Bildirim
Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Voov.. Duvarkağıdı yaptım masaüstüme -
-
Ayrıca dikkat ettinizmi bilmiyorum ama ilk oyundaki gibi karekterimizin parmağı kesik değil.Suikast bıcağı o kısımdan çıkıyordu ama bundan hangi kısımdan çıkacak bilmiyorum.Kendi kendini kesmesin bu salak Ezio.
Altair
-
Ben tam askerdeyken çıkacak ya... -
-
Bu oyun bence çığır açacak gibime geliyor.. -
Resimler muhteşem. Bu arada artık samanların içindeyken adamlar yanımıza geldiğinde onları samanın içinden öldürebilecez. Eğer öyleyse muhteşem ilk oyundaki gibi sadece saklanmak içi kullanmayacaz. -
-
quote:
Orjinalden alıntı: OziiX
Bu oyun bence çığır açacak gibime geliyor..
Ben de böyle düşünüyorum çok manyak bi şey olucak. -
ilk oyunu yapan kiz yapmiyor -
Çöl Tilkisi
bu resimlerin daha kaliteli olanları var mı?
Birde hangi videodan aldın bunları?
@axix252506
Bu resimin 1680x1050'sini de yapabilirmisin?
Süper duvar kağıdı oldu ama 1600x1200 biraz genişlemiş duruyor
bende yeni gördüm bu screenshot ları bakayım bulursam atarım. diğer resmin 1600x1050 si altta.inşallah ekrana tam oturur.
http://img14.imageshack.us/my.php?image=1680x1050r.jpg
bide şu alttakinide deviantartta buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axix252506 -- 12 Nisan 2009; 12:24:15 >
-
@Çöl Tilkisi
Resimleri nette buldum. Daha kalitelileri henüz yok. -
Alıntı yapmayın arkadaşlar resimli mesajları tümüyle... -
Resimler kaliteli olmasada oyun hakkında fikir vermesi önemli ac2'de bazı farklılıklar olucak altair suda yüzebilecek ve uçabilecek bunun dışında başka özelliklerde olabilir yani netice olarak eğer görevlerde 1. oyundaki gibi tekrar niteliğinde olmazsa mükemmel bir oyun olucak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Nisan 2009; 12:50:32 > -
-
venomtrk
koptum yaw...
tü tüü tü Maaşallah Allah nazarlardan korusun.. birazdan müslüman da olur herhalde.. -
-
son ss ler müthiş
yakında daha kaliteli olanlar elbet gelir ama oyun hakkında baya fikir veriyor son ss ler..
8 gözle bekliyorum bu oynu -
quote:
Orjinalden alıntı: VaLoUr
Resimler kaliteli olmasada oyun hakkında fikir vermesi önemli ac2'de bazı farklılıklar olucak altair suda yüzebilecek ve uçabilecek bunun dışında başka özelliklerde olabilir yani netice olarak eğer görevlerde 1. oyundaki gibi tekrar niteliğinde olmazsa mükemmel bir oyun olucak
Onun adı artık Ezio
Bana yardımcı olan diğer arkadaslara da teşekkür ederim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X