Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 İnceleme Videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
105.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Platform: PC, Playstation 3 ve Xbox 360

2007 senesinde karşımıza çıkan Assassin’s Creed, Altair ile bizleri 1191 yılına götürmüştü. Şimdi ise Assassin’s Creed 2 ile macera Rönesans İtalya’sında devam ediyor.

Not: Assassin’s Creed 2’nin PC sürümü 15 şubat 2010 tarihinde raflardaki yerini alacaktır.

• inceleme için teşekkürler.
  • umarım 1.'sinde ki gibi uzatılmamıştır diyaloglar
    Videoyu izlerim mesajım bulunsun
  • Merak ettim.Bu oyunu inceleyen arkadaş oyunu bitirmişmi.Zira gösterilen bölümlerin hemen hemen hepsi oyunun ilk 100 de 20 lik kısmından.Oyunu bitirmek üzere olan birisi olarak söyleyebilirimki,bu oyunun konusu anlatılandan çok daha geniş,ayrıntılı ve ilgi çekicidir.Özellikle oyunun büyük bir bölümü venedikte geçmektedir.(İncelemede venedik şehrine pek uğranılmamış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 7 Aralık 2009; 10:27:31 >
  • bu arada bir hatırlatma ilk oyunda zaten bıçak fırlatma vardı yani yeni bir özellik değil o:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Merak ettim.Bu oyunu inceleyen arkadaş oyunu bitirmişmi.Zira gösterilen bölümlerin hemen hemen hepsi oyunun ilk 100 de 20 lik kısmından.Oyunu bitirmek üzere olan birisi olarak söyleyebilirimki,bu oyunun konusu anlatılandan çok daha geniş,ayrıntılı ve ilgi çekicidir.Özellikle oyunun büyük bir bölümü venedikte geçmektedir.(İncelemede venedik şehrine pek uğranılmamış)

Spoiler olmaması için bazı görüntüleri ve konunun tüm detaylarını videoda paylaşmıyorum. Genel konusu ve ilerleyişi ile beraber oyunun dinamikleri üzerine yorumlarımı şekillendiriyorum. Tüm detayları verince haliyle oynamamış olanlara bilgiden çok oyunun tadını kaçıracak detayları vermiş oluyorsunuz.
  • pc için olanı çıksada bizde oynasak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnceleme çok güzel olmuş ellerinize sağlık...
  • Sen zamanda yolculuk et..sonunda cepci ol :)
  • sonu çok güzel
  • ilkinide beğenmemeiştim , bunu hiç kurmayacağım pc me.
  • inceleme için teşekkürler
  • 1) Oyunda Silah da olucaktı Erdinc bey bilgilendirrirmisiniz bizi yoksa sadece PC versiyonundami Silah var

2)Son sahne ye cok hosuma gitti tebrikler :P
  • Çok farklı bir oyun bekliyordum ama videodan izlediğim kadarıyla benim için hayal kırıklığı olacak.
  • Güzel inceleme olmuş. Oyunun PC sürümünü bekleyenleri düşünerek fazla spoiler yapmamanızı da takdir ettim.
  • yaw hala coklu dovusler aynı. etrafında 3 kısı varken sadece bırı saldırıyo dıger 2 sı ızlıyor. teker teker ordu gelse nafıle..
  • amcanın sesi çok kötüydü yaw haketti onu

inceleme için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

1) Oyunda Silah da olucaktı Erdinc bey bilgilendirrirmisiniz bizi yoksa sadece PC versiyonundami Silah var

2)Son sahne ye cok hosuma gitti tebrikler :P

Yok yok.bütün sürümlerinde silah var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 7 Aralık 2009; 11:35:06 >
  • Oha PC'ye çıkmasına 2 ay var daha
  • inceleme için teşekkürler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.