Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Oz_An

Vaay Altair Ciks olmuşsun yegenim

O Altair değil artık. Ezio
  • ezio ne öle ya ezik der gibi İşin şakası bi yana bu eleman daha karizma olmuş ancak isim tam bir faul olmuş ubisoft umarm değişirler ismi. En azından bize altairi hatırlatsın
  • Tam adı

Ezio Auditore de Firenze

• Hakkaten Altair değilmiş bunun parmakları tam Ama özenti olmuşsun delikanlı Kendin OL
  • İlk oyunda bir saçmalık vardı, üstümüzde envai çeşit silah olmasına rağmen gardiyanlar bir şey demiyordu. Dikkat ederseniz silahlar artık tamamen gizli, şükür!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

İlk oyunda bir saçmalık vardı, üstümüzde envai çeşit silah olmasına rağmen gardiyanlar bir şey demiyordu. Dikkat ederseniz silahlar artık tamamen gizli, şükür!

Bu kadar ayrıntılara takılma dostum ya. Sonuçta bu bir oyun.
  • Off off off eridim resmen yahu dayanamadım ilk oyunu da yeniden kurdum sayenizde
  • ilk oyunu tam oynayamadım bile sistem yüzünden. Artık yeni sistem diziyorum. Altairin karizmasının çapını büyütmüşler ortaya ezio çıkmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Bir karakter bu kadar karizma olabilirmi ya.

olamaz adamın dısarı çıkıp adam öldüresi geliyo

• quote:

Orjinalden alıntı: leco

Tam adı

Ezio Auditore de Firenze

Adamımızın soyadı Floransa olduğuna göre bence oyunun ilk bölümü floransada başlayacaktır ve italyayı dolaşacaz bu sefer
  • Acaba düşmana aynı anda iki bıçağı sokabilecekmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Acaba düşmana aynı anda iki bıçağı sokabilecekmiyiz

ne kadar cani insanlar var ya
  • Ne oldu yahu sonucta oyun bu
  •  Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

Raflarınızdaki Altair figürlerine bir selam yollayın, yeni suikastçimiz yine “atalarından” aldığı mirası kullanacak olan genç bir fedai; Ezio Auditore. Floransa’lı Auditore ailesinin ferdi olan Ezio, şehrinin asillerinden biri olarak lanse ediliyor ve bu makam, fedaimizi daha özel kılıyor haliyle. Bahsettiğimiz Da Vinci videolu temanın gönderme yaptığı yerleri şimdi daha iyi anlıyoruz, zira sızan bilgiler oyunun Altair’den yaklaşık 300 yıl sonra, Rönesans evresinde geçeceğini söylerken Leonardo ustanın atölyesini oyun içinde görme ihtimalimiz de yüksek. Bunun yanında, sızan diğer ayrıntılar arasından ilgimizi çekenler ise şöyle:

Ezio’nun kullanacağı silah yelpazesi oldukça geniş tutulmuş; çeşitli kılıçlardan, mızraklara hatta baltalara kadar birçok seçeneğimiz olacak.

Venedik ve Floransa gibi Rönesans’ın kalbinin attığı şehirleri ve önemli mekanlarını oyunun zaman periyoduna göre birebir gerçeklikte göreceğiz. Da Vinci’nin Atölyesi bu mekanlardan biri.

Düşmanları etkisiz hale getirdikten sonra silahlarını alıp onlara karşı kullanmak, bizce, çok eğlenceli olacak.
    16 özgün görevle görev çeşitliliği artacak, Ubisoft ilk oyunda monotonluktan dolayı aldığı eleştirilerden ders
    çıkarmışa benziyor. Tekrar tekrar yaptığımızı yankesicilik görevlerini yeni oyunda görmemiz çok zor.

Oyuna eklenen gece-gündüz zaman döngüsü gerçekçiliği kesinlikle artıracak.

Ezio, yüzme biliyor. Evet.

Ezio yaralandığında sokak arası doktorlarından tıbbi destek alabileceğiz.

Ubisoft, Assassin’s Creed 2'nin çıkış tarihi ise Nisan 2010 olarak belirtti. Sızacak yeni ayrıntıları heyecanla bekliyor olacağız.

• Peki oyunun hnagi platformlara çıkacağı bellimi.Yine pc versiyonu geçmi çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: can_38

Peki oyunun hnagi platformlara çıkacağı bellimi.Yine pc versiyonu geçmi çıkar.

Multiplatform. PC ye yüksek ihtmalle ilki kadar olmasa da geç çıkacaktır. 2 hafta falan. Ubisoft son zamanlarda böyle yapıyor hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 11 Nisan 2009; 18:01:10 >
  • Allah beee 2010 beklenir mi yahuuu
  • ezio daha önemli bir tip olucak galiba.
  • Nisan 2010 çok geç bir tarih
  • çok iyi olacağa benzer. ilkindeki gibi bir süre sonra sıkıcı ve monoton olmaya başlamasın yeter. her türlü oynanır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.