklanan oyun dinamiklerinden bahsedelim dilerseniz. Assassin’s Creed 2′nin resmi sitesinde karşımıza çıkan Da Vinci çizimlerini haklı çıkaracak şekilde, oyun Venedik ve Sicilya gibi İtalyan Rönesans döneminin önemli şehirlerinde geçecek. Oyunda Ezio isimli bir karakteri yöneteceğiz, ancak yan karakterler de zaman zaman kontrolümüzde olacak.

Oyundaki rutini kırmak için yapımcılar farklı yetenekler ekliyor Ezio’ya. Bunlardan en önemlisi artık yüzebilecek olmamız. Yani şehirdeki su yollarını da kaçmak veya saklanmak için kullanabileceğiz. Ayrıca büyük balolar düzenlenecek oyunda ve Ezio kendini gizlemek için maske takabilecek. Böylece baloda dans ederken hedefimizi kalabalığın içinde ortadan kaldırabilecek ve dikkat çekmeden kaçabileceğiz.

quote:

Venedik, 15/16. yüzyıl civarı. Kamera günlük yaşamın kargaşasına odaklanıyor. İlk oyundaki sivillerin birbirleriyle iletişimde daha başırılı versiyonlarını düşünün. Bu sahnede bir adamı çekici bir kadının eline para tutuştururken görüyoruz.

Biri oldukça şişman, diğeri ise zayıf iki adam bir bottan iniyorlar ve şehrin içinde bir meydana doğru ilerliyorlar. Bu meydanda bir maskeli balo var. Herkes dansediyor, bildiğiniz balo işte.

Daha önce parayı kabul eden kız, adamlardan zayıf olanına doğru ilerliyor ve onu dansederek farkettirmeden topluluktan uzaklaştırıyor. Kamera onların etrafında dönmeye başlıyor.

Yandan dansçıların kıyafetini giymiş bir adam geliyor ve daha zayıf olan adamı boynundan bıçaklıyor. Kullandığı bıçak ise ilk oyundaki koldan çıkan bıçak. Adam kanlar fışkırtarak ölüyor.

Adamlardan şişman olan bunu farkediyor ve suikastçinin peşinden gardiyanları göndererek koşmaya başlıyor. Suikastçi apartmanların çatılarından atlayarak aşağıda koşan adamı takip ediyor. Kısa bir takipten sonra suikastçi adamın üzerine atlayarak yakalıyor.

Yüz yüze geldiklerinde şişman adam konuşmaya başlıyor:

"Annen gibi güzel bir kadının ölmesi vahim bir durumdu, bunu kabul ediyorum... Öbür taraftan baban agresifliği yüzünden öldü."

Bunun üzerine sukastçi adamı tabancayla vuruyor ve trailer bitiyor.

Trailer'dan sonra yaptığımız konuşmalarda ortada bir aile davası olduğu söylendi ve ilk oyundaki kardeşlikle ilgili birşey söylenmedi. Ayrıca başkalarının kılığına girmenin bu oyunda oldukça önemli bir rol taşıdığı anlatıldı ("Hitman'leştirilmiş" yani oyun). Trailer tam anlamıyla tamamlanmamış olsa da Assasins Creed 1'in başındaki intro sahnesiyle aynı kalitedeydi. Aynı zamanda animasyonlar gameplay olamayacak kadar akıcıydı. Oyunun ana karakterinin üç ayrı resmi gösterildi (hepsi farklı kıyafetlerdeydi) ve bizden en iyisini seçmemizi istediler. Bu üç resmin altında "ezio" ismi yazılıydı (sanırım karakterin ismi bu). Ancak karakterin yüzü tam anlamıyla gösterilmedi.

altair yoksa bende yokum

• Pof 15.yy avrupalılar mal mal giyiniyodu o beni kendisine bağlayan güzel kıyafeti giyemeyeceğiz bu oyunda galiba
  • Offf, yeni görseller geldi. Linki kaybetmeseydim atacaktım, artık FC2'deki gibi süzülme olayı da var. Kanatları sırtında taşıyor Ezio, yüzebiliyor, 2 bıçak taşıyor, daha fazla gizlilik hareketi var.

Ve AC 2 bomba gibi gelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Offf, yeni görseller geldi. Linki kaybetmeseydim atacaktım, artık FC2'deki gibi süzülme olayı da var. Kanatları sırtında taşıyor Ezio, yüzebiliyor, 2 bıçak taşıyor, daha fazla gizlilik hareketi var.

Ve AC 2 bomba gibi gelir...

Hangi sitedeydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

bu oyunu karı mı yapmış

öff canım çekti yazın milletin boğzına ne bicim sokardım o elindeki bıcaı adını unuttum şimdi. o adam diyordu ya altayir it siims may sütüdents nat andırsıtend vatitis riyıl de bileyd. i hop cen yu help mi vaç yu now?

zevkle bekliyoruz

İşte bu kadın. AC in baş tasarımcısı. Jade Raymond

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 10 Nisan 2009; 23:21:50 >

•  Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

RESİM GERÇEK OLMAYABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 10 Nisan 2009; 23:37:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Daha birincisini oynamadım.

ben de ama oynıycam inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

RESİM GERÇEK OLMAYABİLİR

Oooo gene güzel bir oyun olacak gibi duruyor

• Resim TAMAMEN GERÇEKTİR.

http://www.epicbattleaxe.com/favs/2009/4/10/first-assassins-creed-2-images.html

Videoda oyun içi görüntüler mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Resim TAMAMEN GERÇEKTİR.

http://www.epicbattleaxe.com/favs/2009/4/10/first-assassins-creed-2-images.html

Videoda oyun içi görüntüler mevcut.

Ceyhun hatırlıyor musun sen oyunu çıktığı gibi indiregandi yapmıştın bana SS'ler atıyordun ey gidi günler..Bu arada video için teşekkürler.

Resimleri videodan çektim

• Bir karakter bu kadar karizma olabilirmi ya.
  • Vaay Altair Ciks olmuşsun yegenim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.